Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
parerile noastre despre examenul CECCAR -SEPT. 2007 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 14

Salt la continut

parerile noastre despre examenul CECCAR -SEPT. 2007

829 replies to this topic

#261 tma

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 32 Postari:

Postat 01 October 2007 - 11:15 AM

Vezi postareadomnul D, la Oct 1 2007, 12:10 PM, a spus:

nici eu nu pot lucra nimic. :notworthy: noroc cu forumul asta ca mai trece timpul.nici eu nu pot lucra nimic. :pullhair: noroc cu forumul asta ca mai trece timpul.
ca bine zici.......e cumplita asteptarea asta... :smile:

Vezi postareaaikiblue, la Oct 1 2007, 12:11 PM, a spus:

la Constanta am sunat la sediu si au zis ca dupa 12 afiseaza rezultatele, pro e ca n-am intrebat 12 din ce zi sau dupa al cui ceas... sa mai sun o data ?
corectin ce zi????? :laugh:

#262 luciacezy2007

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 01 October 2007 - 11:17 AM

Dupa ora 12 trebuie sa se afiseza pe ceccar.ro, eu am sunat la filiala din Constanta

#263 tma

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 32 Postari:

Postat 01 October 2007 - 11:17 AM

Vezi postareaaikiblue, la Oct 1 2007, 12:11 PM, a spus:

la Constanta am sunat la sediu si au zis ca dupa 12 afiseaza rezultatele, pro e ca n-am intrebat 12 din ce zi sau dupa al cui ceas... sa mai sun o data ?
corect...
in ce zi??? :notworthy:

#264 roxanageangu1

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 79 Postari:

Postat 01 October 2007 - 11:21 AM

stiu ca nu aveti chef de jocuri insa ma deconectat asta.

http://jocuri.itbox..../Pinguinul.html

cineva spunea ca ar trece mai usor timpul daca era un joculet pe ceccar. deci...

cred ca o iau razna de am dat in mintea copiilor....

#265 mihaser

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 142 Postari:

Postat 01 October 2007 - 11:22 AM

La multi ani si din partea mea! Sa fie cu noroc!

#266 Welcome

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 58 Postari:

Postat 01 October 2007 - 11:24 AM

A TRECUT DEMUUUUULT ORA 12.00 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DUPA CE CA CEASUL ASTA ABIA SE MISCA... DUPA CE CA ASTIA DE LA CCECAR inca ma afiseaza "SARABTOAREA CONTABILULUI...." CHIAR simt ca o iau razna. Stau inchisa in birou si nu sunt buna de nimiccccc... :notworthy:

Aceasta postare a fost editata de Welcome: 01 October 2007 - 11:25 AM

Maria

#267 Gloalina

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 48 Postari:

Postat 01 October 2007 - 11:27 AM

dupa 12 este si ora 23 :notworthy:

#268 cami.covasa

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 102 Postari:

Postat 01 October 2007 - 11:29 AM

Vezi postareaGloalina, la Oct 1 2007, 12:27 PM, a spus:

dupa 12 este si ora 23 :notworthy:

sa speram ca nu fac cum au facut anul trecut la contestatii. le au afisat la 12:30 noapteaaaaaaaaaa :pullhair:

#269 domnul D

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 93 Postari:

Postat 01 October 2007 - 11:30 AM

Vezi postareaGloalina, la Oct 1 2007, 12:27 PM, a spus:

dupa 12 este si ora 23 :pullhair:

sau 12 noaptea :notworthy:

#270 Jojo

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 213 Postari:

Postat 01 October 2007 - 11:30 AM

Daca se afiseaza si reuseste cineva sa intre pe CECCAR sa incerce sa posteze tabelele aici.Mai mult ca sigur vom bloca accesul.Deja ...........

#271 willa

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 103 Postari:

Postat 01 October 2007 - 11:32 AM

sadic.....

#272 cami.covasa

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 102 Postari:

Postat 01 October 2007 - 11:32 AM

Vezi postareaJojo, la Oct 1 2007, 12:30 PM, a spus:

Daca se afiseaza si reuseste cineva sa intre pe CECCAR sa incerce sa posteze tabelele aici.Mai mult ca sigur vom bloca accesul.Deja ...........
deja se incarca f greu. dau refresh si astept 2 min sa se incarce. e groaznica asteptarea. eu anul trecut cand s au dat rezultatele am uitat. si am primit un tel in care imi spunea un prieten ca l am picat. asa ca .....sa auzim doar de bineeeeee :notworthy:

#273 luciacezy2007

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 01 October 2007 - 11:35 AM

Cei de la ceccar c-ta au spus ca pana la ora 16 ar trebui sa fie afisate

#274 domnul D

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 93 Postari:

Postat 01 October 2007 - 11:35 AM

Vezi postareacami.covasa, la Oct 1 2007, 12:32 PM, a spus:

Vezi postareaJojo, la Oct 1 2007, 12:30 PM, a spus:

deja se incarca f greu. dau refresh si astept 2 min sa se incarce. e groaznica asteptarea. eu anul trecut cand s au dat rezultatele am uitat. si am primit un tel in care imi spunea un prieten ca l am picat. asa ca .....sa auzim doar de bineeeeee :notworthy:

nu se mai incarca site-ul .... offff

#275 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 01 October 2007 - 11:42 AM

eu era sa mor de inima ..... mi s-a deconectat internetul :notworthy: am stat asa vreo jumate de ora ... am incercat sa sun pe cineva pe mobil si nu aveam semnal :pullhair: :smile: mi-am zis : sigur astia de la ceccar mi-au facut-o ...... :laugh: asadar, asigurati-va ca merge conexiunea

#276 domnul D

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 93 Postari:

Postat 01 October 2007 - 11:45 AM

"In aceste momente trebuie să ne reamintim cât de important este să fim uniți, să asigurăm împreună unitatea valorilor din profesia contabilă românească, profesie cu o vastă tradiție gestionată de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România încă din anul 1921"

citez din "Contabilii in sarbatoare"

daca mai vad mult anuntul asta o sa il invat cuvant cu cuvant

#277 roxanageangu1

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 79 Postari:

Postat 01 October 2007 - 11:47 AM

Vezi postareamihavesa, la Oct 1 2007, 12:42 PM, a spus:

eu era sa mor de inima ..... mi s-a deconectat internetul :notworthy: am stat asa vreo jumate de ora ... am incercat sa sun pe cineva pe mobil si nu aveam semnal :pullhair: :smile: mi-am zis : sigur astia de la ceccar mi-au facut-o ...... :laugh: asadar, asigurati-va ca merge conexiunea

:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

va zic eu ca o luam razna......

#278 tma

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 32 Postari:

Postat 01 October 2007 - 11:49 AM

Vezi postareadomnul D, la Oct 1 2007, 12:45 PM, a spus:

"In aceste momente trebuie să ne reamintim cât de important este să fim uniți, să asigurăm împreună unitatea valorilor din profesia contabilă românească, profesie cu o vastă tradiție gestionată de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România încă din anul 1921"

"Anul acesta contabilul român a devenit prin aderarea țării noastre la UE, un contabil european, cu o altă perspectivă și abordare profesională, unde raționamentul primează în fața simplelor socoteli și înregistrări mecanice, un contabil european cu o altă libertate de exprimare și de acțiune."
Ai mare dreptate! :notworthy:

#279 willa

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 103 Postari:

Postat 01 October 2007 - 11:52 AM

Vezi postareadomnul D, la Oct 1 2007, 12:45 PM, a spus:

:biggrin: :biggrin: :biggrin:

#280 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 01 October 2007 - 11:54 AM

vad ca deja nr celor care citesc acest forum deja s-a marit f f f f tare .........

Similar Topics Collapse

336 useri citesc topicul

0 membri, 336 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL