Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
procedez corect? - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

procedez corect?

2 replies to this topic

#1 danutanitulescu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 271 Postari:

Postat 30 January 2008 - 08:26 PM

vreau sa stiu daca gresesc cum procedez cu salariile.
De exp in luna decembrie inregistrez cheltuielile aferente salariului pe noiembrie si totodata fac si plata acestuia.e corect???E normal sa mai am sold CR la 421,din moment ce toate salariile sunt platite la timp?
multumesc,

#2 Cosma Violeta

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 96 Postari:

Postat 30 January 2008 - 08:43 PM

Vezi postareadanutanitulescu, la Jan 30 2008, 08:26 PM, a spus:

De exp in luna decembrie inregistrez cheltuielile aferente salariului pe noiembrie si totodata fac si plata acestuia.e corect???E normal sa mai am sold CR la 421,din moment ce toate salariile sunt platite la timp?
multumesc,

chelt cu salariile pe nov o inregistrezi in noiembrie= la sf lui nov ai sold creditor ct 421. Daca plata salariilor o faci pana la sf lunii atunci ai sold zero.Si tot asa...cheltuiala cu salariile (ca de altfel toate chlet)se inregistreaza in luna aferenta

Contabilii nu fac audiență. Ei trăiesc în anonimat, nu caută lumina
reflectoarelor.

#3 danutanitulescu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 271 Postari:

Postat 30 January 2008 - 08:53 PM

Vezi postareaCosma Violeta, la Jan 30 2008, 08:43 PM, a spus:

Vezi postareadanutanitulescu, la Jan 30 2008, 08:26 PM, a spus:

multumesc,

chelt cu salariile pe nov o inregistrezi in noiembrie= la sf lui nov ai sold creditor ct 421. Daca plata salariilor o faci pana la sf lunii atunci ai sold zero.Si tot asa...cheltuiala cu salariile (ca de altfel toate chlet)se inregistreaza in luna aferenta

am inteles;se pare ca am gresit pana acum;cum pot remedia sau pot lasa asa si sa merg corect de acum inainte?
merci

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL