Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
pierdere carnet de compensari - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

pierdere carnet de compensari

1 reply to this topic

#1 lara 07

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 21 Postari:

Postat 30 July 2007 - 12:34 PM

Buna ziua

Am fost plecata in concediu 8 zile, si acum inapoi la munca. Dar cand sa fac compensarile, ia carnetul inceput deja de unde nu-i. Cum noi nu facem compensari prin IMI (si eu sunt singura care se ocupa de ele!), e clar ca nu l-a luat nimeni. Cine stie pe unde o fi cazut, prins in vreun dosar, sau, mai grav, in ameteala dinainte de concediu, sa nu-l fi aruncat la gunoi :lostit (13): cand am facut ordine pe birou... mai aveam in el ordine pt 3 compensari. Acum vine intrebarea: il declar nul? Tot carnetul? Doar ordinele alea? Daca da, care e procedura, si, in plus, cum ramane cu compensarile deja efectuate, la care am ordinele, dar nu mai am "cotorul"? Sau exista vreo alta solutie? Stie cineva?

Multumesc

#2 valer

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 40 Postari:

Postat 29 November 2007 - 11:16 AM

Trebuie sa intri pe site-ul Monitorului Oficial si la sectiunea "produse" vei gasi un model de
cerere anunut publicare pierdere acte persoane juridice. Se plateste o taxa si apoi se
trimite cererea si dovada platii la pt. publicare. Ar fi bine totusi sa suni la ei sa-ti spuna
toate detaliile.

Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL