Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
parerile noastre despre examenul CECCAR -SEPT. 2007 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 10

Salt la continut

parerile noastre despre examenul CECCAR -SEPT. 2007

829 replies to this topic

#181 AnaStancu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 157 Postari:

Postat 27 September 2007 - 08:27 AM

Vezi postareamihavesa, la Sep 26 2007, 11:28 PM, a spus:

Vezi postareaAnaStancu, la Sep 26 2007, 05:30 PM, a spus:

Noul sediu al CECCAR Bucuresti va fi de la 01.10.2007 vechiul sediu al CECCAR. Vezi site CECCAR Bucuresti.
care ar fi legatura intre aceasta veste si subiectul topicului ????? :notworthy:

Nici una. Am zis ca poate este folositoare informatia. Sau poate, daca luni, cineva vrea sa vada listele afisate, sa nu mearga degeaba pana in Floreasca. Zic si eu...

#182 maneadn

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 192 Postari:

Postat 28 September 2007 - 07:15 AM

Vezi postareaAnaStancu, la Sep 24 2007, 09:47 AM, a spus:

Sunt zvonuri ca lucrarile sunt foarte slabe. In special in Bucuresti.
normal daca in bucuresti nu ne-au lasat sa copiem, iar in tara da. era logic. si mai e ceva in bucuresti s-au inscris prea multi, deci, tb sa pice mai multi

Vezi postareastanescuema, la Sep 26 2007, 11:59 AM, a spus:

pe 01.10, implinesc 30 de ani ...... si aflu raspunsul la examen..., ehh, viata nu e intotdeauna frumoasa....
la multi ani!

#183 mirela 0702

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 920 Postari:

Postat 28 September 2007 - 01:54 PM

2 zile???? cum stati? eu ma gandesc la asta din ora in ora....cumplit!!!!!...macar daca s-ar afisa mai devreme.... :notworthy:

#184 roxanageangu1

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 79 Postari:

Postat 28 September 2007 - 02:15 PM

Vezi postareamirela 0702, la Sep 28 2007, 02:54 PM, a spus:

2 zile???? cum stati? eu ma gandesc la asta din ora in ora....cumplit!!!!!...macar daca s-ar afisa mai devreme.... :notworthy:

parca niciodata nu mi-am dorit sa treca timpul asa....parca vad ca dupa 01.10. acusi vine 25.

Eu vreau sa-i felicit pe toti cei care au dat examenul acesta, si dupa parerea mea toti cei care au fost la exemen sunt promovati pentru curaj si ambitie.

Chiar daca pe 01.10 vom fi tristi sau fericiti important e ca ne-a unit examenul acesta.

Mult succes in viata!

#185 crengus

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 28 September 2007 - 02:36 PM

Da, groaznica asteptarea....parca nu te mai poti concentra la nimic altceva..... :notworthy:

2 zile???? cum stati? eu ma gandesc la asta din ora in ora....cumplit!!!!!...macar daca s-ar afisa mai devreme.... :pullhair:
Nu ar avea cum sa afiseze mai devreme, pentru ca poti depune contestatii doar in 24 ore; daca ar afisa mai repede si unii nu ar sti, pierzand astfel dreptul la contestatie....ar cam iesi urat...zic eu...

#186 ursache ramona paula

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 75 Postari:

Postat 28 September 2007 - 03:43 PM

eu am promis familiei ca ma las de tigari daca iau examenul. Deja nu mai am stare, ma tot plimb prin casa, imi gasesc de lucru, dar nu ma pot concentra la nimic. Luni nu o sa fiu buna de nimic.

#187 crengus

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 28 September 2007 - 03:53 PM

Ciudat....asa mi-am promis si eu... :notworthy:

#188 ursache ramona paula

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 75 Postari:

Postat 28 September 2007 - 04:05 PM

:agree: o sa dea marlboro faliment; dar imi gasesc eu alt viciu :notworthy: cititul legilor seara inainte de culcare, asa ca moment de respiro

#189 acciza

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 70 Postari:

Postat 28 September 2007 - 05:26 PM

Este total off-topic , imi asum toate castanele moderatorilor, dar mi se pare bestial :
[i]Doi contabili mergand spre casa vad un rahat pe trotuar.
- Daca il mananci iti dau un milion. zice primul.
Acesta il mananca, dar mergad mai vede unul si zice:
- Daca il mananci si tu iti dau un milion. Primul contabil mananca si el. Pe drum au mancat fiecare cate zece rahati si la despartire unul zice:
- Am mancat atata rahat si suntem fiecare la banii lui. Ce folos?
Celalalt raspunde:
- Da, dar am avut rulaj de douazeci de milioane!

#190 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 28 September 2007 - 10:03 PM

Vezi postareaacciza, la Sep 28 2007, 05:26 PM, a spus:

Este total off-topic , imi asum toate castanele moderatorilor, dar mi se pare bestial :
- Daca il mananci si tu iti dau un milion. Primul contabil mananca si el. Pe drum au mancat fiecare cate zece rahati si la despartire unul zice:
Celalalt raspunde:
superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :pullhair: :smile: :laugh:

#191 magda_23

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 100 Postari:

Postat 29 September 2007 - 05:23 PM

este exacte ce ne trabuia :notworthy:
super :pullhair:
amr 1

#192 mirela 0702

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 920 Postari:

Postat 30 September 2007 - 07:29 AM

Vezi postareaacciza, la Sep 28 2007, 06:26 PM, a spus:

Celalalt raspunde:

Tare de tot!!!... :pullhair: :smile: :laugh:

#193 Jojo

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 213 Postari:

Postat 30 September 2007 - 08:53 AM

Tare bancul,problema e ca noi suntem intr-un mare ..........si nu are cine sa-l manance!!!!!!!!!! Cred ca asta e cel mai tampit examen din viata mea.A fost aiurea si la consultanti,dar macar aia nu ne-au lasat asa sa agonizam.Si cand te gandesti ca nici macar nu prea se merita,ca oricum cei care verifica sunt si rechinii care lucreaza pe piata.Daca luam ,noi o sa fim pestisorii care curata acvariul :notworthy:

Aceasta postare a fost editata de Jojo: 30 September 2007 - 08:54 AM

#194 crisflor

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 53 Postari:

Postat 30 September 2007 - 10:00 AM

Tin sa adresez sincere felicitari celor doi contabili sus-mentionati pentru curajul lor de manca respectiva cantitate cu acte in regula. Daca ar fi mancat la negru, de unde rulaje inregistrate? Se pare ca respectivii au trecut proba de deontologie... Oare se vor regasi maine pe lista celor admisi?

#195 AnaStancu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 157 Postari:

Postat 30 September 2007 - 10:16 AM

Dar impozitul l-au calculat? Barem sa manance si statul.

#196 gianina

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 23 Postari:

Postat 30 September 2007 - 10:35 AM

Oare la ce ora se vor afisa rezultatele maine? Pe mine deja nu stiu cat ma vor mai tine nervii. Pana ieri am avut impresia ca m-am obisnuit cu ideea ca este posibil sa pic examenul dar cu toate acestea speranta moare ultima...dar tot moare :notworthy: Trebuie sa invatam sa mai facem si haz de necaz! Asta este ...vom vedea ce va mai fi. In anii precedenti la ce ora or fi afisat rezultatele? Daca le afiseaza dupa-amiaza vom sta in tensiune toata ziua. Oricum a fost un examen in bataie de joc. In cazul nefericit in care-l voi pica ma intreb la anul la ce-ar trebui sa ne asteptam? Un lucru este clar: nu voi mai merge la nici un curs de pregatire pentru ca oricum n-a folosit la nimic, ba dimpotriva: am pierdut un timp pretios pe care-l puteam folosi invatand singura acasa.

Bafta tuturor.
Gianina

#197 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 30 September 2007 - 10:48 AM

Vezi postareaAnaStancu, la Sep 30 2007, 10:16 AM, a spus:

Dar impozitul l-au calculat? Barem sa manance si statul.
:notworthy: :pullhair: :smile: :laugh: :angry:

#198 ggk

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 30 September 2007 - 06:05 PM

anul trecut lista s-a afisat dupa ora 17...

Aceasta postare a fost editata de ggk: 30 September 2007 - 06:07 PM

#199 gianina

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 23 Postari:

Postat 30 September 2007 - 06:13 PM

Nu le-ar fi rusine, dupa ce ne-au tinut in stress 3 saptamani, sa le dea asa tarziu. Mi se face greata... si cand ma gandesc ca ne chinuim sa intram in randurile lor, ... culmea ironiei. Asta este ironia sortii.
Gianina

#200 willa

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 103 Postari:

Postat 30 September 2007 - 06:54 PM

contestatiile se depun in 24ore?

Similar Topics Collapse

344 useri citesc topicul

0 membri, 344 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL