Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
somatie+titlu executoriu - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

somatie+titlu executoriu

• Nu puteti replica pe acest topic
No replies to this topic

#1 felicic76

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 09 February 2009 - 08:29 AM

este posibil sa fie emis titlu executoriuin acelasi timp cu somatia de plata?

pe scurt: societatea achita obligatiile aferente trim IV cu OP in data de 23.01.2009. Pe data de 28 ian 2009 mi se emite titlu executoriu (si somatie) ptr sumele respective. Stiam ca intai se emite somatia, iar daca nu achitai/reglai fisa in termen de 15 zile, se emitea titlul executoriu. Acum trebuie sa merg la finante si sa cer anularea lui? Ar fi culmea sa mi se blocheze conturile sau se traga banii din banca inca o data :frusty: Este vorba de 5000 ron la AFS5

• Nu puteti replica pe acest topic

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL