Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
cafr bataie de joc - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

cafr bataie de joc

4 replies to this topic

#1 kuld

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 24 May 2008 - 07:24 PM

Luati atitudine
Examen incorect de aptitudini auditor financiar proba 1 test grila proba practica 2008
Urmaresc de mult modul de desfasurare examenelor la CAFR si in acest an particip la examenul de aptitudini.
Examenul la CAFR nu se desfasoara corect din urmatoarele motive
1. La proba 1 , dupa examen nu se afiseaza, imediat si nici macar la o saptamana, doua .. baremul (ce trebuie atins la fiecare punct) si punctajul (cat valoreaza fiecare subiect). Procedand astfel , Camera corecteaza intai lucrarile si apoi in functie de rezultat decide ce trebuia atins la fiecare ....iar punctajul fiecarui subiect il stabilesc astfel: verifica intai care e subiectul nerezolvat de cei mai multi candidati..si acestuia ii atribuie cea mai mare valoare. Acest lucru trebuie sa se intample asa deoarece e prognozat sa ia un procent anume. Ca sa nu mai vorbim ca, e posibil sa ne inchipuim, ca punctajul fiecarui subiect poate fi si in functie de cei ce trebuie sa ia examenul...in functie de subiectele rezolvate de ei. E o ipoteza. Oare?
2. La testul grila...publica rezultatele...dar cum sa te verifici daca nu mai ai intrebarile. E posibil ca anumite raspunsuri la intrebari sa fie gresite in grila lor de raspunsuri. CAFR nu publica testul grila (intrebarile) si astfel contestatia nu poate fi facuta.. deoarece candidatul nu mai stie de exemplu ce a fost la intrebarea 39, 73, 84.
3. La proba 3 e valabil ceea ce s-a spus la proba unu
Asadar examenul de aptitudini profesionale pentru auditori financiari, este dur dar nu este corect , asta ca sa ma exprim elegant..si deocamdata sa nu spunem mai mult.......
Prima parte...va urma

#2 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 25 May 2008 - 04:13 PM

e nedrept ce se intampla in tara asta ......... acum am vazut si eu bataia de joc. Eu nu fac parte dintre candidatii CAFR-ului, m-a degustat destul Camera Consultantilor Fiscali si CECCAR-ul ......
Vorbeam si cu cineva zilele trecute, exista pt fiecare profesie un Cod Etic in care se vorbeste foarte frumos despre profesionalismul de care ar trebui sa dam dovada .... sute si chiar mii de pagini din acest Cod Etic ....... In realitate, etica si profesionalismul sunt o poveste frumoasaaaaaaaaaaaaaa ...... imi pare rau ca a urmat CAFR-ul sa isi bata joc, erau singurii care ramasesera .... profesionali.

#3 mmadalina2

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 26 May 2008 - 08:48 PM

incercati si pe www.audit4u.ro
este printre noi o colega care si-a facut temele si a postat si grilele si rezutatele tocmai ca sa le poata accesa si altadata
multa bafta si la proba 3 :thumbup:

#4 chris08

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 22 June 2008 - 02:11 PM

Sunteti in situatia in care vi s-a anulat examenul de aptitudini profesionale din cauza primei probe si nu ati mai participat la celelalte probe, in conditiile in care ati platit participarea la ele?

Doriti sa faceti ceva in sensul de a recupera sumele platite sau a solicita Camerei sa considere taxele ca fiind platite pentru urmatoarea sustinere a examenului?

Nu stim daca este posibil acest lucru, dar credem ca puteti incerca impreuna.

In acest sens, o puteti contacta pe carmenalice pe www.audit4u.ro printr-un mesaj privat.

#5 geanta_mirela2

Nou

• Members
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 15 October 2009 - 10:35 AM

Vezi postareammadalina2, la May 26 2008, 08:48 PM, a spus:

incercati si pe www.audit4u.ro
este printre noi o colega care si-a facut temele si a postat si grilele si rezutatele tocmai ca sa le poata accesa si altadata
multa bafta si la proba 3 :pullhair:

imi poti spune mai exact unde le pot gasi si eu? Le-am cautat pe audit4u dar nu am gasit nimic.Voi da examenul in noiembrie09 daca mai aveti si subiectele propuse ptr examen rezolvate sau orice altceva dati-mi-le si mie pe geanta_mirela2@yahoo.ca. Merci!!!!

Similar Topics Collapse

4 useri citesc topicul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL