Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
CONTA CAFENEA MOLDOVA - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 2

Salt la continut

CONTA CAFENEA MOLDOVA

24 replies to this topic

#21 Lavinia 2012

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 20 April 2012 - 08:01 PM

Va saluta Lavinia din Bacau, vreau si eu sa incerc anul acesta sa iau examenul de expert contabil, dar nu stiu cu ce sa incep .poate cineva sa-mi trimita tematica, bibliografia si cartea cu grile rezolvate 2011 in adresa de mail lavynl@yahoo.com?orice m-ar putea ajuta..
multumesc mult de tot si sper sa primesc curand un semn de la voi!!!!:)

#22 Adrian88

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 14 August 2012 - 10:15 AM

Buna ziua, Botosani

#23 lucialina

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 06 November 2012 - 09:05 AM

Buna ziua.Sunt din Bacau si am terminat la Universitate Facultatea de Stiinte economice, specializarea Contabilitate si informatica de gestiune.Imi poate spune cineva (pt eu nu stiu) in ce conditii pot incepe sa lucrez in domeniu?Imi doresc sa o iau de jos dar nu stiu cum sa incep. Multumesc anticipat.O zi frumoasa!

#24 hogea

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 10 December 2012 - 05:22 PM

buna.si eu sunt din Piatra Neamt

#25 andy34

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari: