Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Intrebare legata de facturile personalizate - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Intrebare legata de facturile personalizate

1 reply to this topic

#1 mihaialdea

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 21 May 2007 - 11:38 PM

Salutare tuturor,

Administrator al unei mici afaceri, m-am saturat sa tot scriu cu pixul facturi si chitante. Zis si facut, am cautat cateva variante pentru un soft care sa imi emita facturi si sa imi tina o evidenta a acestora.
Am ales cea mai buna oferta de pe piata. In timp ce cautam, ma sfatuiam cu o amica care stie si ea una alta legat de legislatia in domeniu. Ea mi-a spus ca problema acelui soft este faptul ca moneda nationala este definita ca fiind RON, si nu LEI.
A zis ca e posibil sa am probleme cu facturile emise in RON in loc de LEI. Am vorbit si cu cei care au dezvoltat aplicatia, dar inainte sa platesc respectiva modificare, as vrea sa stiu daca e musai sa scrie LEI pe facturi si chitante, sau RON este la fel de bine.

Multumesc.

#2 dinu simona

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 24 May 2007 - 01:37 PM

Nu este "musai" sa scrie LEI pe factura. Cu toate ca LEUL este moneda nationala se foloseste si expresia 100,00 RON

Aceasta postare a fost editata de floris: 28 May 2007 - 06:31 PM

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL