Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
consultant fiscal - examen iunie 2007 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 8

Salt la continut

consultant fiscal - examen iunie 2007

530 replies to this topic

#141 Olguta

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 469 Postari:
  • Interests:diverse

Postat 15 June 2007 - 08:00 AM

Vezi postareaana-op, la Jun 14 2007, 09:45 PM, a spus:

si eu tot la IMST CD016
multumiri si pt indicatii binenteles pt harta, ne descurcam noi si fara "cele 500", suntem oricum pe metereze daca se mai misca ceva
Si eu tot aici! :smile:

#142 ana-op

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 425 Postari:

Postat 15 June 2007 - 08:12 AM

olguta ne gasim noi pe acolo eu ajung cu vreo 2 ore inainte, o sa ma recunosti intr-un nor de fum de "tigarete"

#143 Olguta

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 469 Postari:
  • Interests:diverse

Postat 15 June 2007 - 08:15 AM

Vezi postareaana-op, la Jun 15 2007, 09:12 AM, a spus:

olguta ne gasim noi pe acolo eu ajung cu vreo 2 ore inainte, o sa ma recunosti intr-un nor de fum de "tigarete"
:smile: :tongue:

#144 ELENA06

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 15 June 2007 - 08:43 AM

eu cred ca 169 se raspunde : in momentul facturarii iar la 170 la data facturarii catre consumatorul final; 25 a lunii urmatoare se refera la plata efectiva

#145 ciurlea

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 15 June 2007 - 08:53 AM

bafta tuturor la examen

#146 CARMENSOM

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 11 Postari:

Postat 15 June 2007 - 09:52 AM

La intrebarea 139 raspunsul nu este cumva:tuica si rachiuri de fructe destinate consumului propriu al gospodariilor individuale , in limita unei cantitati echivalente de cel mult 50 de litri pe produs pentru fiecare gosp individuala , nivelul accizei datorate reprezentand 50% din cota standard a accizei aplicata alcoolului etilic , respectiv 375 euro/hl alcool pur .

#147 ana-op

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 425 Postari:

Postat 15 June 2007 - 10:41 AM

unul dintre colegii nostri care nu poate sa posteze public in acest topic m-a rugat sa fac cunoscut mesajul urmator:

Aveti grija la enuntul intrebarii: sunt intrebari care se refera la exigibilitate si care se refera la plata efectiv...

#148 cucubau

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 37 Postari:
  • Interests:Linux

Postat 15 June 2007 - 10:42 AM

Vezi postareaOlguta, la Jun 15 2007, 09:15 AM, a spus:

Vezi postareaana-op, la Jun 15 2007, 09:12 AM, a spus:

:smile: :tongue:
O parere despre intrebarea 217 cu transportul Franta-Romania?

#149 ana-op

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 425 Postari:

Postat 15 June 2007 - 10:48 AM

....completare de la colegul nostru

1. Aveti grija la enuntul intrebarii: sunt intrebari care se refera la exigibilitate si care se refera la plata efectiva a accizei la buget. Astfel, exigibilitatea accizei pentru livrarea de energie sau gaz este data facturarii sau livrarii (dupa caz), iar termenul de plata este 25 a lunii urmatoare.

2. Operatorul inregistrat sau neinregistrat este autorizat sa primeasca produse accizabile in regim suspensiv doar produse provenite din alte state membre (nu din Romania). Cel putin asa am inteles eu din definitia de la lit. j si k art. 163.

Bafta!

#150 ana-op

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 425 Postari:

Postat 15 June 2007 - 11:27 AM

217
eu zic franta unde e stabilit prestatorul deoarece clientul nu a furnizat un cod de tva din alt stat membru ?????????
pareri?

#151 sunquest

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 31 Postari:

Postat 15 June 2007 - 11:28 AM

ai dreptate, ana-op, e franta

#152 sima_laura

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 180 Postari:

Postat 15 June 2007 - 11:34 AM

Vezi postareaana-op, la Jun 15 2007, 12:27 PM, a spus:

217
eu zic franta unde e stabilit prestatorul deoarece clientul nu a furnizat un cod de tva din alt stat membru ?????????
pareri?

in Romania, statul membru din care beneficiarul a furnizat un cod valid de tva transportatorului, locul prestarii este Romania

#153 ana-op

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 425 Postari:

Postat 15 June 2007 - 11:35 AM

vad ca urmarim multe persoane topicul acesta si mai sunt intrebari cu semnul intrebarii, poate nu pt toata lumea, haideti sa le postam si sa le lamurim, argumentam, ne ajuta pe toti

#154 cucubau

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 37 Postari:
  • Interests:Linux

Postat 15 June 2007 - 11:37 AM

Vezi postareaana-op, la Jun 15 2007, 12:27 PM, a spus:

217
pareri?

217. Un transportator A, stabilit în Franta si nestabilit în Romănia, transporta bunuri din Franta în Romănia pentru un beneficiar B, persoană impozabilă romănă, înregistrată în scopuri de TVA. B îi comunică lui A codul său de înregistrare în scopuri de TVA din Romănia. Din punct de vedere al TVA, transportul intracomunitar realizat de A are locul prestarii:

B comunica cod TVA din RO deci locul transportului este ROMANIA
Temei legal:
ART. 133 Locul prestării de servicii
(1) Locul prestării de servicii este considerat a fi locul unde prestatorul este stabilit sau are un sediu fix de la care serviciile sunt efectuate.
(2) Prin derogare de la prevederile alin. (1), pentru următoarele prestări de servicii, locul prestării este considerat a fi:
c) locul de plecare a unui transport intracomunitar de bunuri. Prin excepție, în cazul în
care serviciul de transport este prestat unui client care, pentru prestarea respectivă, furnizează un cod valabil de înregistrare în scopuri de TVA, atribuit de autoritățile competente dintr-un stat membru, altul decât cel de plecare a transportului, se consideră că transportul are loc în statul membru care a atribuit codul de înregistrare în scopuri de TVA.

#155 sima_laura

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 180 Postari:

Postat 15 June 2007 - 11:38 AM

Vezi postareaana-op, la Jun 15 2007, 12:35 PM, a spus:

vad ca urmarim multe persoane topicul acesta si mai sunt intrebari cu semnul intrebarii, poate nu pt toata lumea, haideti sa le postam si sa le lamurim, argumentam, ne ajuta pe toti

spuneti intrebarile la care nu stiti sigur raspunsurile

#156 nfloryn

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 15 June 2007 - 11:45 AM

Rog pe cine are raspunsurile la subiectele din codul vamal sa mi le dea si mie, sunt nedumerit la multe dintre ele pe nfloryn@yahoo.com. Multumesc fff mullt!!Spor la invatat si multa bafta.

#157 ana-op

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 425 Postari:

Postat 15 June 2007 - 12:09 PM

greseala mea si neatentie
raspuns ROMANIA
raspuns final :smile:
cucubau corect!

112.Tratamentul fiscal al chelt cu bursele private:
nedeductibile

#158 andrei-ceccar

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 18 Postari:
  • Interests:acumulare cunostinte

Postat 15 June 2007 - 12:11 PM

din cate am inteles azi dimineata, proportia celor 500 de subiecte in noul ex va fi de 40%, iar difrenta va fi reprezentata de unele noi.am primit 2 seturi de teste, incerc sa le atasez si poate rezolvam unul dintre ele, ptr ca unul e deja rezolvat.nu am apucat sa ma uit peste ele.

din cate am inteles azi dimineata, proportia celor 500 de subiecte in noul ex va fi de 40%, iar difrenta va fi reprezentata de unele noi.am primit 2 seturi de teste, incerc sa le atasez si poate rezolvam unul dintre ele, ptr ca unul e deja rezolvat.nu am apucat sa ma uit peste ele.

Fisiere atasate

andrei ceccar

#159 nemrac

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 116 Postari:

Postat 15 June 2007 - 12:20 PM

bursele private sint deductibile dar limitat !
in limita de 3 la mie CA si nu mai mult de 20 % din impozitul pe profit datorat !
in limita asta intra si sponsorizarile , mecenatul si bursele

#160 sima_laura

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 180 Postari:

Postat 15 June 2007 - 12:22 PM

De unde stii de noile intrebari ? Nu am vazut nimic nou pe site...

Similar Topics Collapse

52 useri citesc topicul

0 membri, 52 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL