Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
examen de acces 2008 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 2

Salt la continut

examen de acces 2008

27 replies to this topic

#21 marra_2000

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 508 Postari:

Postat 14 May 2008 - 04:41 PM

Le-am gasit pe www.ceccarbacau.ro si www.ceccarbuc.ro ( mai sunt cateva filiale, in afara de acestea unde este postata tematica). Vad ca intre timp te-ai lamurit.

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 31 July 2008 - 12:05 AM

#22 marra_2000

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 508 Postari:

Postat 14 May 2008 - 04:57 PM

Vezi postareaanamanole, la May 14 2008, 05:06 PM, a spus:

La fiscalitate s-a schimbat ceva fata de anul trecut?

din ce-am vazt eu, in afara de legislatia la zi, modificari ar fi 2 carti "noi":
1. Vãcãrel I (coordonator), FinanÑe Publice, Editura Didacticã si Pedagogicã, 2007
2. Mosteanu T. (coordonator), FinanÑe Publice, Editura Universitarã, 2005

si editia revizuita :
³âÑu L. si colectiv Fiscalitate de la lege la practicã, Editura ChBeck, EdiÑia a V-a, 2008

#23 brenda_sv_ro

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 249 Postari:
  • Interests:sa invat cat mai multe

Postat 20 May 2008 - 03:41 PM

Am scos si eu tematica de pe site-ul CECCAR-ului de la Bacau. A observat cineva ca la contabilitate e doar contabilitatea primara, IAS-urile si contabilitatea de gestiune ? Mi se pare ciudat ca s-a scos contabilitatea ONG-urilor, partida dubla, fuziunea, lichidarea. Oare e forma finala a tematicii?
sunt un mic invatacel, dar o sa cresc si eu mare ca voi

#24 marra_2000

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 508 Postari:

Postat 21 May 2008 - 08:38 AM

si eu am observat, totusi la Bacau la cursurile de pregatire pt examenul de acces avem si curs de contabilitate consolidata( astept sa inceapa cursul sa vad despre ce este vorba). La examenul de aptitudini din subiectele date in anii precedenti predomina lichidarea, fuziunea....deci pt acces se pare ca nu se mai cere.

#25 mihaela2005

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 58 Postari:

Postat 05 June 2008 - 09:04 AM

n-am resit sa ma uit cu atentie peste bibliografie ...e mai putina decat anul trecut, inclusiv IAS-urile cerute sunt numai 9?
Ce bine ar fi sa fie mai putin....

#26 AncaDiaconu

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 02 July 2008 - 03:22 PM

Buna! La tematici nu am gasit nimic pentru Doctrina si deontologia profesiei contabile". Stie cineva de ce? Multumesc.

#27 Nicoleta I

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 08 September 2008 - 05:24 PM

Dragi colegi de suferinta.
Va rog frumos ma puteti ajuta in privinta legislatiei din bibliografie?
Unele legi s-au actualizat iar pe net nu le-am gasit. :tongue:
Stiti pe forum undeva unde pot gasi actualizarile? :thumbup:

Aceasta postare a fost editata de Nicoleta I: 08 September 2008 - 05:29 PM

#28 micki

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 18 September 2008 - 01:29 PM

Vezi postareaAncaDiaconu, la Jul 2 2008, 04:22 PM, a spus:

Buna! La tematici nu am gasit nimic pentru Doctrina si deontologia profesiei contabile". Stie cineva de ce? Multumesc.

Tematica pt Doctrina si deontologie este:
1. Rolul contabilitatii pt dezvoltarea economiei
2. Rolul profesionistilor contabili
3. Scoli, referentiale si sisteme contabile
4. Standarde si reglementari contabile
5. Necesitatea si rolul organismelor profesionale
6. Etica in profesia contabila; principiile fundamentale ale eticii in profesia contabila
7. Oganizarea si functionarea CECCAR.

Bibliografie:
1. CECCAR,Suport de curs pt disciplina Doctrina si deontologia profesiei contabile
2. Ordonanta Guvernului nr.65/1994
3. Regulamentul de organizare si functionare a CECCAR
4. Regulamentul privind efectuarea stagiului si examenul de aptitudini in vederea accesului la calitatea de expert contabil si de contabil autorizat
5. ***- Codul etic national al profesionisitlor contabili, editia a IV-a revizuita, Ed.CECCAR, Bucuresti, 2007, pp.1-47.

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL