Postat 08 September 2011 - 10:16 PM
Am o problema cu un concediu medical. Imi cer scuze ca scriu aici daca nu e bine va rog sa-mi spuneti, n-am vrut sa deschid topic nou.
Am o salariata operata care are CM incepand cu 28.06.11
1. concediu initial 28.06.11 la 30.06.11 emis de spital cu stampila, cui, conventie, parafa medic
2. concediu in continuare 01.07.11 la 29.07.11 ca fara 30 si 31 care intamplator au fost nelucratoare emis de spital cu stampila, cui, conventie, parafa medic
Si cel cu probleme
3. concediu iarasi initial 01.08.11 la 31.08.11 emis de spital fara stampila, dar acelas cui si conventie, parafa medic. Am crezut ca e emis de medic dar e cui-ul spitalului. Are si o gresala la rubrica valabil pentru luna in loc de august scrie iulie, taiat si stapilat de medic.
Toate trei certificatelel au acelas cod de diagnostic 633
De ce al 3-lea certificat e iarasi initial? din cauza ca lipsesc 30 si 31 iulie?
E corect asa? nu era normal sa fie in continuare? de ce lipsesc cele 2 zile? a facut asa expre sa fie iar 5 zile platite din fondul de salarii? se poate? doar in iulie era clar ca salariata va avea si in august CM.
E valabil fara stampila spitalului? uffffff probabil ca nu si va trebui sa-l trimit sa fie stampilat...... nu m-am asteptat ca va fi iar initial, n-am mai avut cazuri si am crezut ca cele 2 zile nelucratoare nu conteaza....