Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
cereri materiale de studiu examen de acces 2008-2009 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 18

Salt la continut

cereri materiale de studiu examen de acces 2008-2009

556 replies to this topic

#341 simona_iassy

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 65 Postari:

Postat 18 November 2008 - 06:57 PM

Iar dau examenul in luna cu declaratiile de la trimestru. Si atat de repede dupa termenul limita de predare a bilanturilor anuale. Se anunta un an greu :thumbup: Oare practica cineva contabilitate din cei care se ocupa de organizarea examenului? Sau poate se gandesc ca ne vom informa bine pentru inchiderea de an si sa ne fie "proaspete" informatiile in minte. :frusty:
Bafta la toata lumea! Ne "vedem" pe aici, sa mai dezbatem o problema, un studiu de caz.

#342 monicutze

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:
  • Interests:comunicarea cu persoane din domeniul meu

Postat 19 November 2008 - 08:48 AM

Vezi postareamihaser, la Nov 18 2008, 03:39 PM, a spus:

Salut!

Eu am dat si in 2007 si am fost la cursul de pregatire...Nu o sa mai fac prostia asta! S-a facut decat conta si evaluare...in rest pauza...Nu m-a ajutat aproape deloc! Cine vrea sa dea in 2009 ar fi bine sa citeasca subiectele din 2008 si de la acces si dela aptitudini...cartea o sa apara in cel mai bun caz in mai daca ex va fi in iulie si nu o sa aiba timp sa lucreze direct subiectele din 2009...Parerea mea!

Eu am fost foarte multumita de cursurile de pregatire din acest an, au inceput din 9 sept pana pe 16 oct, cu o pauza de 5 zile.Nu stiu cum a fost in anii trecuti, dar in 2008 a fost ok! Am lucrat pe cartea din 2008 la cursuri.

mo

#343 jps2007

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 19 November 2008 - 04:15 PM

Pentru cei care sunt membrii CECCAR contabil autorizat cu studii medii :
http://discutii.mfinante.ro/static/10/Mfp/...27_21082008.htm
http://discutii.mfinante.ro/static/10/Mfp/...27_21082008.htm

Cei de la Ceccar Bucuresti spun ca se va organiza prin febr-martie 2009

#344 dubalaru.mihaela

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 19 November 2008 - 05:44 PM

Daca poti te rog sa mi le trimiti si mie pe mail la dubalaru.mihaela@gmail.com.
Daca ai timp.Multumesc frumos.

#345 dubalaru.mihaela

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 19 November 2008 - 05:49 PM

Multumim Simona.

#346 alexandra.chira

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 21 November 2008 - 03:54 PM

Cartea lui Ristea e cea de pe grup? Eu vreau sa cumpar ceva carti, dar nu stiu cum o sa le pot scana ca nu am scaner. AM audit si evaluare de Toma.

Vezi postareacosmin0304, la Nov 18 2008, 03:48 PM, a spus:

buna. este corecta informatia
EXAMENUL DE ACCES LA PROFESIE SE VA ORGANIZA IN LUNA IULIE 2009
EXAMENUL DE APTITUDINI SE VA ORGANIZA IN LUNA OCTOMBRIE 2009
sursa : http://www.ceccarcta.ro/examene.htm
Doar pe pagina cecarului din Constanta sunt afisate datele, in rest nu se stie. La Cluj inca nu se stie data. Eu zic ca e cam devreme.

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 27 November 2008 - 03:46 PM

#347 raluk_krmen

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 31 Postari:

Postat 22 November 2008 - 01:28 PM

Vezi postareadavideg, la Nov 18 2008, 12:48 AM, a spus:

Eu zic sa aveti putintica rabdare...Nuu va grabiti cu materiale ca va umpleti calculatoarele si n-o sa mai stiti ce si unde sa va uitati...Mai e mult pana la anul in primavara cand se va edita si noua culegere de probleme CECCAR si regulile pentru examen si multe alte chestii...

cartea se editeaza in primavara? In 2008 a fost editata in august daca nu ma insel. Sa inteleg ca se dau 2 examene pe an?

#348 lili nicula

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 120 Postari:

Postat 22 November 2008 - 01:39 PM

Vezi postarearaluk_krmen, la Nov 22 2008, 01:28 PM, a spus:

cartea se editeaza in primavara? In 2008 a fost editata in august daca nu ma insel. Sa inteleg ca se dau 2 examene pe an?
Nu se dau doua examene pe an, se da o singura data de citiva ani (parca in regulament scrie ca se pot organiza si doua sesiuni pe an in cazuri exceptionale, dar regula este o sesiune pe an). Se pare ca in 2009 nu va mai fi in toamna, ci in iulie dupa informatiile de pe site-ul ceccar constanta ( pare-mi-se ca si acum 2 ani tot in iulie a fost). Anul acesta cartea a aparut la sfirsitul lui iulie, ceea ce inseamna cu aprox 3 luni inainte de examen, de aceea au spus colegii ca apare in primvara. In general se repeta o parte din probleme si se mai adauga unele noi si/sau se elimina, cum a fost cazul anul acesta. In 2007 cartea avea mai multe probleme ( si nu le includ pe cele tip grila).Oricum, daca poti imprumuta de la cineva cartea din 2008 si sa rezolvi macar problemele de la contabilitate iti va prinde foarte bine pentru examen.

#349 Ion Alina

Nou

• Members
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 30 November 2008 - 11:13 AM

Felicitari celor care au reusit sa ia ex. in 2008. Eu nu l-am dat niciodata dar vreau sa-l dau in 2009 si am auzit ca este un ex. foarte greu. Tocmai de aceea eu am reusit sa strang ceva matriale si am inceput prin a studia IAS-urile. In momentul asta am raspunsurile aferente cartii de studii de caz din 2008 si IAS-urile. Daca e cineva interesat....

#350 magda_23

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 100 Postari:

Postat 02 December 2008 - 02:21 PM

Buna ziua tuturor,

Fac si eu parte dintre cei care au dat anul acesta accesul si nu au reusit.
Despre cursurile de pregatire pot sa spun ca au fost benefice, eu am participat la ele si nu a mai fost nevoie decat sa trec o data prin cartea de grile.
Pentru cine vrea, pot sa trimit pe mail cursul de conta si rezolvari aferente cartii 2008 (dati un PM si lasati adresa de mail).

#351 krina03

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 152 Postari:

Postat 02 December 2008 - 02:40 PM

crinaru@yahoo.com
Multumesc

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 03 December 2008 - 07:45 PM
citare mesaj anterior

#352 adyc

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 27 Postari:

Postat 03 December 2008 - 07:38 AM

buna. As vrea si eu cursurile. Adresa mea adicoca2003@yahoo.com.Multumesc

#353 SOFID

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 03 December 2008 - 08:48 AM

Buna .As dori si eu cursurile de conta si rezolvarile aferente cartii 2008 la adresa helene359@yahoo.com.Multumesc frumos

#354 ntudose

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 03 December 2008 - 09:25 AM

ntudose@gmail.com
multumesc mult

#355 sory.anghel

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 78 Postari:

Postat 03 December 2008 - 12:21 PM

sory.anghel@yahoo.com
multumesc

#356 lazvio

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 03 December 2008 - 12:32 PM

te rog mult
lviorel2005@yahoo.com
ms anticipat

#357 roc

Nou

• Members
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 03 December 2008 - 01:24 PM

magda 23 vreau si eu materialele. Te rog mult ! Adresa rocgalusca@yahoo.com
Multumesc mult

#358 supernany

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 03 December 2008 - 03:45 PM

As vrea si eu materialele. Adresa este fartan@samarcu.ro
Multumesc.

#359 LOREDANA M.

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 04 December 2008 - 05:25 PM

buna. as dori si pe dresa lorydan05@yahoo.com

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 04 December 2008 - 05:35 PM

#360 wagner

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 04 December 2008 - 11:50 PM

Buna .As dori si eu cursurile de conta si rezolvarile aferente cartii 2008 la adresa enwag2008@yahoo.com. Multumesc frumos

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

34 useri citesc topicul

0 membri, 34 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL