Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
parerile noastre despre examenul CECCAR -SEPT. 2007 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 11

Salt la continut

parerile noastre despre examenul CECCAR -SEPT. 2007

829 replies to this topic

#201 mirela 0702

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 920 Postari:

Postat 30 September 2007 - 07:18 PM

Vezi postareaAnaStancu, la Sep 30 2007, 11:16 AM, a spus:

Dar impozitul l-au calculat? Barem sa manance si statul.

:notworthy: :pullhair: :smile:

#202 ursache ramona paula

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 75 Postari:

Postat 30 September 2007 - 07:28 PM

dar pe ceccar.ro nu se afiseaza maine?
maine seara o sa fie o imbulzeala pe la sedii ca o sa ne calcam in picioare.
Cine a dat anul trecut poate sa ne spuna daca s a afisat si pe site???

#203 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 30 September 2007 - 08:16 PM

Vezi postareaursache ramona paula, la Sep 30 2007, 08:28 PM, a spus:

dar pe ceccar.ro nu se afiseaza maine?
maine seara o sa fie o imbulzeala pe la sedii ca o sa ne calcam in picioare.
Cine a dat anul trecut poate sa ne spuna daca s a afisat si pe site???
in mod sigur se va afisa si pe site, atata timp cat rezultatele de anii trecuti au fost publicate pe site, nu vad de ce nu s-ar publica si acum ..... mie supraveghetoarea de la examen mi-a spus ca se vor afisa si pe site www.ceccar.ro, nu stie daca pe cel al filialei

#204 ramlav

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 30 September 2007 - 08:55 PM

si eu am inteles to pe ceccar.ro si cica undeva in jur de 11 dimineata

#205 ursache ramona paula

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 75 Postari:

Postat 30 September 2007 - 09:13 PM

Vezi postareastanescuema, la Sep 26 2007, 11:59 AM, a spus:

pe 01.10, implinesc 30 de ani ...... si aflu raspunsul la examen..., ehh, viata nu e intotdeauna frumoasa....

dorim sa ti transmitem un sincer LA MULTI ANI cu sanatate si fericire, alaturi de cei dragi. sa auzim numai de bine maine. Pacat ca asa intr-o zi importanta, cand schimbi prefixul, si ai un motiv de sarbatoare, trebuie sa stai stresata.
Inca odata LA MULTI ANI!!! :notworthy:

#206 loredana76

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 01 October 2007 - 07:10 AM

Am dat anul trecut examenul de acces la expert contabil si rezultatele au fost afisate pe www.ceccar.ro intr-o vineri pe la ora 16,30 exact in ziua care ne-a fost precizata la examen ca se vor afisa. Asa ca stati linistiti cu siguranta si anul acesta se vor afisa pe www.ceccar.ro
Bafta tuturor!
:notworthy:

Aceasta postare a fost editata de loredana76: 01 October 2007 - 07:11 AM

#207 kamath

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 26 Postari:

Postat 01 October 2007 - 07:16 AM

Vezi postarealoredana76, la Oct 1 2007, 08:10 AM, a spus:

Am dat anul trecut examenul de acces la expert contabil si rezultatele au fost afisate pe www.ceccar.ro intr-o vineri pe la ora 16,30 exact in ziua care ne-a fost precizata la examen ca se vor afisa. Asa ca stati linistiti cu siguranta si anul acesta se vor afisa pe www.ceccar.ro
Bafta tuturor!
:notworthy:

Ok se afiseaza pe www.ceccar.ro dar asta e valabil si pentru toate centrele din tara sau numai pentru bucuresti?
Ar fi cam multe liste de afisat si sa nu astept degeaba sa apara acolo si nu sa apara ce ma intereseaza pe mine in alta parte...

#208 aikiblue

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 01 October 2007 - 07:28 AM

Anul trecut s-au afisat rezultatele pe site-ul de Bucuresti, care avea optiunea sa alegi localitatea unde ai dat ex, dar a mers ff greu, abia dupa vreo 2 zile am reusit sa deschid pag

#209 marcelnechita

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 41 Postari:
  • Interests:folclorul, in special dansul!

Postat 01 October 2007 - 07:52 AM

Bine ca n-o sa le afiseze la ora 23! Ce tot asteapta? Sunt sigur ca deja au praf pe ele de cand le-au corectat. Eu mor cand vad ``Contabilii in sarbatoare!``. Succes tuturor si sper sa nu ne vedem nici unul la contestatii :biggrin:
Imagine postata

#210 roxanageangu1

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 79 Postari:

Postat 01 October 2007 - 07:55 AM

Vezi postareamarcelnechita, la Oct 1 2007, 08:52 AM, a spus:

Bine ca n-o sa le afiseze la ora 23! Ce tot asteapta? Sunt sigur ca deja au praf pe ele de cand le-au corectat. Eu mor cand vad ``Contabilii in sarbatoare!``. Succes tuturor si sper sa nu ne vedem nici unul la contestatii :biggrin:

:biggrin: :biggrin: :biggrin: Si noi murim cand vedem ``Contabilii in sarbatoare!``.

#211 aikiblue

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 01 October 2007 - 08:07 AM

Vezi postareaaikiblue, la Oct 1 2007, 08:28 AM, a spus:

Anul trecut s-au afisat rezultatele pe site-ul de Bucuresti, care avea optiunea sa alegi localitatea unde ai dat ex, dar a mers ff greu, abia dupa vreo 2 zile am reusit sa deschid pag

Scuze, pe ceccar.ro

#212 crisflor

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 53 Postari:

Postat 01 October 2007 - 08:09 AM

Poate ar fi bine sa mai cumparam o carte de la CECCAR din care sa aflam cum trebuie sa cautam rezultatele pe site...

#213 crengus

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 01 October 2007 - 08:12 AM

Eu mai am putin si mor de corason. Oare daca sunam, ne poate zice careva o ora aproximativa de afisare? :notworthy:

#214 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 01 October 2007 - 08:18 AM

Vezi postareaaikiblue, la Oct 1 2007, 07:28 AM, a spus:

ma gandeam si eu ca probabil va merge f greu pdf-ul respectiv .... asa ca, am rugamintea, daca reuseste careva sa intre primul sa salveze pdf-ul si sa-l posteze si pe forum ....

#215 kamath

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 26 Postari:

Postat 01 October 2007 - 08:19 AM

Vezi postareacrengus, la Oct 1 2007, 09:12 AM, a spus:

Eu mai am putin si mor de corason. Oare daca sunam, ne poate zice careva o ora aproximativa de afisare? :notworthy:

E o idee buna...Cine suna sa posteze si aici raspunsul lor ca sa nu sunam cu totii si fiecare sa pastreze pentru el informatia..

#216 acciza

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 70 Postari:

Postat 01 October 2007 - 08:22 AM

Am sunat eu la 8:45 : Am intrebat : Cind se vor afisa rezultatele ? Raspuns : " Mai pe dupa amiaza " Am intrebat cum ? Raspuns : " Pe site , inclusiv pentru provincie " Am intrebat " Dupa amiaza , cam cind ,va rog ? " Raspuns : " La revedere ! "

#217 kamath

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 26 Postari:

Postat 01 October 2007 - 08:24 AM

Vezi postareaacciza, la Oct 1 2007, 09:22 AM, a spus:

Am sunat eu la 8:45 : Am intrebat : Cind se vor afisa rezultatele ? Raspuns : " Mai pe dupa amiaza " Am intrebat cum ? Raspuns : " Pe site , inclusiv pentru provincie " Am intrebat " Dupa amiaza , cam cind ,va rog ? " Raspuns : " La revedere ! "

Multumim pentru informatie!!Macar pana la 13-14 sa stim ca nu are rost sa mai stam cu ochii pe site..

#218 marcelnechita

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 41 Postari:
  • Interests:folclorul, in special dansul!

Postat 01 October 2007 - 08:25 AM

Vezi postareaacciza, la Oct 1 2007, 09:22 AM, a spus:

Eu mai am putin si mor de corason. Oare daca sunam, ne poate zice careva o ora aproximativa de afisare? :smile:
=)) Vad ca, totusi, ti s-a vorbit destul de frumos :notworthy: Ma asteptam sa foloseasca un limbaj de ... cartier :pullhair:
Imagine postata

#219 AnaStancu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 157 Postari:

Postat 01 October 2007 - 08:26 AM

pe ind_co, spunea cineva ca se vor afisa in jurul orei 11 dimineata.

#220 roxanageangu1

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 79 Postari:

Postat 01 October 2007 - 08:28 AM

Vezi postareaAnaStancu, la Oct 1 2007, 09:26 AM, a spus:

pe ind_co, spunea cineva ca se vor afisa in jurul orei 11 dimineata.

declar zi nelucratoare!!!!

Similar Topics Collapse

332 useri citesc topicul

0 membri, 332 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL