Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
examen acces 2008 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 13

Salt la continut

examen acces 2008

266 replies to this topic

#241 nigal

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 24 September 2008 - 04:19 PM

buna dragii mei, poate sa-mi spuna cineva in ce conditii pot retrage dosarul pentru inscrierea la examenul de acces si in ce modalitate as putea sa-mi recuperez taxa de inscriere? Avand in vedere faptul ca examenul este peste o luna, iar eu renunt la acest examen, mai pot recupera banii? Daca nu pot fi returnati, pot fi considerati ca plata anticipata sau in avans pentru sesiunea urmatoare? Cei de la filiala CECCAR nu stiu ce sa-mi spuna, unde ma pot adresa?

#242 Ioana c

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 24 September 2008 - 05:15 PM

Buna, am tot cautat raspunsuri pentru examenul de acces la profesia de expert contabil dar nu ma descurc, daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu ceva raspunsuri va rog frumos. adresa mea de mail este ioana_crucianu@yahoo.com. O sa incerc sa mai rezolv si eu ceva.... Va multumesc anticipat

#243 kathy

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 124 Postari:

Postat 25 September 2008 - 09:06 AM

Vezi postareanigal, la Sep 25 2008, 03:19 AM, a spus:

buna dragii mei, poate sa-mi spuna cineva in ce conditii pot retrage dosarul pentru inscrierea la examenul de acces si in ce modalitate as putea sa-mi recuperez taxa de inscriere? Avand in vedere faptul ca examenul este peste o luna, iar eu renunt la acest examen, mai pot recupera banii? Daca nu pot fi returnati, pot fi considerati ca plata anticipata sau in avans pentru sesiunea urmatoare? Cei de la filiala CECCAR nu stiu ce sa-mi spuna, unde ma pot adresa?

Buna, ar trebui sa faci o cerere catre directorul ceccar in care sa explici si motivul ptr care nu mai vii la examen. Sincer cred ca trb sa fie un motiv foarte bun ca sa il indupleci pe director si sa iti recuperezi ceva bani. Nu cred ca exista pe undeva legal cum sa iti recuperezi banii daca te razgandesti. Multa bafta.

Vezi postareaIoana c, la Sep 25 2008, 04:15 AM, a spus:

Buna, am tot cautat raspunsuri pentru examenul de acces la profesia de expert contabil dar nu ma descurc, daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu ceva raspunsuri va rog frumos. adresa mea de mail este ioana_crucianu@yahoo.com. O sa incerc sa mai rezolv si eu ceva.... Va multumesc anticipat

Nu cred ca ai cautat foarte bine, sau nu ai rabdare sa faci acest lucru. Cauta pagina cu pagina la acest topic si vei gasi. Daca imi aduc aminte chiar in prin primele pagini. Scuza-ne dar trb sa pui si osul la treaba.
kathy

#244 lili nicula

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 120 Postari:

Postat 25 September 2008 - 09:38 AM

Vezi postareanigal, la Sep 24 2008, 05:19 PM, a spus:

poti recupera banii, numai ca nu se recupreaza toata suma- cred ca se recupereaza in jur de 70 sau 80%.Eu am recuperat acum 2 ani banii si am sunat inainte la ceccar sa intreb daca e nevoie sa depun inainte de examen cerere si mi-au zis ca nu. Am depus dupa examen o cerere prin care nu am justificat de ce si pentru ce nu m-am prezentat la examen, ci simplu, deoarece nu m-am prezentat, solicit sa mi se restituie taxa. Problema pe care am intimpinat-o a fost alta.Dupa ce am depus cererea tot ma aminau la restituirea banilor ca nu au primit de la Bucuresti exact procentul si intr-o zi am sunat la CECCAR Bucuresti, am spus necazul si mi-au zis ca cei din filiala stiu foarte bine procentul si daca nu imi dau banii, sa trmit cererea si pe fax la Bucuresti. Si uite asa, a doua zi am fost sunata de ceccar iasi sa ma duc sa-mi iau banii...brusc s-a stiut procentul... :biggrin:

#245 davideg

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 42 Postari:

Postat 27 September 2008 - 01:53 AM

Voi ati mai dat examenul asta vreodata?Nu va mai agitati atat ca va tociti neuronul degeaba.Problemele de conta care se dau la examen, nu au nicio legatura cu alea din carte(cel putin asa e de vreo trei ani).Studiile de caz date la ex.sunt absolut banale si mai ales, enuntate gresit, ceea ce face totul mai interesant.Fiecare raspunde cum il taie capul si probabil ca se da cu zarul cine ia examenul si cine nu.Eu zic sa citim multa legislatie, iar codul fiscal trebuie stiut ca pe "Tatal nostru".Si mai aveti grija si la achizitii si livrari intracomunitare.Am trecut prin examenul asta si mi-am dat seama ca daca aveam mintea la mine, il luam.Numai ca, am invatat atat de mult in ultimele 2 sapatamani, incat nu mai stiam nici cum ma cheama, d'apai sa mai fac fata si la provocarea de-a dreptul perversa pe care aveam s-o infrunt!Pt.ca dragilor, subiectele de la examen sunt de-a dreptul perverse. :good: B.bafta multa si relaxare!

#246 nigal

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 27 September 2008 - 05:44 AM

Multumesc pt. sfat. Aveam de gand sa fac lucrul acesta pentru ca "cineva" foarte recalcitrant pur si simplu a tipat la mine pentru ca am avut tupeul sa depun cerere de retragere dosar si restituire taxa si pe deasupra am cerut si numarul de inregistrare al cererii. Dezgustator...

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 27 September 2008 - 04:27 PM
citare mesaj anterior

#247 Socotitorul123

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 30 September 2008 - 04:10 PM

Sunt unul dintre cei care voi da examen in octombrie.Am cautat sa-mi adun date de pe net si din site-urile de specialitate.Poate voi stiti mai multe, nu refuz un ajutor.Date mai interesante am gasit aici http://www.mondonews.ro/Examenul-de-expert...08+id-1045.html
Daca poti sa-mi spui mai multe lasa-mi link-uri sa pot intra direct.

Aceasta postare a fost editata de Socotitorul123: 30 September 2008 - 04:11 PM

#248 monica_tatu

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 30 September 2008 - 08:55 PM

te rog sa-mi trimiti si mie grilele pe adresa monica_tatu@yahoo.com
multumesc
eu am sunat la CECAR si am intrebat daca vor fi publicate intrebari si mi-au spus ca vor fi asemanatoare celor de anul trecut
fiecare intelege ce vrea

#249 monii23

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 22 Postari:

Postat 02 October 2008 - 03:52 PM

Dar grile vor fi??anul trecut asa au fost dar in carte NICI O GRILA NU E!
doar :thumbup: :tongue: probleme si intrebari!!

#250 AnaB

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 215 Postari:

Postat 02 October 2008 - 04:18 PM

Anul trecut au fost 10 grile......anul asta nici o grila, numai probleme si teorie

[quote name='davideg' date='Sep 27 2008, 02:53 AM' post='182973']
Voi ati mai dat examenul asta vreodata?

L-am dat anul trecut si am picat...si anul trecut am invatat pe rupte...dar se pare ca trebuie sa ai noroc
Sper sa am noroc anul asta ca de invatat eu nu mai invat pt examenul asta.

#251 ana.maria.

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 09 October 2008 - 02:20 PM

stie cineva cand se afiseaza locul, si repartizarea participantilor la examen acces ? m-ar interesa sa vad daca sunt printre primii sau printre ultimii in clasa si sunt curioasa cati sau incris anul asta fata de anul trecut. anul asta bafta si noroc mai mult la toata lumea

#252 studenta IV

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 185 Postari:

Postat 10 October 2008 - 02:29 AM

la Cluj ni s-a spus ca se afiseaza in 17.

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 10 October 2008 - 11:14 AM
citare mesaj anterior

#253 roza_lia

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 10 October 2008 - 08:17 AM

buna, am vrut sa-ti scriu un mesaj privat dar imi da o eroare, sunt din cj si am rugamintea daca vrei sa intrii pe id meu de mess, pt a comunica cu mine : roza_lias (mersi)

#254 monnyy

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 14 October 2008 - 12:58 PM

Buna tuturor,
A aflat cineva........sau s-a afisat pe undeva unde dam examenul de acces in Bucuresti? .........

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 14 October 2008 - 11:25 PM

#255 Cosmi

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 14 October 2008 - 01:57 PM

Buna...pentru Bucuresti pe miercuri, joi... eu am vorbit cu un domn Ionascu si mi-a spus sa urmaresc site-ul ceccarbuc.ro. Multa bafta!

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 14 October 2008 - 11:25 PM
citare mesaj anterior

#256 DENISA GRIGORITA

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 641 Postari:
  • Interests:INFORMARE

Postat 17 October 2008 - 07:33 AM

Vreau sa va urez la toti sa aveti muuuuuuulta inspiratie, calm, stapanire de sine si nu in ultimul rand, mult noroc!
%%%

#257 Lastarica08

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 17 October 2008 - 08:16 AM

sal.............asi dori si eu raspunsurile la contabilitate la adresa de mail marius_ene2005@yahoo.com

va multumesc mult

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 17 October 2008 - 06:41 PM

#258 mihaser

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 142 Postari:

Postat 19 October 2008 - 07:12 AM

Bafta tuturor celor care sustin azi examenul!
:thumbup:

Aceasta postare a fost editata de mihaser: 19 October 2008 - 07:12 AM

#259 covrigel

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 24 October 2008 - 10:16 PM

a

d

#260 iulia constantin

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 39 Postari:

Postat 25 October 2008 - 02:07 PM

Salut!
Aveti idee pe cate numere sa da examenul de maine si cate intrebari din fiecare materie vor fi?
BAFTA MULTA!

Aceasta postare a fost editata de iulia constantin: 25 October 2008 - 02:08 PM

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

40 useri citesc topicul

0 membri, 40 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL