Otilia Alupei, la Jan 10 2011, 11:45 PM, a spus:
Stefan, cu tot dragul te rog mult de tot sa nu mai scrii asa fragmentat (desparti excesiv de des cuvintele prin pct...), e greu de urmarit mesajul fiindca nu numai ca-si pierde cursivitatea, dar e poticnit la 2-3 cuvinte, chiar mai des, pt. D-zeu !
cel putin cand ai mesaje mai lungi, eu sunt franta cand ajung la sfarsit, daca mai ajung, oricum nu-mi ramane mare lucru in minte din mesajul tau - asa enervant e felul in care il fragmentezi.
nu te supara, te rog ... te respect si te apreciez, dar pe cuvant ca daca nu scrii mai adunat eu nu-ti mai citesc mesajele fiindca nu mai am nervi de tocat pt asa ceva

nu mai pot, zau !
Judecata mea , recunosc, este cam întortocheată, iar exprimarea mea, poate chiar greoaie.
Mai ales pentru cei care nu au de unde să-și dea seama de toate implicațiile unei chestiuni simple, zic ei, dar care în contabilitate, pentru contabil, trebuie să fie foarte lămurit între concretul realității și abstractul valoric de înregistrat pe o anumită poliță a evidenței sau a judecății contabile.
Și atunci, țin pauze marcate cu acele trei puncte care țin loc de bolduire ori subliniere ori de paranteze și pentru că țin să mă conving singur că ... pot fi urmărit. Și logic și-n exprimare.
Este adevărat că poate punerea în paranteză sau structurarea a la notițe poate m-ar face mai inteligibil, sau doar și folosirea numai a semnelor de punctuație, spre exemplu a virgulei, chiar.
În altă ordine de idei, eu chiar că nu țin să enervez pe nimeni.
Și dacă nu aș avea timp să răspund la întrebările , nelămuririle altora, probabil că nici nu aș ști ce preocupări au cei de pe Forum
Indiferent că sunt colegi ori doar clienți potențiali care cred că pot face și meseria, munca altora.
Ori vor doar să verifice dacă ce li s-a spus , spun și alții.
Deci nici întrun caz nu țin să fiu enervant.
Nici stressant.
Doar folositor.
Util.
Cât pot.
Aceasta postare a fost editata de Mares Stefan: 11 January 2011 - 12:22 AM