Postat 06 October 2008 - 06:37 PM
Postat 07 October 2008 - 10:53 AM
Pentru viitor: Cand mai exista o situatie ca aceasta inseamna ca poti deschide topic nou...acel topic a fost inchis dintr-un motiv anume
Numai bine.
Postat 07 October 2008 - 06:04 PM
Postat 08 October 2008 - 01:26 PM
eu cred ca modelele de nir existente deja cuprind toate variantele necesare, colegul nostru poate sa-si caute si singur modelul care ii trebuie.
va rog mult de tot sa nu atasati acelasi model de docum. (oricare ar fi el) de cate ori cineva solicita asta, folosirea fct de cautare este obligatorie, daca veti atasa de n ori acelasi model nu ne faceti nici un bine fiindca ne obligati pe toti ceilalti sa pierdem timp pretios la cautare - cand ne vor aparea muuulte topicuri cu acelasi continut, insa - fireste- noi nu vom sti asta si, crezand ca poate fi un alt model, vom intra pe topic si astfel ne vom consuma inutil timpul si nervii. prin urmare, daca nu respectati asta si tot atasati docum. existente deja, ne faceti rau tuturor pt. a face bine unui singur user lenes !!!
regulamentul forumului nu e facut degeaba, credeti-ne, ci e facut ca sa ne ajute PE TOTI !!
aaa, si inca ceva : CAND DORITI SA TRANSMITETI UN MESAJ MODERATORILOR SAU ADMINILOR MAI PUTETI FOLOSI SI BUTONUL "REPORT" SITUAT IN STANGA FERESTREI UNDE SCRIETI MESAJUL PE CARE VRETI SA-L DATI. toti moderatorii si cei 2 admini il vor vedea si cineva se va ocupa de el cu siguranta, nu e nevoie sa solicitati un moderator anume pt. astfel de situatii. TREBUIE SA AVETI IN VEDERE CA UN MESAJ TRANSMIS ASTFEL NU MAI E PUBLIC, nu mai apare pe forum la vedere. daca asta nu e o probleme pt voi, atunci folositi calea pe care v-am aratat-o.
numai bine.
p.s : oricum, eu am creat acest topic tocmai pt a avea un loc unde sa ne intrebati si noi sa va rasp. cum sa procedati in anumite situatii. zic ca e o cale f. buna si asta, mai ales ca mesajele sunt publice si rasp. pot fi folositoare unui nr mai mare de useri.
Postat 08 October 2008 - 04:43 PM
Postat 10 October 2008 - 02:40 PM
Similar Topics
6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi