Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
grile rezolvate iunie 2007-cons. fiscal - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 8

Salt la continut

- - - - -

grile rezolvate iunie 2007-cons. fiscal

427 replies to this topic

#141 anca-ionela

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 04 October 2007 - 07:12 AM

Vezi postareacristy_botezatu, la Jul 26 2007, 11:13 AM, a spus:

daca vrea cineva grilele din iunie de la consultanti rezolvate sau una din variantele date la examenul de experti tot din iunie 2007.............

vreau si eu grile rezolvate la ghinescu.anca@yahoo.com
Cu multumiri anticipate Anca

#142 marcia

Nou

• Members
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 04 October 2007 - 06:39 PM

Vreau si eu grilele, te rog, la adresa marc280877@yahoo.com.
Mersi mult.
Marcela

#143 Jonica

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 77 Postari:

Postat 04 October 2007 - 07:13 PM

le-as vrea si eu, daca se poate: ioanastoleru@gmail.com
Multumesc frumos!

#144 Moniczi

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 04 October 2007 - 07:16 PM

As dori si eu grilele daca se poate......adresa mea este moniczi@yahoo.com.... Multumesc frumos!!! :smile:

#145 Ancaaa

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 06 October 2007 - 04:24 PM

Buna!

Va rog trimiteti-mi-le si mie pe adresa anca_romanitza@yahoo.com.

Multumesc muuuuuuuuulT!

#146 dorac

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 06 October 2007 - 04:53 PM

As dori si eu grilele ... adresa mea este gabi_bm@yahoo.com.... Multumesc frumos!!!
:smile:

#147 kvarga

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 06 October 2007 - 06:37 PM

Bine v-am gasit!
Daca cineva poate sa-mi trimite grilele cu rezolvari din martie-iunie 2007 si bibliografia pentru acest examen, pe adresa e-mail : katalinvarga@yahoo.com
Am fost pe site-ul finantelor si nu l-am gasit.
Va multumesc anticipat

#148 icey

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 08 October 2007 - 04:26 PM

as dori si eu grilele la adresa icey_xx@yahoo.com , Va Multumesc

daca vrea cineva grilele din iunie de la consultanti rezolvate sau una din variantele date la examenul de experti tot din iunie 2007.............

#149 ursache ramona paula

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 75 Postari:

Postat 08 October 2007 - 06:07 PM

Vezi postareaicey, la Oct 8 2007, 05:26 PM, a spus:

as dori si eu grilele la adresa icey_xx@yahoo.com , Va Multumesc

as dori si eu daca se poate, dar de la cineva care le a primit deja, ca sa nu mai deranjam persoana care le tot trimite. Am grilele din martie, dar nu ma rezolvarile la ele. In sesiunea din iunie nu am reusit sa descarc nimic, asa ca as dori grilele si rezolvarile.
Va multumesc anticipat. Adresa mea este paula_ursache@yahoo.com

#150 Elia Ghinescu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 78 Postari:

Postat 11 October 2007 - 12:08 PM

Vezi postareakvarga, la Oct 6 2007, 07:37 PM, a spus:

Bine v-am gasit!
Daca cineva poate sa-mi trimite grilele cu rezolvari din martie-iunie 2007 si bibliografia pentru acest examen, pe adresa e-mail : katalinvarga@yahoo.com
Am fost pe site-ul finantelor si nu l-am gasit.
Va multumesc anticipat

Mai sunt topicuri pe care se gasesc aceste atasamente. Le mai pun o data si aici, dar ar fi bine sa cauti intii.

Spor la treaba.

Fisiere atasate

#151 KANKALIN

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 15 October 2007 - 12:32 PM

Vreau si eu daca se poate e-mail : skankalin@yahoo.comMerci mult

#152 maryd

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 15 October 2007 - 12:59 PM

Buna,
Se mai poate sa imi trimiteti si mie? Multumesc frumos. Adresa mea este maryd_230@yahoo.com

#153 Winny

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 18 October 2007 - 12:10 PM

Buna, te rog sa mi le trimiti si mie.
Multumesc!!!!
:smile:
adresa este: winnytr_07@yahoo.com

#154 Andreea_Enache

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 18 October 2007 - 12:25 PM

Te rog frumos, ai putea sa imi trimiti si mie grilele de la consultanti fiscali pe andreeao_77@yahoo.com?
Iti multumesc mult de tot! :)

#155 nicos11

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 18 October 2007 - 01:58 PM

Te rog, daca ai timp sa le trimiti si pe adresa nicoletapalas@yahoo.com
Multumesc anticipat

#156 dmr76

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 18 October 2007 - 02:54 PM

buna

daca aveti timp sa-mi trimiteti si mie grilele de la consultanti fiscali din martie si iunie
adresa mea (dmrrobert76@hotmail.com)

multumesc anticipat

#157 loredana19

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 116 Postari:

Postat 22 October 2007 - 01:14 PM

Buna ziua!

186. Un antrepozit fiscal autorizat pentru productia de alcool etilic produce 10.000 de hl de alcool etilic rafmat, din care 2.000 de hl livreaza catre un antrepozit fiscal de productie de bauturi alcoolice din Spania, 1.000 de hl catre o fabrica de medicamente din Romania, 7.000 de hl pentru productia proprie de otet alimentar eu codul NC 2209. Pentru ce cantitate de alcool etilic datoreaza aceize antrepozitul fiscal de productie de alcool etilic :

Nu datoreaza

187. Un antrepozit fiscal autorizat pentru productia de alcool etilic produce o cantitate de 20.000 de hl alcool etilic, din care : 15.000 de hl îi utilizeaza în sistem intégrat pentru productia de bauturi alcoolice spirtoase, 1.000 de hl livreaza catre spitale si farmacii, 2.000 de hl catre depozite farmaceutice, iar diferenta de 2.000 de hl sunt utilizati în productia de otet alimentar eu codul NC 2209. Pentru ce cantitate de alcool etilic datoreaza aceize antrepozitul fiscal de productie de alcool etilic :
Nu datoreaza

Acestea sunt intrebarile cu raspunsurile luate de pe forum.

La intrebarea 186, eu as pune 1000 de hl - livrati catre o fabrica de medicamente din Romania , pentru ca, citind si normele la codul fiscal, am desprins urmatoarele:

1. scutirea de la plata accizelor se acorda numai utilizatorului, cu conditia ca aprovizionarea sa fie efectuata direct de la un antrepozit fiscal;
2. scutirea se acorda direct antrepozitarilor autorizati ptr productia de alcool etilic care utilizeaza alcool etilic ca materie prima in scopurile prevazute la art 200, al 1, li a,b,c si e.

La intrebarea 187, raspunsul pe care l-as da eu ar fi: pentru 1000 hl livrati catre spitale si farmacii +2000 hl catre depozite farmaceutice.

Ce parere aveti?

Multumesc
loredana

#158 luciacezy2007

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 22 October 2007 - 01:29 PM

V-as ruga daca se poate sa-mi trimiteti si mie grilele si rezolvarile pentru examenul de consultanti fiscali din martie si iunie pe adresa lucia_rdl205@yahoo.com . Multumesc anticipat, Lucia

#159 malena

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 52 Postari:

Postat 22 October 2007 - 02:24 PM

http://www.conta.ro/forum/index.php?showto...rt=#entry147468

#160 NadiaB

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 23 October 2007 - 10:05 PM

Te rog sa-mi trimiti grilele rezolvate la adresa bibannadia@yahoo.com. Multumesc mult!

Similar Topics Collapse

80 useri citesc topicul

0 membri, 80 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL