Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Charisma TotalSoft - ce parere aveti ? - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Charisma TotalSoft - ce parere aveti ?

10 replies to this topic

#1 pasadro

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 01 October 2008 - 10:23 PM

Este un program functional sau "Reclama sufletul comertului?"

#2 pav

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 173 Postari:

Postat 06 November 2008 - 08:31 AM

Charisma de la total soft este foarte complexa - buna , dar extrem de scumpa--

face foarte multe lucruri- verificari operationale cu contabile nu dai gres-
sa nu credeti ca nu are si hibe- dar se rezolva

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 15 November 2008 - 02:44 AM

#3 Lorell@y

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 13 November 2008 - 01:20 PM

Am avut o experienta neplacuta cu softul Charisma de la TotalSoft.
La firma unde am lucrat in 2005 s-a incercat implementarea lui, dar fara succes. Aplicatia nu s-a putut adapta activitatii desfasurate de firma (tipografie) si s-a hotarat abandonarea implementarii. Este un soft rigid.

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 15 November 2008 - 02:45 AM

#4 pav

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 173 Postari:

Postat 13 November 2008 - 01:29 PM

total soft s-a impus pe piata cam prin 2001-2002 a inceput timid , dar acum s-au dezvoltat foarte mult- la inceput toti erau disponibili, draguti, te ajutau, rezolvau totul repede ,au trecut de la o versiune la alta de cel putin doua ori pe an, ( asta in funtie de cerintele clientului si de potenta financiara) , dar acum ajunsi undeva ....mai sus cam greu ii poti aborda

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 15 November 2008 - 02:45 AM

#5 Nicolai

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 11 December 2008 - 06:46 PM

Am la munca Charisma si sunt destul de multumit. Are si ea hibe si cei de la total soft nu prea sunt amabili sa ti le repare, chiar daca asta costa bani, dar in comparatie cu alte programe pe care le-am vazut e destul de bun... in plus ca scoate o multime de rapoarte in excel...

#6 filipa

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 83 Postari:

Postat 11 December 2008 - 09:37 PM

scoate rapoarte in excel nimic de spus , da cand trebuie sa faci nc manuale ca nu scade bine stocul si nu conteaza corect cand lucrezi cu avize ?. Eu am avut o experienta neplacuta cu charisma - de aceaea il recomand dusmanilor, maiales celor care lucreaza cu stocuri .
:biggrin: :biggrin: :biggrin:

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 13 December 2008 - 12:49 PM
citare mesaj anterior

#7 Nicolai

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 12 December 2008 - 02:16 PM

Pentru partea de gestiune exista Business Commander (BC), care tine evidenta stocurilor, este si un program de facturare.
In plus fiind ambele produse facute de Total Soft ele comunica intre ele.
La noi chiar sunt foarte putin probleme cu setul de aplicatii Charisma si BC

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 13 December 2008 - 12:50 PM
citare mesaj anterior

#8 LucianCotea

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 17 Postari:

Postat 22 May 2009 - 10:00 AM

Toate rapoartele sunt functionale la voi? Ce probleme ati intalnit?

#9 pav

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 173 Postari:

Postat 22 May 2009 - 10:43 AM

Vezi postareaTLGsoft, la May 22 2009, 11:00 AM, a spus:

Toate rapoartele sunt functionale la voi? Ce probleme ati intalnit?

Da eu lucrez in Charisma, dar implementarea (toata este leasing) se intalnesc enorm de multe probleme , dar cei de la..... daca stii ce vrei, le ceri si-ti fac totul -contra cost

rapoartele sunt atat de multe, dar sunt functionale

#10 LucianCotea

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 17 Postari:

Postat 23 May 2009 - 10:27 PM

Ma interesa pe modulele clasice (vanzari, cumparari, financiar, contabilitate). Am intalnit aiureli: o factura de vanzare apare in documente partener, insa nu apare in raportul de vanzari, de exemplu.

Sau nu pot sa scot balanta clienti decat pe un singur partener, nu pe toti (ma obliga sa selectez un client).

#11 pav

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 173 Postari:

Postat 25 May 2009 - 02:24 PM

Vezi postareapasadro, la Oct 1 2008, 11:23 PM, a spus:

Este un program functional sau "Reclama sufletul comertului?"

Din modulul :contabilitate: alegi rapoarte- diverse si de aici alegi ce vrei balanta pe parteneri, , achizitii, sau vanzari, alegi sistemul contabil , ias,ias1 bnr, , alegi contul 411.401, etc, data , , selectezi afisare tabelara si dai vizualizare , este unul dintre rapoarte, similar sunt si celelalte

important este sa ai egalitate intre operational si contabilitate ,

Similar Topics Collapse

18 useri citesc topicul

0 membri, 18 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL