Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
acces la stagiu audit financiar - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 13

Salt la continut

- - - - -

acces la stagiu audit financiar

271 replies to this topic

#241 iepuras_dragalas

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 13 May 2008 - 09:54 AM

Din cate am inteles eu din "normele privind perioada de pregătire profesională practică a stagiarilor în activitatea de audit financiar" primul an este un an colectiv, in primul semestru se fac 25 ore pregatire teoretica (se finalizeaza cu un test) si in al doilea semestru stagiarii vor elabora un proiect privind o lucrare practică cu tematică din audit financiar. Proiectul va fi predat la Departamentul de admitere, pregătire continuă și stagiari, iar evaluarea se va realiza de către inspectorii din cadrul Departamentului de monitorizare și competență profesională și de către Departamentul de admitere, pregătire continuă și agiari. Consiliul Camerei va stabili tematica proiectului și criteriile minimale ce trebuiesc realizate în cadrul acestuia.
Pentru anii doi si trei stagiarul are obligația de a-și găsi un îndrumător de stagiu, membru activ al cafr.
Oricum mai multe explicatii in normele publicate pe site-ul lor.
Felicitari tuturor. :thumbup:

#242 mmadalina

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 13 May 2008 - 10:17 AM

Multumesc am gasit anexa
se pare ca inscrierea se va face dupa 1 iunie si se vor afisa pe site toate informatiile de care avem nevoie
12 luni ca perioada de inscriere este perioada in care avem dreptul sa cerem inscrierea dar perioada de stagiu incepe de la data la care stagiarul a fost inregistrat la Camera, cred ca sunt putini care se vor inscrie in aprilie 2009

#243 oanag

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 179 Postari:

Postat 30 November 2008 - 08:11 PM

Vezi postareamadalinad, la Mar 7 2008, 08:43 PM, a spus:

am grilele din 2004 dar nu le pot posta aici, asa ca imi puteti scrie pe adresa mdalinad70@hotmail.com ca sa le trimit
multa bafta tuturor
Imi puteti trimite si mie grilele din 2004, daca le mai aveti? Intentionez sa sustin si eu examenul in 2009 si as vrea sa-mi fac o idee despre ce s-a mai dat.
Multumesc mult.

#244 gabie

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 30 November 2008 - 08:28 PM

Vezi postareaoanag, la Nov 30 2008, 09:11 PM, a spus:

Vezi postareamadalinad, la Mar 7 2008, 08:43 PM, a spus:

am grilele din 2004 dar nu le pot posta aici, asa ca imi puteti scrie pe adresa mdalinad70@hotmail.com ca sa le trimit
multa bafta tuturor
Imi puteti trimite si mie grilele din 2004, daca le mai aveti? Intentionez sa sustin si eu examenul in 2009 si as vrea sa-mi fac o idee despre ce s-a mai dat.
Multumesc mult.
de unde stii ca se da examen de acces in 2009 ?

#245 ECHIO

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 18 December 2008 - 05:24 PM

pentru anul 2009 inca nu se cunoaste data de examen , cine vrea sa se pregateasca de acum sa se orienteze cred eu dupa tematica de anul trecut . si eu vreau sa dau in 2009 si as dori sa colaborez cu alte persoane ptr examenul de stagiu acces auditor

examen stagiu auditor

#246 assan_amm

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 31 August 2009 - 11:41 AM

s-a deschis subiectul examen acces stagiu cafr oct 2009 in alta parte? ca n-am gasit

#247 bmiha

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 23 Postari:

Postat 01 September 2009 - 09:27 PM

Vezi postareaassan_amm, la Aug 31 2009, 12:41 PM, a spus:

s-a deschis subiectul examen acces stagiu cafr oct 2009 in alta parte? ca n-am gasit
:agree: nu cred ca e vreo problema sa se deschida tot aici ... sunt si eu interesata si as vrea sa stiu de la cei care au sustinut deja acest examen,... iar cu cei interesati sa putem colabora!!! astazi am vorbit si cu cei de la cafr si mi-au zis ca nu exista nici un fel de materiale pentru acest examen!!! E cam aiurea, nu?

#248 assan_amm

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 02 September 2009 - 08:34 AM

da, si mie mi se pare aiurea. am intrebat si eu daca se fac inainte cursuri de preg pt exam cum au fost la ceccar si mi-au zic ca nici vorba. nu exista alte materiale dacat bibliografia de pe site. poate cineva care a sustinut examenul ne mai povesteste si noua cate ceva, ca sincer ma simt putin in ceata

#249 bmiha

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 23 Postari:

Postat 02 September 2009 - 05:48 PM

Da! Nu stiu daca va fi cineva din cei care au dat examen de acces care vor mai deschide pe aici, dar avem rugamintea sa ne spuneti la ce s-a rezumat acest examen, si mai ales daca chiar se respecta bibliografia! nu ca ar fi prea putina :smile: ... dar, macar sa stim daca e sigur doar de aici! ca altfel nu ne ramane decat: vio (33): dupa sustinerea examenului!

adica semnul vio era: :thumbup:

:lostit (13):
chiar nimeni??? :frusty:

#250 assan_amm

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 03 September 2009 - 09:47 AM

:lostit (13): bmiha cred ca esti prea dura........ :smile: nu merita examenul asta chiar asa o masura drastica......
din ce am mai citit pe forum, am inteles ca s-ar fi dat cam mult drept la grile. scria cineva (inainte de examen) ca in 2008 s-ar da 30 grile 4.5 pct si 3 subiecte de sinteza 5.5 pct parca........sunt curioasa daca asa a fost.

#251 bmiha

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 23 Postari:

Postat 03 September 2009 - 07:28 PM

Vezi postareaassan_amm, la Sep 3 2009, 10:47 AM, a spus:

:lostit (13): bmiha cred ca esti prea dura........ :smile: nu merita examenul asta chiar asa o masura drastica......
din ce am mai citit pe forum, am inteles ca s-ar fi dat cam mult drept la grile. scria cineva (inainte de examen) ca in 2008 s-ar da 30 grile 4.5 pct si 3 subiecte de sinteza 5.5 pct parca........sunt curioasa daca asa a fost.
ei stai linistita, o fac pe dura, dar chiar nus ...

#252 bmiha

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 23 Postari:

Postat 03 September 2009 - 07:34 PM

Vezi postareaassan_amm, la Sep 3 2009, 10:47 AM, a spus:

nu stiu daca am gresit, dar am creat totusi un topic nou pt acest subiect! ne "'vedem'' direct acolo.... e mai specific!

#253 Dani417

Nou

• Members
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 05 September 2009 - 10:23 AM

Buna, tuturor! As vrea si eu sa dau testul in octombrie.

Aveti cumva in format electronic:

4. Ordinul Ministrului Finanțelor Publice nr.1752/2005, pentru aprobarea reglementărilor contabile conforme cu Directivele Europene, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.1080 din 30 noiembrie 2005, cu modificările și completările ulterioare;
5. Legea 31/1990 privind societățile comerciale, republicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.1066 din 17 noiembrie.2004, cu modificările și completările ulterioare;
6. Legea contabilității nr.82/1991, republicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.454 din 18 iunie 2008, cu modificările și completările ulterioare;
7. Legea nr.571/2003 privind Codul fiscal, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.927 din 23 decembrie 2003, cu modificările și completările ulterioare: Titlul I -Dispoziții generale, Titlul II - Impozitul pe profit

V-as fi recunoscatoare daca ati putea sa mi le trimiteti pe adresa dani417@yah00.com

Multumesc mult si bafta tuturor!!!

#254 marra_2000

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 508 Postari:

Postat 05 September 2009 - 10:30 AM

vezi la sectiunea Legislatie, gasesti tot ceea ce te intereseaza :lostit (13):

#255 Dani417

Nou

• Members
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 05 September 2009 - 10:57 AM

marra_2000 , multumesc mult pentru recomandare! Ai avut dreptate, am gasit totul acolo! :lostit (13):

#256 andreutzaionescux

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 12 September 2009 - 12:24 PM

Buna ziua,
Daca are cineva materiale sau subiecte din anii trecuti, testele grile , va rog sa mi le trimiteti si mie pe adreesa de mail:
andreutza86_ionescu@yahoo.com

Multe multumiri,
Andreea

#257 maria0943

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 25 September 2009 - 12:47 PM

Buna ziua,
Daca are cineva materiale sau subiecte din anii trecuti, testele grile , va rog sa mi le trimiteti si mie pe adreesa de mail:
maria0943@yahoo.com

Multe multumiri,
Maria

#258 mihaela.ela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 62 Postari:

Postat 25 September 2009 - 01:38 PM

Vezi postareagabi79, la Nov 4 2007, 02:59 PM, a spus:

ma intereseaza daca ma poate ajuta cineva cu niste teste daca exista cu privire la examanul de acces la stagiu pentru auditor financiar

Din pacate, nu sunt teste pentru acest examen. Dealtfel, bibliografia pentru acest examen nu-i atat de stufoasa si se poate parcurge intr-un timp relativ scurt. Examenul este destul de accesibil, ca sa nu spun ca este usor de trecut (in 2008 au picat examenul doar cei complet nepregatiti!)...
Spor la invatat si mult succes la examen!

#259 anycos

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 20 January 2011 - 10:39 PM

Buna
Daca nu e prea tarziu, ma poate ajuta si pe mine cineva cu grilele legate de Standarde Internationale de Audit?
Multumesc anticipat

Vezi postareagrio, la Mar 16 2008, 10:51 AM, a spus:

La examenul din decembrie 2004 s-a pus accent pe ISA -Standadele Internationale de audit, care, acum, nici macar nu fac parte din Tematica sau Bibliografie. Nu cred sa-ti ajute, mai mult te-ar incurca. Daca le vrei neaparat, o sa incerc sa ti le trimit luni, de la servici.

#260 marineru

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 07 September 2011 - 02:56 PM

Buna ziua,

As dori sa intreb daca accesul la CAFR se face doar pe baza de examen. am inteles ca se accepta fara examen persoane care au master intr-un domeniu legat de audit. Am terminat facultatea in 1996, facultate la zi, profil economic de 5 ani si am considerat ca nu e necesar sa mai fac si un master. Am experienta in domeniu financiar-contabil din 1997 pana in prezent. Intrebarile ar fi: trebuie sa dau examen? Si cind este urmatorul examen, daca trebuie sa-l sustin?
Am inteles ca ar ma fi un examen in decembrie 2011?....

multumesc

Similar Topics Collapse

4 useri citesc topicul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL