Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
parerile noastre despre examenul CECCAR -SEPT. 2007 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 38

Salt la continut

parerile noastre despre examenul CECCAR -SEPT. 2007

829 replies to this topic

#741 Iulian Motoroiu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 23 Postari:

Postat 02 October 2007 - 10:20 AM

Vezi postareaanca_c, la Oct 2 2007, 08:41 AM, a spus:

Si eu ma gandesc sa ii dau in judecata pentru control, unde s-a punbctat aleator. Din toata sala in care am fost, am luat nota cea mai mica la acesta materie, desi nu era cazul.................
ce spui tu e adevarat, numai ca la mine e mai rau. Cunosc pe cineva care a rezolvat problemele dupa ciorna mea, el a luat 7,24 eu am luat 5,56. COOL nu?????

#742 secex

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 43 Postari:

Postat 02 October 2007 - 10:21 AM

Vezi postarearoxanageangu1, la Oct 2 2007, 11:06 AM, a spus:

deci totusi cine a mai picat la drept......
eu am picat cu 5.96, am avut nr.4. am scris cu cuvintele mele, chiar credeam ca iau nota mare, sunt si la drept in anum 4, la facultate, deci m-a socat rezultatul. si maine as scrie, foarte increzatoare, acelasi lucru

#743 roxanageangu1

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 79 Postari:

Postat 02 October 2007 - 10:29 AM

Vezi postareasecex, la Oct 2 2007, 11:21 AM, a spus:

eu am picat cu 5.96, am avut nr.4. am scris cu cuvintele mele, chiar credeam ca iau nota mare, sunt si la drept in anum 4, la facultate, deci m-a socat rezultatul. si maine as scrie, foarte increzatoare, acelasi lucru

da...trebuie sa fi mai ofticata ca mine.
eu eram tare bucuroasa ca ce bine am facut eu la drept.....si ca mi frica de fiscalitate, conta si control......si cand colo....iata norocu'

#744 domnul D

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 93 Postari:

Postat 02 October 2007 - 10:38 AM

Vezi postareasecex, la Oct 2 2007, 11:21 AM, a spus:

eu am picat cu 5.96 la control, in rest am numai 8 si 9

#745 Daniela.Zaharia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 235 Postari:

Postat 02 October 2007 - 10:38 AM

Si eu am picat la drept, din 5 pb nu am reusit sa scriu decat la 3 dar cate o fraza la obiect si se pare ca nu mi-a folosit.....prea mult...si stiu sigur ca am raspuns si la pb aceea cu ponderea cea mai mare....dar...nu a fost sa fie....suficient se pare!
DanielaZ

#746 parametru

Membru junior

• Nou venit
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 02 October 2007 - 10:52 AM

mergeti direct la sediu.nu are rost sa asteptati sa se deschida site-ul.sunt listele afisate,vb pentru cei din Galati.

#747 roxanageangu1

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 79 Postari:

Postat 02 October 2007 - 10:56 AM

Vezi postareaDaniela.Zaharia, la Oct 2 2007, 11:38 AM, a spus:

Si eu am picat la drept, din 5 pb nu am reusit sa scriu decat la 3 dar cate o fraza la obiect si se pare ca nu mi-a folosit.....prea mult...si stiu sigur ca am raspuns si la pb aceea cu ponderea cea mai mare....dar...nu a fost sa fie....suficient se pare!

eu chiar am raspuns la fiecare intrebare si grilele le-am facut perfect. Am luat 5. Ceva cred ca nu a fost bine.
Eu sper ca au calculat gresit...sper!!!!

#748 Daniela.Zaharia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 235 Postari:

Postat 02 October 2007 - 10:58 AM

Vezi postarearoxanageangu1, la Oct 2 2007, 11:56 AM, a spus:

eu chiar am raspuns la fiecare intrebare si grilele le-am facut perfect. Am luat 5. Ceva cred ca nu a fost bine.

De ce nu faci contestatie? eu am luat 4.24, dar stiu ca am scris cate putin, adica la "obiect" dupa parerea mea
si 2 pb nu le-am atins deloc, asa ca ce sperante sa mai am???
DanielaZ

#749 Petrov

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 02 October 2007 - 10:58 AM

Vezi postareaMarinna, la Oct 2 2007, 10:29 AM, a spus:

eu am sunat la sediu si au fost foarte draguti, mi-au spus ei rezultatul :smile:
si mi-au spus ca pana la ora 14 astazi se depun contestatiile

buna, cum se pot depune contestatiile?se poate si pe mail sau doar la sediul lor?

#750 anafedor

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 24 Postari:

Postat 02 October 2007 - 11:08 AM

mergeti la sediul lor, eu asa am facut nu pierdeti vremea pe fax ca nu raspunde nimeni, pt bucuresti grabiti-va,ei au zis pana in ora 12 primesc. nu stati pe ganduri, va da numar de inregistrare si ne pune sa asteptam...how knows...o luna doua luni, nici cei de la secretariat nu stiau cand se solutioaneaza contestatiile

#751 lueniko

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 02 October 2007 - 11:10 AM

Subsemnatul.......,candidat la examenul de acces la calitatea de expert contabil, organizat in 8-9 sept 2007 la centrul deexaminare......, indentificat cu legitimatia......, va rog sa reanalizati lucrarea la disciplina ......., in vederea recalcularii noetei din urmatoarele considerente:
- cam ce sti ca ai gresit sau ca ai facut bine
- avand in vedere ca restul notelor au fost de.........dovedesc faptul ca m-am pregatit cu atentie la acest examenn si merit sa intru in stagiu de pregatire pentru calitatea de expert contabil.

Model luat de aici, de pe site, de la colegi...

#752 parametru

Membru junior

• Nou venit
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 02 October 2007 - 11:11 AM

[eu sant total dezamagita.nu stiu daca mai gasesc motivatie sa mai merg si la anul sa mai incerc odata,am depus contestatie dar nu cred ca se va solutiona ceva,sunt prea multi care au depus...si cand te gandesti cat chin si osanda,bani,timp pierdut,nervi si in final degeaba!!! :smile:

#753 roxanageangu1

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 79 Postari:

Postat 02 October 2007 - 11:15 AM

Vezi postareaDaniela.Zaharia, la Oct 2 2007, 11:58 AM, a spus:

Vezi postarearoxanageangu1, la Oct 2 2007, 11:56 AM, a spus:

De ce nu faci contestatie? eu am luat 4.24, dar stiu ca am scris cate putin, adica la "obiect" dupa parerea mea
si 2 pb nu le-am atins deloc, asa ca ce sperante sa mai am???

mersi mult de incurajari

am depus contestatie....cum ne-o fi soarta la toti.

#754 michellearti

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 02 October 2007 - 11:31 AM

Vezi postareasecex, la Sep 8 2007, 02:19 PM, a spus:

buna,
eu am avut grila 8, la fiscalitate erau probleme care nu erau in carte- 4 din 6.
daca a mai avut cineva, sa imi spuna si mie parerea despre raspunsuri.
in rest, macar a fost un examen adevarat.
la control, voi de unde invatati, ca daca nu se dau din carte, sunt pe langa.
si daca se da coeficient perisabilitati la obiecte de inventar, inseamna ca au fost deja clasificate ca perisabile?
multam.
am avut varianta 8 ca tine si am picat eu am scris la problema 2.3 ca se inregistreaza tva intracomunitar taxare inversa si la problema 4 am colectat tva
te rog sa-mi scri si mie ce ai raspuns tu,multumesc :smile:

#755 dana_oprea

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 20 Postari:
  • Interests:noutati contabilitate

Postat 02 October 2007 - 11:37 AM

Eu am picat tot la drept la care am luat 3.16 :smile: Celelalte note au fost: conta 7.08, Fiscalitate 8.24, audit 9.76; Evaluare 8.04, control 8.02; Expertiza 9.28. Sunt tare dezamagita... Tocami ce am trimis o contestatie pe mail...si sper....

#756 alina crisan

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 02 October 2007 - 11:40 AM

Vezi postareamichellearti, la Oct 2 2007, 12:31 PM, a spus:

Vezi postareasecex, la Sep 8 2007, 02:19 PM, a spus:

buna,
eu am avut grila 8, la fiscalitate erau probleme care nu erau in carte- 4 din 6.
daca a mai avut cineva, sa imi spuna si mie parerea despre raspunsuri.
in rest, macar a fost un examen adevarat.
la control, voi de unde invatati, ca daca nu se dau din carte, sunt pe langa.
si daca se da coeficient perisabilitati la obiecte de inventar, inseamna ca au fost deja clasificate ca perisabile?
multam.
am avut varianta 8 ca tine si am picat eu am scris la problema 2.3 ca se inregistreaza tva intracomunitar taxare inversa si la problema 4 am colectat tva
te rog sa-mi scri si mie ce ai raspuns tu,multumesc :smile:

am scris si eu ca tine, ceva de genul??? si inseamna ca nu e bine, eu am picat cu 5 la fiscalitate,tu?

#757 cristina5859

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1152 Postari:

Postat 02 October 2007 - 11:50 AM

Vezi postareaIulian Motoroiu, la Oct 2 2007, 11:20 AM, a spus:

Vezi postareaanca_c, la Oct 2 2007, 08:41 AM, a spus:

Si eu ma gandesc sa ii dau in judecata pentru control, unde s-a punbctat aleator. Din toata sala in care am fost, am luat nota cea mai mica la acesta materie, desi nu era cazul.................
ce spui tu e adevarat, numai ca la mine e mai rau. Cunosc pe cineva care a rezolvat problemele dupa ciorna mea, el a luat 7,24 eu am luat 5,56. COOL nu?????

asta mi se pare cea mai tare chestie !!!!!!! :smile:
Imaginatia este mai importanta decat cunoasterea. Cunoasterea este limitata, imaginatia inconjoara lumea .

#758 mariana07

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 256 Postari:

Postat 02 October 2007 - 11:59 AM

Nu este corect sa accepte contestatii doar pana la ora 14, cand site-ul lor nici acum nu se deschide...

#759 Daniela.Zaharia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 235 Postari:

Postat 02 October 2007 - 12:02 PM

Stie cineva adresa de mail sau faxul pt contestatii???
A reusit cineva sa trimita in acest mod??
DanielaZ

#760 tma

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 32 Postari:

Postat 02 October 2007 - 12:07 PM

Vezi postareaDaniela.Zaharia, la Oct 2 2007, 01:02 PM, a spus:

Stie cineva adresa de mail sau faxul pt contestatii???
A reusit cineva sa trimita in acest mod??
Mail:ceccar@ceccaro.ro

Similar Topics Collapse

176 useri citesc topicul

0 membri, 176 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL