Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Cote de TVA diferite pe aceeasi factura - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Cote de TVA diferite pe aceeasi factura

6 replies to this topic

#1 timotei2004

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 34 Postari:

Postat 15 April 2005 - 08:29 AM

Este posibil ca pe aceeasi factura sa vand produse cu TVA de 19%, cu TVA de 9% si/sau fara TVA?

#2 BIBI

Membru activ

• Validating
  • PipPipPip
  • 1336 Postari:
  • Interests:contabilitate, fiscalitate, legislatie

Postat 15 April 2005 - 12:04 PM

Este posibil ca factura sa contina pozitii cu TVA si pozitii fara TVA, dar trebuie emisa de un platitor de TVA care are opreratiuni scutite cu sau fara drept de deducere.

#3 silvia stanciu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 247 Postari:

Postat 18 April 2005 - 03:28 PM

Trebuie specificata in dreptul fiecarei linii a facturii cota de TVA.

#4 Andreea`

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1952 Postari:

Postat 18 April 2005 - 03:59 PM

merge cand ai operatiuni scutite si altele cu aceasi cota de tva..nu merge pt cote diferite de tva !

#5 timotei2004

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 34 Postari:

Postat 19 April 2005 - 09:03 AM

Mersi de raspunsuri.
Faza cu specificarea cotei de TVA pentru fiecare linie am vazut-o la facturile de gen METRO.
Ati putea sa-mi sugerati ceva documentatie pe aceasta tema (norme, regulamente, legi etc). Sau pe ce va bazati cand afirmati lucrurile pe care le-ati zis. Ati avut parte de controale care sa fi acceptat situatia care am enuntat eu?
Mersi.

O filozofie despre viata:
Orice faci in viata sa privesti ca ceva care trebuie sa-ti slujeasca, nu sa devi tu robul acelui lucru.;)

#6 andrei b

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 24 Postari:

Postat 19 April 2005 - 12:29 PM

vezi art 155, al 1., CF.
Succes.
Andrei

#7 anagruion

Membru junior

• Members