Postat 07 April 2009 - 07:37 PM
Postat 22 April 2009 - 03:57 PM
Postat 24 April 2009 - 02:04 AM
Postat 04 May 2009 - 11:35 AM
ioana09, la Apr 7 2009, 08:37 PM, a spus:
Si eu sunt in anul 3 CIG, insa sa spui ca ai de facut proiectul la materia mentionata in Excel e ca si cum ai zice ca Excel este un mediu de programare a inteligentei artificiale, ceea ce este cu totul si cu totul fals. Acelasi proiect l-am facut in Exsys Pro si a avut ca si tema [pe care mi-am ales-o singur] "Analiza evolutiei unei firme pe baza principalilor indicatori rezultati din bilantul ei contabil", adica:
fondul de rulment financiar; necesarul de fond de rulment; trezoreria neta; ratele de sinteza; principalele rate de rotatie ale posturilor din bilant.
Cata vreme continui sa sustii ca proiectul la SIAD trebuie sa-l faci in Excel, sunt sigur ca nimeni nu te poate ajuta...
Postat 12 April 2011 - 10:54 PM
Am inteles ca lucrarile trebuie sa fie diferite.
Am ales tema cu indicatorii economico financiari (i. lichiditatii curente, lichiditatii imediate, gradul de indatorare, solvabilitatea patrimoniala, viteza de rotatie a stocurilor, Durata de stocare, rata rentabilitatii economice, rata rentabilitatii financiare), dar trebuie sa fac 2 tabele decizionale cu acestea. Ma poate ajuta cineva ???
Similar Topics
| Topic | Forum | Deschis de | Statistici | Ultima postare | |
|---|---|---|---|---|---|
Inregistrare pierdere ref. client radiat |
Impozitare - PROFIT | ionkaion |
|
|
|
OPANAF 172/2023 privind modificarea si completarea OPANAF 587/2016 pentru aprobarea modelului si continutului formularelor utilizate pentru declararea impozitelor si taxelor cu regim de stabilire prin autoimpunere sau retinere la sursa |
Alte declaratii si raportari | Otilia Alupei |
|
|
|
Meet Women Who Are Free Tonight for Some Fun in Your Town |
Probleme tehnice, sugestii, reclamatii | zeddan |
|
|
|
16yo GIRLS XXX 17yo GIRLS SHARE |
Probleme tehnice, sugestii, reclamatii | cesco608 |
|