Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
parerile noastre despre examenul CECCAR -SEPT. 2007 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 37

Salt la continut

parerile noastre despre examenul CECCAR -SEPT. 2007

829 replies to this topic

#721 maneadn

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 192 Postari:

Postat 02 October 2007 - 09:05 AM

Vezi postarearoxanageangu1, la Oct 2 2007, 10:02 AM, a spus:

Vezi postareaoantzamyx, la Oct 2 2007, 09:51 AM, a spus:

este oare posibil sa nu se fi corectat lucrarea in totalitate daca nu a fost scrisa in ordinea precizata de ei? Mai exact dupa cea am trecut prin toate materiile, am revenit cu anumite subiecte. Sunt revoltata, sper ca nu asta sa fie motivul pt care te pot pica!!!! Am fost extrem de surprinsa cand mi-am vazut notele la evaluare si audit, era imposibil, asta e singura explicatie!!! Sunt prea comozi sa verifice daca ai mai scris undeva in toate paginile acelea!!! :((

NU STIU DACA ESTE CAZUL....SI EU AM SCRIS O PROBLEMA DE LA FISCALITATE LA SFARSIT...CRED CA A LUAT-O IN CONSIDERARE, AM AVUT NOTA MARE AVAND IN VEDERE CA PROBLEMA DE LA SFARSIT AVEA 3 PUNCTE

E CINEVA AICI CARE A PICAT LA DREPT....MI SE PARE INCREDIBIL SA PICI LA MATERIA ASTA....ERAU INTREBARI SIMPLE CU RASPUNSURI DESTUL DE SCURTE.

VOI CUM ATI SCRIS LA DREPT CA LA CARTE SAU MAI CU CUVINTELE VOASTRE....

eu una am scris cu cuvintele mele, scurt si la obiect

#722 secex

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 43 Postari:

Postat 02 October 2007 - 09:05 AM

daca tot suntem multi pe aici care am picat, nu credeti ca ar trebui sa ne gandim la viitor? vad ca nu s-au postat toate variantele de intrebari de la examen, cred ca ne vor ajuta mult la urmatorul. nu facem un efort sa le scriem pe toate? chiar daca nu stim datele exacte...
cu contestatiile, nu stiu ce sa zic, nu se stie.... cat ne mai intalnim pe aici, pana nu uitam de tot.... ce ziceti? sau sa ne mai lingem un pic ranile...

#723 roxanageangu1

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 79 Postari:

Postat 02 October 2007 - 09:07 AM

[/quote]

[/quote]

SI CAT AI LUAT?

#724 very

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 128 Postari:

Postat 02 October 2007 - 09:07 AM

Eu am picat la control cu 5.88.Vreau sa fac contestatie, dar nu prea mai stiu ce am facut bine si ce nu.Ma poate ajuta cineva cu niste raspunsuri corecte la probleme?
Sau dati-mi o idee ce as putea scrie in contestatie.

#725 roxanageangu1

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 79 Postari:

Postat 02 October 2007 - 09:11 AM

Vezi postareavery, la Oct 2 2007, 10:07 AM, a spus:

Eu am picat la control cu 5.88.Vreau sa fac contestatie, dar nu prea mai stiu ce am facut bine si ce nu.Ma poate ajuta cineva cu niste raspunsuri corecte la probleme?Sau dati-mi o idee ce as putea scrie in contestatie.
Subsemnatul.......,candidat la examenul de acces la calitatea de expert contabil, organizat in 8-9 sept 2007 la centrul deexaminare......, indentificat cu legitimatia......, va rog sa reanalizati lucrarea la disciplina ......., in vederea recalcularii noetei din urmatoarele considerente:- cam ce sti ca ai gresit sau ca ai facut bine- avand in vedere ca restul notelor au fost de.........dovedesc faptul ca m-am pregatit cu atentie la acest examenn si merit sa intru in stagiu de pregatire pentru calitatea de expert contabil.

Vezi postareamaneadn, la Oct 2 2007, 10:05 AM, a spus:

este oare posibil sa nu se fi corectat lucrarea in totalitate daca nu a fost scrisa in ordinea precizata de ei? Mai exact dupa cea am trecut prin toate materiile, am revenit cu anumite subiecte. Sunt revoltata, sper ca nu asta sa fie motivul pt care te pot pica!!!! Am fost extrem de surprinsa cand mi-am vazut notele la evaluare si audit, era imposibil, asta e singura explicatie!!! Sunt prea comozi sa verifice daca ai mai scris undeva in toate paginile acelea!!! :((
NU STIU DACA ESTE CAZUL....SI EU AM SCRIS O PROBLEMA DE LA FISCALITATE LA SFARSIT...CRED CA A LUAT-O IN CONSIDERARE, AM AVUT NOTA MARE AVAND IN VEDERE CA PROBLEMA DE LA SFARSIT AVEA 3 PUNCTEE CINEVA AICI CARE A PICAT LA DREPT....MI SE PARE INCREDIBIL SA PICI LA MATERIA ASTA....ERAU INTREBARI SIMPLE CU RASPUNSURI DESTUL DE SCURTE.VOI CUM ATI SCRIS LA DREPT CA LA CARTE SAU MAI CU CUVINTELE VOASTRE....
CAT AI LUAT LA DREPT?

#726 maneadn

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 192 Postari:

Postat 02 October 2007 - 09:16 AM

Vezi postarearoxanageangu1, la Oct 2 2007, 10:11 AM, a spus:

Vezi postareavery, la Oct 2 2007, 10:07 AM, a spus:

Eu am picat la control cu 5.88.Vreau sa fac contestatie, dar nu prea mai stiu ce am facut bine si ce nu.Ma poate ajuta cineva cu niste raspunsuri corecte la probleme?Sau dati-mi o idee ce as putea scrie in contestatie.
Subsemnatul.......,candidat la examenul de acces la calitatea de expert contabil, organizat in 8-9 sept 2007 la centrul deexaminare......, indentificat cu legitimatia......, va rog sa reanalizati lucrarea la disciplina ......., in vederea recalcularii noetei din urmatoarele considerente:- cam ce sti ca ai gresit sau ca ai facut bine- avand in vedere ca restul notelor au fost de.........dovedesc faptul ca m-am pregatit cu atentie la acest examenn si merit sa intru in stagiu de pregatire pentru calitatea de expert contabil.

Vezi postareamaneadn, la Oct 2 2007, 10:05 AM, a spus:

NU STIU DACA ESTE CAZUL....SI EU AM SCRIS O PROBLEMA DE LA FISCALITATE LA SFARSIT...CRED CA A LUAT-O IN CONSIDERARE, AM AVUT NOTA MARE AVAND IN VEDERE CA PROBLEMA DE LA SFARSIT AVEA 3 PUNCTEE CINEVA AICI CARE A PICAT LA DREPT....MI SE PARE INCREDIBIL SA PICI LA MATERIA ASTA....ERAU INTREBARI SIMPLE CU RASPUNSURI DESTUL DE SCURTE.VOI CUM ATI SCRIS LA DREPT CA LA CARTE SAU MAI CU CUVINTELE VOASTRE....
CAT AI LUAT LA DREPT?

nu stiu cat am luat. la admisi nu era trecuta nota. cert e ca am luat cel putin 6

#727 Jojo

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 213 Postari:

Postat 02 October 2007 - 09:23 AM

a mai putut cineva sa intre pe site-ul CECCAR ?

#728 simona-resita

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 02 October 2007 - 09:25 AM

mihaela milin, ai aflat rezultatele pt Resita?

#729 magie

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 50 Postari:

Postat 02 October 2007 - 09:28 AM

NU STIU DACA ESTE CAZUL....SI EU AM SCRIS O PROBLEMA DE LA FISCALITATE LA SFARSIT...CRED CA A LUAT-O IN CONSIDERARE, AM AVUT NOTA MARE AVAND IN VEDERE CA PROBLEMA DE LA SFARSIT AVEA 3 PUNCTE

E CINEVA AICI CARE A PICAT LA DREPT....MI SE PARE INCREDIBIL SA PICI LA MATERIA ASTA....ERAU INTREBARI SIMPLE CU RASPUNSURI DESTUL DE SCURTE.

ce numar ai avut la fiscalitate?
si eu am rezolvat 2 probleme din 5, adik nu le-am rezolvat pe cele cu TVA-ul si am luat fabuloasa nota de 3.80

#730 Marinna

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 207 Postari:

Postat 02 October 2007 - 09:29 AM

eu am sunat la sediu si au fost foarte draguti, mi-au spus ei rezultatul :smile:
si mi-au spus ca pana la ora 14 astazi se depun contestatiile
Masinile au bare de protectie, creioanele au guma de sters pentru ca oamenii gresesc !

#731 mihaela_milin

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 02 October 2007 - 09:39 AM

Vezi postareaJojo, la Oct 2 2007, 10:23 AM, a spus:

a mai putut cineva sa intre pe site-ul CECCAR ?
nu am aflat raspunsurile
nu reusesc sa intru
suna la timis 0256204884

#732 mihaser

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 142 Postari:

Postat 02 October 2007 - 09:41 AM

si eu am rezolvat 2 probleme din 5, adik nu le-am rezolvat pe cele cu TVA-ul si am luat fabuloasa nota de 3.80

eu am rezolvat primele 2 probleme din 5 si grilele si am luat 5 fix...o sa merg sa vad notele si sa fac contestatie, dar sigur fac degeaba

Aceasta postare a fost editata de mihaser: 02 October 2007 - 09:44 AM

#733 stupi

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 19 Postari:

Postat 02 October 2007 - 09:42 AM

Vezi postareasecex, la Oct 2 2007, 10:05 AM, a spus:

daca tot suntem multi pe aici care am picat, nu credeti ca ar trebui sa ne gandim la viitor? vad ca nu s-au postat toate variantele de intrebari de la examen, cred ca ne vor ajuta mult la urmatorul. nu facem un efort sa le scriem pe toate? chiar daca nu stim datele exacte...
cu contestatiile, nu stiu ce sa zic, nu se stie.... cat ne mai intalnim pe aici, pana nu uitam de tot.... ce ziceti? sau sa ne mai lingem un pic ranile...

...nici nu o sa ai niciodata toate variantele de intrebari de la examen....intrebari gen cele de la control nr.3,4,5...unde poti sa umpli pagini intregi...pot sa scoata o gramada...si cum de la anul totul este gandire profesionala...

#734 oantzamyx

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 02 October 2007 - 09:43 AM

Vezi postareaPetrov, la Oct 2 2007, 10:00 AM, a spus:

buna,

am aceeasi banuiala, pentru ca notele au fost mult prea mici decat ma asteptam. tu stii cumva ordinea in care s-au afisat rezultatele (ca materii?)

Gabi

Contabilitate, Fiscalitate, Drept, Audit, Evaluare, Control, Expertiza

Sunt aproape sigura ca nu au luat in considerare, am luat note mult prea mici la audit si evaluare, nu ma asteptam. Cred ca a depins f tare de cei care au corectat.

#735 stupi

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 19 Postari:

Postat 02 October 2007 - 09:49 AM

Vezi postareaoantzamyx, la Oct 2 2007, 10:43 AM, a spus:

Vezi postareaPetrov, la Oct 2 2007, 10:00 AM, a spus:

buna,

am aceeasi banuiala, pentru ca notele au fost mult prea mici decat ma asteptam. tu stii cumva ordinea in care s-au afisat rezultatele (ca materii?)

Gabi

Contabilitate, Fiscalitate, Drept, Audit, Evaluare, Control, Expertiza

Sunt aproape sigura ca nu au luat in considerare, am luat note mult prea mici la audit si evaluare, nu ma asteptam. Cred ca a depins f tare de cei care au corectat.

100% problema cu ordinea subiectelor...prea au insistat cu acest lucru....si de fapt era pe fiecare pagina scris...

#736 magie

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 50 Postari:

Postat 02 October 2007 - 09:50 AM

Vezi postareamihaser, la Oct 2 2007, 10:41 AM, a spus:

eu am rezolvat primele 2 probleme din 5 si grilele si am luat 5 fix...o sa merg sa vad notele si sa fac contestatie, dar sigur fac degeaba

si eu am sunta la ceccar galati si i-am spus sa-mi dea ton de fax sa trimit contestatia. Bineinteles ca m-a intrebat cine sunt si mi-a spus repede:poi cu 3.8 fiscalitate si 5 fix control degeaba faceti.

#737 stefi1979

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 02 October 2007 - 09:51 AM

in sfarsit merge site-ul ceccarbuc.ro

#738 Marinna

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 207 Postari:

Postat 02 October 2007 - 09:56 AM

nu aveti nici o sansa sa aflati rezultatele de pe site. mergeti la sedii ca sa nu pierdeti ocazia de a face contestatie
Masinile au bare de protectie, creioanele au guma de sters pentru ca oamenii gresesc !

#739 roxanageangu1

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 79 Postari:

Postat 02 October 2007 - 09:59 AM

Vezi postareamagie, la Oct 2 2007, 10:28 AM, a spus:

9

#740 roxanageangu1

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 79 Postari:

Postat 02 October 2007 - 10:06 AM

deci totusi cine a mai picat la drept......

Similar Topics Collapse

68 useri citesc topicul

0 membri, 68 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL