Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
cereri materiale de studiu examen de acces 2008-2009 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 20

Salt la continut

cereri materiale de studiu examen de acces 2008-2009

556 replies to this topic

#381 madalinna

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 13 Postari:

Postat 23 January 2009 - 06:53 PM

buna , scuze de deranj am o intrebare stii cumva daca cd-ul pe care il au la vanzare cei de la ceccar contine si legislatia sau decat grilele
eu am luat cartea de anul trecut si acolo e trecuta decat bibliografia
am fost astazi la ceccar ca sa ma inscriu si au aceeasi carte pe care am cump eu anul trecut
va rog sa-mi raspunde-ti e-mail madallinaserban1982@yahoo.ro

am fost eu astazi la ceccar din craiova ca sa vad ce si cum
Cartea este cea care a fost editata in 2008 Eu anul trecut am aflat tarziu de examen in sept si ca sa vad "cu ce se mananca" am cumparat cartea astazi cei de acolo mi-au aratat aceeasi carte CD-ul nu il au inca, ce nu stiu eu oare pe cd exista si legislatia sau decat grilele si bibliografia ? desi logic ar fi sa fie si legislatia ca doar nu valoreaza un cd 400 ron cand cartea e 60 ron

este cineva din craiova care vrea sa dea examenul anul asta

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 03 February 2009 - 10:36 PM

#382 anis

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 20 Postari:

Postat 27 January 2009 - 11:34 AM

Am nevoie de rezolvarile la conta la problemele incepand cu 444. Va rog nu ma trimiteti sa le caut ca le-am cautat si le-am gasit... numai ca nu le pot descarca:(. Poate cine le are incearca sa mai posteze odata sau sa-mi trimita pe mail moraruparaschiva@yahoo.com

anis

#383 cretimaria

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 28 January 2009 - 01:21 PM

As dori si eu pe mail (oana_creti@yahoo.com) cursul de conta si rezolvarile. Va multumesc!

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 03 February 2009 - 10:36 PM

#384 HMIHA

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 29 January 2009 - 09:56 AM

as dori si eu cartea si rezolvarile la adresa ihoreboiu@gmail.com

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 03 February 2009 - 10:37 PM

#385 tudorr77

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 29 January 2009 - 02:07 PM

Buna, va rog sa imi trimiteti si mie grilele si rezolvarile din 2008 la conta, va multumesc anticipat tudorr77@yahoo.com

#386 camytza

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 30 January 2009 - 12:44 PM

Buna ziua! Vreau si eu cartea cu grile, va rog mult de tot. Adresa mea de mail este camytza@gmail.com sau neagoe_camytza@gmail.com
Multumesc anticipat.

#387 poppdelia

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 31 January 2009 - 01:28 PM

Pot primi si eu din materialele de pregatire pentru expert?
Eventual la poppdelia@gmail.com
Multumiri! :frusty:

#388 ap_amelie

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 31 January 2009 - 08:32 PM

Buna .As dori si eu cursurile de conta si rezolvarile aferente cartii 2008 la adresa ap_amelie@yahoo.com.Multumesc frumos

#389 madalinaene

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 02 February 2009 - 09:31 AM

Buna,

As dori si eu cursul de conta si rezolvari aferente cartii 2008 la adresa ene.madalina@yahoo.com.

Multumesc anticipat!

#390 magda_23

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 100 Postari:

Postat 02 February 2009 - 03:48 PM

Pentru a evita postarea de noi adrese de email cu cererile aferente, am gasit urmatoarea solutie:

am creat o adresa de email in care am trimis materialele de studiu pe care le am:

adresa: expert_contabil_2009@yahoo.com
parola: succes

#391 NICOLE65

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 03 February 2009 - 12:26 PM

Va rog frumos, vreau si eu cartea cu teste grila 2007, cine poate sa mi-o trimita pe adresa nicu_650330@yahoo.com.
Am nevoie urgenta de ea , dar mai ales de intrebarile si raspunsurile de la Doctrina si deontologie contabila.
Va multumesc si va doresc tot binele din lume. :frusty:

#392 NICOLE65

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 03 February 2009 - 01:18 PM

Mai vin cu o rugaminte la voi, postez un test grila la doctrina, vreau sa-l verific cu voi daca l-am rezolvat bine. Cine poate sa-mi raspunda o poate face la nicu_650330@yahoo.com
Va multumesc!

Fisiere atasate

#393 dianaonita

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 03 February 2009 - 01:24 PM

MULTUMIM MULT PT. AJUTOR!

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 03 February 2009 - 10:37 PM

#394 mishas

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 03 February 2009 - 02:09 PM

buna, am intrat la adresa indicata, dar nu am reusit sa descarc faimoasa carte ceccar. daca ma poate ajuta cineva, mishastan@yahoo.com. multam

#395 NICOLE65

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 03 February 2009 - 09:05 PM

Aceeasi problema si la mine , nu se mai gaseste fisierul, va rog frumos cine ma poate ajuta sa-mi trimita si mie fisierul pe adresa nicu_650330@yahoo.com

#396 marra_2000

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 508 Postari:

Postat 03 February 2009 - 09:23 PM

vedeti ca sunt 2 fisiere, primul intradevar se pare ca are o problema, dar al 2 lea fisier merge descarcat fara probleme :frusty:
bafta!

#397 cosmin0304

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 399 Postari:

Postat 04 February 2009 - 10:15 AM

http://rapidshare.co...AR2008.pdf.html

#398 kayana

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 04 February 2009 - 05:00 PM

Buna...vreau sa iti multumesc ca ne ajuti cu materialele de care avem nevoie la examen. Am rugamintea sa mi le trimiti si mie la adresa de mail : ana_maria_dascalescu@yahoo.com.
Mult succes

#399 chriss

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 05 February 2009 - 12:35 PM

Vezi postarealinteflorentina, la Oct 17 2008, 09:06 PM, a spus:

daca vreti rezolvarile la problemele nerezolvate de la conta si de la drept da ti mi adrese de mail pt ca nu pot sa le atasez aici fiind prea mari
Buna Florentina!Poti sa mi le trimiti si mie pe adresa karinutza.lungu@gmail.com...Am intrat pe bibliografie.ec dar nu le-am mai gasit....Multumesc

#400 chriss

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 05 February 2009 - 12:41 PM

Buna ziua tuturor!daca are cineva bunatatea sa trimita rezolvarile la drept intrebarile 190-250 si la problemele conta 444-514 pe adresa karinutza.lungu@gmail.com,v-as fi foarte recunoscatoare!
Multumesc.

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

6 useri citesc topicul

0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL