Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Examen CAFR mai 2009 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Examen CAFR mai 2009

17 replies to this topic

#1 AEA

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 21 April 2009 - 08:24 AM

Camera Auditorilor Financiari din România organizează în mai 2009 examenul de aptitudini profesionale, pentru atribuirea calității de auditor financiar.
Datele de organizare:

16 mai – proba practică (proba III);
23 mai – proba scrisă (proba I);
30 mai – proba grilă (proba II).
La examen se pot înscrie următoarele categorii de persoane:
- stagiari care au finalizat perioada de stagiu și au îndeplinit toate obligațiile față de Cameră;
- stagiari care au fost respinși la alte sesiuni de examen și se află în termenul legal pentru susținere examenului;
- stagiarii care nu au obținut calitatea de auditor financiar și au finalizat anul suplimentar de stagiu (au susținut sau nu s-au prezentat la cele 3 sesiuni prevăzute de lege, în termen de 2 ani de la terminarea stagiului).

Acești stagiari se pot înscrie la examen numai dacă au participat la cursurile obligatorii organizate în perioada 3-26 octombrie 2008.

Înscrierile la examen și viza pentru cei care finalizează stagiul se vor face în perioada 4 – 8 mai 2009.
Taxa de examen: 400 lei / probă
Taxa se poate achita prin bancă (Banca: BCR Sucursala Libertății; IBAN: RO09 RNCB 0069 0076 6442 0001; Cod fiscal: 12 13 70 45; Banca: ING; IBAN: RO84 INGB 0001 0081 8692 8910) sau la casieria de la sediul Camerei.

:biggrin:

#2 AEA

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 22 April 2009 - 07:36 AM

Buna dimineata

Nu da nimeni acum in mai ??? :sad:

Speram sa mai gasesc "adepti" si sa facem aici ceva schimb de experienta...mai ales cei care au mai incercat !

Sau nu si-a revenit nimeni dupa oua si cozonaci ? :biggrin: :smile:

#3 ramy001

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 22 April 2009 - 11:00 AM

Eu as fi vrut sa dau, insa am finalizat stagiul in martie 2008, si nu m-am inscris la examen pt ca am nascut in aprilie si acum vad ca tb sa urmez niste cursuri in oct 08, deci nu cred ca sunt "apta" pt examen...oricum o sa ma interesez la CAFR.

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 01 May 2009 - 02:29 PM

#4 simteodo

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 09 May 2009 - 06:52 PM

dau si eu proba practica si cea scrisa

#5 Ariadna_

Nou

• Members
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 11 May 2009 - 08:47 AM

Vezi postareasimteodo, la May 9 2009, 06:52 PM, a spus:

Si eu la fel. Am dat proba grila in mai anul trecut... la celelalte nu m-am mai prezentat, insa...

Are cineva subiecte date la proba practica?

S-au schimbat subiectele la proba scrisa fata de sesiunile anterioare (ma refer la sub propuse)?

#6 simteodo

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 11 May 2009 - 08:50 PM

Fisier atasat  proba_practica_1_1_.doc   43K   822 downloads incerc sa postez ce materiale am gasit.

Fisiere atasate

#7 AEA

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 09 June 2009 - 09:34 AM

Am terminat cu examentul insa habar nu am de ce dureaza atat de mult cu rezultatele. Parca in alti ani nu dura atat de mult....cine stie, poate pentru ca nu eram eu direct implicata :sad: :biggrin:

A sunat cineva la ei sa vada cand se dau rezultatele ? Ca eu una nu prea am "elan" sa ma pun pe telefoane. Deh, emotiile ! :lnr (51):

Aceasta postare a fost editata de MIKY2010: 09 June 2009 - 10:04 AM

#8 mihaela.ela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 62 Postari:

Postat 10 June 2009 - 07:40 AM

Poate sa posteze cineva (dintre cei care au participat la aceasta sesiune!) subiectele de examen?!

Multumesc mult!

Va doresc, celor care ati fost la examen, sa promovati!

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 16 June 2009 - 06:04 PM

#9 AEA

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 10 June 2009 - 03:22 PM

Mihaela, eu din pacate nu te pot ajuta. Nu am avut atata sange rece sa le iau :sad:

Insa mie anul acesta mi s-au parut urate la proba practica (fata de ce am vazut in anii precedenti ca s-a dat). La numarul meu mi s-au parut mai grele, mai ales ca eu una nu prea iubesc indicatorii fara calculator langa :angry: . Mie una mi se pare aiurea sa dai indicatori sa ii calculezi cu pixul pe hartie ! Ca doar nu e examen de matematica. Eu una recunosc ca ma descurc greu fara calculator si mi-a luat o groaza sa fac impartirea pe hartie, chiar intrasem in panica de timp pentru ca dupa calculul acela trebuia sa mai scrii functie de valoarea lor. Eu cred ca e aberant !

Pe parte de grile au fost acceptabile, cateva au fost mai "urate" insa tot am gresit .... :lnr (51):

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 16 June 2009 - 06:04 PM

#10 mihaela.ela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 62 Postari:

Postat 12 June 2009 - 06:59 AM

Multumesc pentru raspuns!

Sper sa fie totusi cineva care sa-si aminteasca subiectele...Macar de la proba scrisa.

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 16 June 2009 - 06:05 PM

#11 AEA

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 16 June 2009 - 02:24 PM

S-au afisat rezultatele. Eu am luat ! :angry: :manga (5): :conf (8): :sad: :lnr (51): :biggrin:

Bafta tuturor in continuare.

#12 rickyman

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 16 June 2009 - 07:41 PM

Si eu am luat! :sad:

Aceasta postare a fost editata de MIKY2010: 17 June 2009 - 07:52 AM

#13 mada_m83

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 25 May 2010 - 02:22 PM

Vezi postarearickyman, la Jun 16 2009, 08:41 PM, a spus:

Si eu am luat! :frusty:

poate cineva sa posteze grilele din 2009?

multumesc

#14 anad

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 16 June 2010 - 11:07 AM

Are cineva sbiectele la proba grila din noiembrie 2009 si mai 2010? Mi le trimite cineva la adresa batinasdana@yahoo.com?

#15 kimera

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 29 June 2010 - 12:13 PM

Vezi postareaanad, la Jun 16 2010, 12:07 PM, a spus:

Are cineva sbiectele la proba grila din noiembrie 2009 si mai 2010? Mi le trimite cineva la adresa batinasdana@yahoo.com?

sal

daca are cineva subiectele la cele 3 probe le as dorii si eu

am aflat azi ca in nov este ultima sansa sa dau examenul, daca nu-l iau, tb iau totul de la capat incepand de la examanul de acces
am nascut si am stat in concediu de ingrijirea copilului si nici nu m-am mai gandit la auditori, acum cand am terminat concediul si am sunat la carf am primit bomba, sunt disperata, nu mai stiu nimic si bibliografia e destul de mare si nu am timp sa trec prin toata

daca ma puteti ajuta postati aici subiecte sau le astept pe mail free_kime@yahoo.com

multumesc tuturor care se vor posta orice informatie

#16 anad

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 13 September 2010 - 02:08 PM

Vezi postareaAriadna_, la May 11 2009, 10:47 AM, a spus:

Vezi postareasimteodo, la May 9 2009, 06:52 PM, a spus:

Si eu la fel. Am dat proba grila in mai anul trecut... la celelalte nu m-am mai prezentat, insa...

Are cineva subiecte date la proba practica?

S-au schimbat subiectele la proba scrisa fata de sesiunile anterioare (ma refer la sub propuse)?

Te rog spune-mi cum ai abordat proba la examen! Mersiiiiiii

#17 liliput

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 11 October 2010 - 12:31 PM

buna,

ma inscriu si eu la proba grila in noiembrie. daca aveti grilele va rog mult trimiteti si la adresa lidia_p133@yahoo.com
multumesc mult

#18 magheru

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 23 October 2010 - 08:47 PM

Va rog frumos , are cineva subiectele la proba grila din noiembrie 2009 si mai 2010? Mi le poate trimite cineva la adresa florinacosma@yahoo.com?
Mersi mult

Similar Topics Collapse

8 useri citesc topicul

0 membri, 8 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL