Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
monografie vanzare marfa din depozit - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

monografie vanzare marfa din depozit

5 replies to this topic

#1 claudia maria

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 27 April 2009 - 09:54 AM

buna ziua, am si eu o intrebare. daca se vinde marfa direct din depozit cu adaos comercial care sunt inregistrarile? 411 = 707, 411 = 4427, 607 = 371 . Diferenta dintre 707 si 607 se evidentiaza in vreun fel

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 04 November 2009 - 02:10 PM

#2 nopris

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1575 Postari:
  • Interests:A invata mai mult unii de la altii si a deveni mai priceputi si mai buni.

Postat 27 April 2009 - 10:13 AM

Depinde in ce preturi tineti evidenta stocurilor in 371, la pret cu ridicata sau pret cu amanuntul. Daca e in pret cu amanuntul descarcarea din 371 trebuie sa contina atat cheltuiala cat si adaosul comercial si TVA neexigibil.
Eventual poate tineti doua gestiuni: una pt. magazin, alta pt. depozit, fiecare cu 371 al ei (cu analitice).
Asta presupunand ca aveti voie sa vindeti marfa direct din depozit.

Drumul catre fericire nu se afla in a face ceea ce iti place, ci in a-ti place ceea ce trebuie sa faci! (Sai Baba)

#3 claudia maria

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 27 April 2009 - 12:19 PM

am doua gestiuni: una pt. magazin si una pt. depozit. De ce nu se poate vinde direct din depozit? Am declarat la Registrul Comertului si la Finante depozitul ca si punct de lucru

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 01 May 2009 - 01:49 PM

#4 Florin_76

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1877 Postari:

Postat 07 May 2009 - 09:16 PM

Daca e declarat ca puct de lucru depozitul , puteti vinde si din el.

#5 foxyexp

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 57 Postari:

Postat 07 May 2009 - 11:22 PM

depinde cum ai organizata evidenta contabila si modul de lucru:
- din magazin, daca ai casa de marcat ca sa poti vinde la persoane fizice, poti sa vinzi si la persoane fizice si juridice;
- din depozit, daca nu ai casa de marcat fiscalizata pe acel punct de lucru, nu poti vinde la persoane fizice, doar la persoane juridice, pe baza de factura

#6 katinca

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 250 Postari:

Postat 09 May 2009 - 04:10 PM

Vezi postareaclaudia maria, la Apr 27 2009, 10:54 AM, a spus:

buna ziua, am si eu o intrebare. daca se vinde marfa direct din depozit cu adaos comercial care sunt inregistrarile? 411 = 707, 411 = 4427, 607 = 371 . Diferenta dintre 707 si 607 se evidentiaza in vreun fel

Au procedez asa:
411=707/4427
607=371
371=378 (diferenta intre pretul de achizitie si cel de vanzare)
378=371

Similar Topics Collapse

10 useri citesc topicul

0 membri, 10 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL