Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
CIEL - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 2

Salt la continut


CIEL


163 replies to this topic

#21 atmsocom

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 15 Postari:
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Postat 29 November 2007 - 09:39 PM

De ceva timp imi pierd vremea cu adaptarea CFM retea la activitatea firmei la care lucrez si intampin numai probleme cu aplicatiile programului. Sunt curios ce probleme aveti in utilizare, asta daca aveti si cum reusiti sa le rezolvati .... eu in anumite cazuri m-am blocat in explicatiile oferite de catre serviciul clienti.
De ex:
- Ciel Gestiune v 1.7 s-a creat depozit en-detail si totodata nu se mai pot modifica preturile decat prin proces verbal.
s.a.m.d
Ce probleme ati intampinat in utilizare???

Va intreb acest lucru deoarece de la 01.01.2008 trebuie sa generalizez toata activitatea firmei pe Ciel.

Va multumesc!!



#22 atmsocom

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 15 Postari:
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Postat 30 November 2007 - 09:22 PM

Chiar nu utilizeaza nimeni tot pachetul Ciel???? sau macar parti din el?




#23 Duduca

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 12 January 2008 - 01:10 AM

BUNA.
Sunt noua pe forum si am o mare rugaminte la cei care se pricep la Ciel.
Am achizitionat de curind programul s dupa indelungi eforturi am reusit sa transferam de la fostii contabili baza de date din conta.
Partea de gestiune am pierdut-o, aceasta neputind fii transferata.
Am fost obligata sa reintroduc datele din facturile de cumparare si de vanzare.
Acum in conta mi-am completat jurnalele, dar problema este ca n-am habar cum trebuie sa procedez cu inchiderea de luna.
Ii rog pe cei care cunosc programul sa-mi descrie pasii care trebuie facuti.
Sincer nu ma pricep la program si sunt atitea lucruri de facut si atit de putin timp.
Va multumesc anticipat.



#24 DRAGOS NEGOITESCU

    Membru activ

  • Members
  • PipPipPip
  • 999 Postari:
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Postat 14 January 2008 - 12:33 PM

Vezi postareaDuduca, la Jan 12 2008, 01:10 AM, a spus:

BUNA.
Sunt noua pe forum si am o mare rugaminte la cei care se pricep la Ciel.
Am achizitionat de curind programul s dupa indelungi eforturi am reusit sa transferam de la fostii contabili baza de date din conta.
Partea de gestiune am pierdut-o, aceasta neputind fii transferata.
Am fost obligata sa reintroduc datele din facturile de cumparare si de vanzare.
Acum in conta mi-am completat jurnalele, dar problema este ca n-am habar cum trebuie sa procedez cu inchiderea de luna.
Ii rog pe cei care cunosc programul sa-mi descrie pasii care trebuie facuti.
Sincer nu ma pricep la program si sunt atitea lucruri de facut si atit de putin timp.
Va multumesc anticipat.

Operatiunea de inchidere de luna nu face decat sa inchida 121.
Pentru a realiza acest lucru mergeti in meniul PRELUCRARI > INCHIDERE/REDESCHIDERE > INCHIDERE LUNA; aici se alege perioada pentru care doriti sa soldati veniturile si cheltuielile (nu uitati sa puneti bifa pentru inregistrari in DST). Nu ezitati sa folositi si tasta F1 cand aveti nevoie de ajutor. :lostit (13):
Dragos



#25 dany_26

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 22 March 2008 - 04:51 PM

buna ziua
am incercat sa descarc ciel demo, dar nu reusesc sa-l instalez.
daca s-a mai intalnit cineva cu problema asta, va rog ajutati-ma.
multumesc anticipat.
:pullhair:



#26 riquiqui

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 244 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti
  • Interests:editare filme

Postat 24 March 2008 - 08:03 PM

Ciel demo este doar o demonstratie pe care o poti viziona de pe site. Nu se descarca.



#27 DRAGOS NEGOITESCU

    Membru activ

  • Members
  • PipPipPip
  • 999 Postari:
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Postat 25 March 2008 - 10:01 AM

Ciel DEMO este o aplicatie demonstrativa care poate fi instalata si se poate lucra pe ea, bineinteles cu unele limitari.
Dragos



#28 studenta IV

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 185 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:Cluj-Napoca

Postat 25 March 2008 - 10:15 AM

Vezi postareadany_26, la Mar 22 2008, 04:51 PM, a spus:

buna ziua
am incercat sa descarc ciel demo, dar nu reusesc sa-l instalez.
daca s-a mai intalnit cineva cu problema asta, va rog ajutati-ma.
multumesc anticipat.
:pullhair:
Puteti lua legatura cu un reprezentant Ciel din orasul dvs. si va va da gratis un CD demo care se va instala fara probleme, dar pe care puteti face doar cateva inregistrari orientative. Pentru a vedea cum functioneaza efectiv programul , uitati-va pe pagina lor pe "Tutorial aplicatii".



#29 kmofo

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 29 April 2008 - 09:33 AM

Compania la care lucrez doreste sa schimbe programul de salarii. Cum nu sunt bani pentru un ERP, vom incerca sa ne multumim cu un program clasic de salarii.

Ce parere aveti de CIEL Salarii? Lucreaza cineva cu el? Din punctul de vedere al costurilor pare cea mai buna alegere, dar cum sta cu update-urile? Face fata la 1000 de angajati?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.



#30 madalinab

    Membru activ

  • Members
  • PipPipPip
  • 1727 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 01 May 2008 - 12:53 AM

eu am lucrat cu ciel - toate modulele -
nu-l recomand nimanui...
Madalina



#31 pelican1212

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 32 Postari:
  • Location:Pitesti
  • Interests:informare

Postat 01 May 2008 - 01:02 AM

Intr-adevar, nu cred ca Ciel Salarii e solutia la care sa va indreptati. Numarul de salariati al dumneavoastra cred ca e destul de greu de gestionat intr-o aplicatie cum este Ciel Salarii, asta pentru ca interfata destul de uracioasa si mai greu de inteles v-ar face munca mult prea nesuferita. In ceea ce priveste randamentul si viteza de actualizare in baza de date nu cred ca ar fi o problema, pentru ca lucreaza pe platforma SQL Server, ceea ce il face destul de competitiv, dar modul efectiv de lucru in program cred ca nu ar fi satisfacator.
Nu stiu sa va spun cum functioneaza declaratiile pentru salarii, ca nu le-am folosit niciodata, dar la un volum asa mare de angajati e si un volum mare de probleme, iar astea sunt greu de urmarit in Ciel. Parerea mea!!



#32 kmofo

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 02 May 2008 - 04:21 PM

Multumesc! Pana la urma s-ar putea ca Ciel sa nu fie cea mai buna solutie ...



#33 alina87

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 13 May 2008 - 02:26 PM

buna! am si eu o problema legate de ciel gestiune comerciala dak ma poate ajuta cineva... atunci cand listez nir-ul nu imi apare denumirea intreaga a furnizorului...si as vrea sa stiu unde tb sa intru sa fac setarile pt formatul nir-ului...faza este ca vreau sa le listez tot portrait...stiu ca dak as alege landscape ar rezolva problema...



#34 irinaca

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 15 May 2008 - 08:20 AM

Buna! La ciel in meniu la listari Generator de rapoarte intri pe raport existent si la sectiunea macheta document alegi macheta de nir cu care lucrezi si campul se mareste cu mouse-ul. Apoi se merge la sistem\salveaza si se alege iar raportul

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 16 October 2008 - 06:08 PM




#35 alina87

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 15 May 2008 - 10:26 AM

ms mult...am reusit

atunci cand completez nir-ul si am diferenta intre ceea ce se calculeaza in el si ce am in factura (adik tva, total factura) ii dau document eronat si ma lasa sa corectez dar atunci cand il listez nu imi apare modificarea....de ce?...la fel se intampla si cand completez bonul de consum...

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 16 October 2008 - 06:09 PM




#36 firjinia

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 51 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 19 May 2008 - 10:58 AM

Buna ziua, am si eu la munca ciel gestiune, daca mai lucreaza cineva pe el, va rog sa-mi spuneti si mie, factura se baga diferit de nir? adica sa inregistrez o factura in gestiune, si sa-i fac nir, inseamna sa o introduc de 2 ori?



#37 Cristina L

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 36 Postari:
  • Location:Timisoara

Postat 19 May 2008 - 12:14 PM

Nu se inregistreaza de doua ori. Mai intai faci NIR-ul, il validezi, iar apoi te pozitionezi pe el, butonul 2 mouse, factura de cumpare.
Introduci numarul facturii si validezi.
Daca lucrezi si cu Ciel contabilitate, iti face automat si nota contabila.



#38 mihael@

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 88 Postari:
  • Location:Bucuresti

Postat 23 May 2008 - 01:03 PM

lucrez cu ciel si nu va recomand
Ca exemplu: ca sa inregistrezi o AIC trebuie sa faci 3 NC separate, daca inregistrezi TVA si vrei sa stornezi baza in aceeasi nota nu poti pt ca nu iti mai ia in jurnal inregistrarea.



#39 bibilica

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 206 Postari:
  • Location:BUCURESTI

Postat 26 May 2008 - 10:17 AM

Dar cum faci inregistrarea pentru AIC? Eu fac o singura inregistrare si imi preia in JC corect.
oare unde o sa ajungem?



#40 mihael@

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 88 Postari:
  • Location:Bucuresti

Postat 27 May 2008 - 08:49 AM

Vezi postareabibilica, la May 26 2008, 11:17 AM, a spus:

Dar cum faci inregistrarea pentru AIC? Eu fac o singura inregistrare si imi preia in JC corect.


Spune-mi, te rog si mie cum faci intr-o singura inregistrare
Eu fac asa:
-la data facturii : 6028=401
4426=4427
ca sa imi ia in jurnal baza de TVA
apoi stornez baza: 6028=401 cu minus

-la data livrarii bunurilor: 6028=401






Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL