Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Proiect SIAD anul 3 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Proiect SIAD anul 3

4 replies to this topic

#1 ioana09

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 07 April 2009 - 07:37 PM

Buna! Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi despre un proiect la Sisteme Informatice de Asistare a deciziilor...pt anul 3 ...proiect care trebuie sa-l fac in Excel.Poate a facut cineva materia asta la facultatate si ma poate ajuta....

#2 Daniel-Mircea

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 57 Postari:

Postat 22 April 2009 - 03:57 PM

Buna! Nu se foloseste un program special ?

#3 radubc

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 110 Postari:

Postat 24 April 2009 - 02:04 AM

Poate te-am putea ajuta daca am sti si cu ce.

#4 romeo.m

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 43 Postari:

Postat 04 May 2009 - 11:35 AM

Vezi postareaioana09, la Apr 7 2009, 08:37 PM, a spus:

Buna! Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi despre un proiect la Sisteme Informatice de Asistare a deciziilor...pt anul 3 ...proiect care trebuie sa-l fac in Excel.Poate a facut cineva materia asta la facultatate si ma poate ajuta....

Si eu sunt in anul 3 CIG, insa sa spui ca ai de facut proiectul la materia mentionata in Excel e ca si cum ai zice ca Excel este un mediu de programare a inteligentei artificiale, ceea ce este cu totul si cu totul fals. Acelasi proiect l-am facut in Exsys Pro si a avut ca si tema [pe care mi-am ales-o singur] "Analiza evolutiei unei firme pe baza principalilor indicatori rezultati din bilantul ei contabil", adica:
fondul de rulment financiar; necesarul de fond de rulment; trezoreria neta; ratele de sinteza; principalele rate de rotatie ale posturilor din bilant.
Cata vreme continui sa sustii ca proiectul la SIAD trebuie sa-l faci in Excel, sunt sigur ca nimeni nu te poate ajuta...

#5 carst daniela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 21 Postari:

Postat 12 April 2011 - 10:54 PM

Ai dreptate programul este Exsys Professional Editor.

Am inteles ca lucrarile trebuie sa fie diferite.

Am ales tema cu indicatorii economico financiari (i. lichiditatii curente, lichiditatii imediate, gradul de indatorare, solvabilitatea patrimoniala, viteza de rotatie a stocurilor, Durata de stocare, rata rentabilitatii economice, rata rentabilitatii financiare), dar trebuie sa fac 2 tabele decizionale cu acestea. Ma poate ajuta cineva ???

Similar Topics Collapse

9 useri citesc topicul

0 membri, 9 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL