Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
parerile noastre despre examenul CECCAR -SEPT. 2007 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 13

Salt la continut

parerile noastre despre examenul CECCAR -SEPT. 2007

829 replies to this topic

#241 crisflor

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 53 Postari:

Postat 01 October 2007 - 09:42 AM

Macar daca ar fi pus si ei un joculet pe pagina CECCAR.... Trecea timpul mai repede

#242 maimutica

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 01 October 2007 - 09:51 AM

Eu am fost acum la noul sediu ceccar bucuresti din bd.mircea voda si acolo mi-a spus portarul ca rezultatele se vor afisa tot in floreasca, dar mai sigur sa urmaresc pe site...

#243 crengus

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 01 October 2007 - 09:51 AM

Primul care vede ceva afisat (chiar daca e filiala) promite sa dea un semn? :notworthy:

#244 ursache ramona paula

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 75 Postari:

Postat 01 October 2007 - 09:55 AM

da multi suntem pe forum. pe semne ca noi suntem cei care nu lucram, sau ne am luat o zi libera. eu fumez tigara dupa tigara, ca poate azi imi iau adio de la tigari....... daca voi admisa de stimatii de la ceccar.

#245 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 01 October 2007 - 09:58 AM

Vezi postareaursache ramona paula, la Oct 1 2007, 10:55 AM, a spus:

da multi suntem pe forum. pe semne ca noi suntem cei care nu lucram, sau ne am luat o zi libera. eu fumez tigara dupa tigara, ca poate azi imi iau adio de la tigari....... daca voi admisa de stimatii de la ceccar.
eu zic ca daca vei fi admisa vei fuma mult mai multe tigari pt ca vei avea nevoie de muuulta rabdare si nervi de otel sa treci si prin cei 3 ani ........ :notworthy:

#246 marcelnechita

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 41 Postari:
  • Interests:folclorul, in special dansul!

Postat 01 October 2007 - 10:03 AM

Eu propun ca cei ce vom (VOM) fi respinsi sa infiintam un club unde sa ne putem plange de mila unul altuia si sa-i putem ajuta cu ceva :notworthy: , nu stiu cu ce, pe cei din generatiile viitoare. Haideti mai sa nu mai fim asa de distrusi, ca doar examenul acesta nu este viata noastra, il picam il picam si ce?!!?! Doar avem atatea oportunitati...
Imagine postata

#247 crengus

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 01 October 2007 - 10:08 AM

Exact, ateptarea asta lunga ne-a indus starea asta...parca ar fi pe viata si pe moarte...hai sa ne scuturam un pic, nu incepe si nu se termina lumea cu examenul asta.... :notworthy:

#248 ursache ramona paula

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 75 Postari:

Postat 01 October 2007 - 10:10 AM

ca sa mai pun un pic de frisca pe tort..... ce ziceti de faptul ca pentru noi conteaza foarte mult examenul asta, cand de fapt, cel putin in momentul de fata, un expert nu prea mai valoreaza nimic fara consultant fiscal. Eu am facut un calcul, si dupa 3 ani de stagiu, sa zicem ca mi iau iesirea si voi fi expert contabil, tot mai trebuie sa stau un an ca sa am 5 ani vechime si sa mi dau examenul de consultant fiscal. Normal daca nu se va mai schimba leagea de 100 de ori pana atunci.

#249 mihaser

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 142 Postari:

Postat 01 October 2007 - 10:13 AM

Vezi postareamarcelnechita, la Oct 1 2007, 11:03 AM, a spus:

Eu propun ca cei ce vom (VOM) fi respinsi sa infiintam un club unde sa ne putem plange de mila unul altuia si sa-i putem ajuta cu ceva :notworthy: , nu stiu cu ce, pe cei din generatiile viitoare. Haideti mai sa nu mai fim asa de distrusi, ca doar examenul acesta nu este viata noastra, il picam il picam si ce?!!?! Doar avem atatea oportunitati...

:biggrin: Pe mine poti sa ma treci prima pe lista clubului, ca desi am visat aseara ca am luat examenul sunt constienta ca nu am cum sa-l iau...vreau doar sa vad notele de curiozitate

#250 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 01 October 2007 - 10:18 AM

Vezi postareamihaser, la Oct 1 2007, 11:13 AM, a spus:

:biggrin: Pe mine poti sa ma treci prima pe lista clubului, ca desi am visat aseara ca am luat examenul sunt constienta ca nu am cum sa-l iau...vreau doar sa vad notele de curiozitate
si eu am visat ca am luat examenul .... oare ce inseamna ? :notworthy:

#251 Roxanee

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 104 Postari:

Postat 01 October 2007 - 10:20 AM

Vezi postareamihaser, la Oct 1 2007, 11:13 AM, a spus:

Vezi postareamarcelnechita, la Oct 1 2007, 11:03 AM, a spus:

Eu propun ca cei ce vom (VOM) fi respinsi sa infiintam un club unde sa ne putem plange de mila unul altuia si sa-i putem ajuta cu ceva :pullhair: , nu stiu cu ce, pe cei din generatiile viitoare. Haideti mai sa nu mai fim asa de distrusi, ca doar examenul acesta nu este viata noastra, il picam il picam si ce?!!?! Doar avem atatea oportunitati...

Cred ca o sa fie cel mai tare club, poate ii batem si pe aia cu FNI-ul la numar de participanti........ :notworthy:

Eu nu am visat nimic, doar mama saraca......

Aceasta postare a fost editata de Roxanee: 01 October 2007 - 10:23 AM

#252 crisflor

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 53 Postari:

Postat 01 October 2007 - 10:31 AM

Totusi, care o fi oare motivul pentru care nu au aparut inca rezultatele pe site? Le e asa de greu sa bage un .pdf? E aproape miezul zilei...

#253 marcelnechita

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 41 Postari:
  • Interests:folclorul, in special dansul!

Postat 01 October 2007 - 10:31 AM

Eu chiar imi doresc sa ajung expert contabil, imi place meseria din ce in ce mai mult, INSA daca-l pic acum eu a doua oara nu mai dau, cross my heart and hope to die. Pe langa contabilitate mai lucrez si in alte domenii, cum spuneam oportunitatile sunt multe. Cat despre vise, sa vedeti faza dupa ce-l picam sa visam intr-o noapte (sau chiar mai multe :biggrin: ) ca l-am luat. Sa vedeti in dimineata aceea dezamagire :notworthy:

Aceasta postare a fost editata de marcelnechita: 01 October 2007 - 10:32 AM

Imagine postata

#254 domnul D

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 93 Postari:

Postat 01 October 2007 - 10:38 AM

Vezi postareaursache ramona paula, la Oct 1 2007, 11:10 AM, a spus:

ca sa mai pun un pic de frisca pe tort..... ce ziceti de faptul ca pentru noi conteaza foarte mult examenul asta, cand de fapt, cel putin in momentul de fata, un expert nu prea mai valoreaza nimic fara consultant fiscal. Eu am facut un calcul, si dupa 3 ani de stagiu, sa zicem ca mi iau iesirea si voi fi expert contabil, tot mai trebuie sa stau un an ca sa am 5 ani vechime si sa mi dau examenul de consultant fiscal. Normal daca nu se va mai schimba leagea de 100 de ori pana atunci.

ai dreptate. sunt persoane care fac facultate, sunt experti, sunt auditori si nu pot semna o declaratie.

asteptare usoara!
bafta maxima tuturor!!!!!

#255 roxanageangu1

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 79 Postari:

Postat 01 October 2007 - 10:52 AM

Vezi postareadomnul D, la Oct 1 2007, 11:38 AM, a spus:

Vezi postareaursache ramona paula, la Oct 1 2007, 11:10 AM, a spus:

ai dreptate. sunt persoane care fac facultate, sunt experti, sunt auditori si nu pot semna o declaratie.

asteptare usoara!
bafta maxima tuturor!!!!!

e o mare realizare pt cei care iau examenul.
Nici masterul nu-ti foloseste dar te ajuta in viata ca pregatire profesionala.
Hai sa vedem partea buna...daca luam suntem tari....daca nu-l luam suntem tari ca am incercat...

Si o sa ne intalnim si la examenul de consultant fiscal.....si la examenul de expert consultan academician contabilo-fiscal.

Important e ca nu vrem sa stam pe loc.

mult succes

#256 Brigitta

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 01 October 2007 - 11:04 AM

Asteptarea asta ma omoara!!!!!! :notworthy: voi putetzi lucra ceva azi???? Bafta tuturor!!!!

#257 roxanageangu1

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 79 Postari:

Postat 01 October 2007 - 11:08 AM

pentru cei care nu lucreaza recomand adresa:

http://jocuri.itbox....ing-pong-2.html

#258 domnul D

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 93 Postari:

Postat 01 October 2007 - 11:10 AM

nici eu nu pot lucra nimic. :notworthy: noroc cu forumul asta ca mai trece timpul.nici eu nu pot lucra nimic. :pullhair: noroc cu forumul asta ca mai trece timpul.

#259 aikiblue

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 01 October 2007 - 11:11 AM

la Constanta am sunat la sediu si au zis ca dupa 12 afiseaza rezultatele, pro e ca n-am intrebat 12 din ce zi sau dupa al cui ceas... sa mai sun o data ?

#260 willa

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 103 Postari:

Postat 01 October 2007 - 11:12 AM

Vezi postareasecex, la Oct 1 2007, 10:11 AM, a spus:

azi e ziua mea, si mi-am promis sa nu ma uit decat la sfarsitul zilei, sa nu mi-o stric, dar deja m-a "prins" pagina ceccar.
ghinion

La multi ani!!!!!

Similar Topics Collapse

153 useri citesc topicul

0 membri, 153 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL