Monografie firma catering
#1
Postat 09 February 2005 - 03:54 PM
#2
Postat 09 February 2005 - 06:26 PM
302
4426
371 % 401 (in cazul in care cump.sucuri, dulciuri si alte produse care nu le
4426 prelucrezi in bucatarie)
381 % 401 ambalaje
4426
4111 %
701 prod.finite
704 (prestari servicii-in cazul in care fact. deplasarea la sediul firmei)
4427
345=711 obtinerea de produse finite
711=345 desc.gest.de prod.finite
601=301 desc.gest.materii prime
602=302 desc.gest.mat.consumabile
607=371 desc.gest.marfa
ptr. ca esti firma de catering nu ai productie neterminata.
#3
Postat 12 February 2005 - 11:24 AM
Indraznesc sa mai pun niste intrebari:
1. cumpar materie prima de 1.000 lei , sucuri de 500 lei , fac mincare, vind sucuri si totul se trimite la client impreuna cu ospatarul cu pretul de 3.000, deci:
301=401 1.000; 371=401 500; 601=301 1.000;607=371 500;345=711 2.000; 711=345 2.000; 411% 3.000
701 2.000
707 500 (vind fara adaos)
704 500
este bine?
2.de ce la firme de catering nu ai productie neterminata?(legislatie)
3.eu am integistrat pe contul 371 si sucuri si mincare si pentru factura de vinzare contul 707 si 704 . ce se intimpla la un control?
#4
Postat 12 February 2005 - 05:59 PM
2. prod.neterminata (chiar daca stii, iti mai spun si eu) inseamna atunci cand la 31 ale lunii incepi fabricarea produsului si-l termini in 1 ale lunii urmatoare(331=711 si-l inchizi a doua zi 711=331).
in concluzie, nu poti incepe ciorba, tocanita, sau orice fel de mancare azi si sa le termini a doua zi.
3. sincer, nu stiu ce se poate intampla la un control, incearca macar de acum inainte sa le inregistrezi ca materie prima respectiv produs finit
Aceasta postare a fost editata de madalinab: 08 November 2008 - 04:59 PM
#5
Postat 12 February 2005 - 06:13 PM
Inca o intrebare te rog(nu am mai facut productie si nu prea am de unde sa invat).Pot sa folosesc doar 701 fara sa mai trec prin 345 si 711(iar daca le folosesc trebui facut un tabel cu materi prime, impozite, salari de unde sa rezulte suma respectiva)
Aceasta postare a fost editata de madalinab: 08 November 2008 - 05:29 PM
#6
Postat 12 February 2005 - 07:37 PM
da-mi adresa ta de e-mail si am sa-ti trimit niste tabele pe care eu le folosesc. (asa iti va fi mai usor de inteles productia, care fie vorba intre noi este cam cea mai grea partea a contabilitatii).
#7
Postat 13 February 2005 - 09:58 AM
#8
Postat 02 November 2009 - 12:35 PM
floris, la Feb 12 2005, 08:37 PM, a spus:
da-mi adresa ta de e-mail si am sa-ti trimit niste tabele pe care eu le folosesc. (asa iti va fi mai usor de inteles productia, care fie vorba intre noi este cam cea mai grea partea a contabilitatii).
buna
as dori si eu tabelele pentru productie !
multumesc anticipat
sylvia_dana2002@yahoo.com
#9
Postat 23 November 2009 - 02:02 PM
as vrea si eu ,daca se poate,va rog tabelele de productie la adresa de mail ioana.mihala@yahoo.com
multumesc frumos
Similar Topics
Topic | Forum | Deschis de | Statistici | Ultima postare | |
---|---|---|---|---|---|
Pinned monografie fonduri UE |
CONTABILITATEA FONDURILOR NERAMBURSABILE | Biaconsult |
|
||
emitere factura catre firma din SUA |
Contabilitate PFA | mihaci |
|
||
monografie inregistrare accident munca |
CONTABILITATEA INSTITUTIILOR PUBLICE | ANAKINA |
|
||
Salariu si tichete de masa neridicate de catre salariatul plecat din firma |
SALARII | Otilia Alupei |
|
||
Salariat la o firma din strainatate dar lucrez de acasa |
Impozitare - VENIT | StefanNed |
|
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi