Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
anulare CIM si alte acte aferente - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

anulare CIM si alte acte aferente

7 replies to this topic

#1 alexa0515

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 24 Postari:

Postat 28 April 2009 - 09:06 AM

buna ziua! am si eu o problema legata de o firma. la doi salariati li s-a incheiat cm cu acordul partilor , li s-a intocmit decizie care a fost inregistrata la ITM, iar acum patronul doreste sa schimbe aceasta decizie si sa ii dea in somaj. ma intereseaza daca exista o posibilitate de contestare a deciziei deja inregistrata si care ar fi procedura.

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 23 February 2011 - 05:27 PM

#2 MIKY2010

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 609 Postari:

Postat 28 April 2009 - 12:01 PM

cred ca firma ar putea face o adresa catre ITM, prin care sa solicite anularea acelor decizii, urmand sa le depuna pe cele refacute.
CATRE
ITM ........,

Prin prezenta va informam urmatoarele:
In data de ..........au fost intocmite si depuse la dvs. 2 decizii privind ..............................., dupa cum urmeaza:
Decizia nr........ / .................;
Decizia nr....... / ....................
Asupra acestor decizii conducerea a revenit ulterior, anulandu-le.
Intrucat aceste modificari n-au fost comunicate unitatii dvs. la momentul respectiv, va rugam a tine cont de acest aspect si a proceda la anularea acestor decizii pe care le anexam.
Totodata va rugam a opera in carnetele de munca toate modificarile ce decurg din aceste operatiuni.
Va multumim.

ADMINISTRATOR
...............

#3 cobieanu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 19 October 2009 - 01:38 PM

salutare .... va rog ajutati-ma :((((( .... pe 01.10.2009 s-a angajat cu contract un pensionar anticipat iar azi a venit cu decizia unde scria ca pierde pensia daca de angajeaza cu contract .... cum fac sa anulez contractul pentru ca omul sa nu-si piarda pensia? .... astept urgent un raspuns de la voi :(((( .... va multumesc

#4 MIHAELA ENESCU

Nou

• Members
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 19 October 2009 - 01:46 PM

nu cred ca ai cum sa-l anulezi!....incearca cu cei de la ITM daca poti retrega actele (spui ca nu venit deloc la munca....ca e neserios...)si nu-l platesti. In clipa in care are venit, el pierde pensia, daca nu declari venit pe cnp respectiv...poate scapa.

Aceasta postare a fost editata de a.d.n.: 19 October 2009 - 02:18 PM

#5 cobieanu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 19 October 2009 - 03:18 PM

altfel nu se poate ? .... nu cred ca cei d ela itm or sa vrea

dar daca-i fac o decizie de incetare tot cu 01.10.2009 ? .... oare este ok?

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 24 October 2009 - 09:37 AM

#6 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 19 October 2009 - 07:05 PM

-trimiti intai catre el o scrisoare prin care il intrebi de ce nu s-a prezentat la serviciu incepand cu 01.10.2009, ca nu a adus medical etca si ii comunici ca esti obligata sa ii desfaci CIM -ul cu 20.10.2009 (sau ulterior) si ca pe perioada 01-20 oct 2009 nu va fi platit.
-faci decizia de desfacere a CIM cu data de ...10.2009 si specifici : ca urmare a neprezentarii salariatului la locul de munca.
In acest fel esti si tu acoperita si el (saracul) nu a obtinut venituri (si nu pierde pensia).

#7 Florin_76

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1877 Postari:

Postat 19 October 2009 - 07:30 PM

Personal l-as pune sa faca o cerere de desfacere cu acordul partilor incepand cu data de 01-10 si ias desface contractul de munca cu art 55b cu data angajari si nu ar mai realiza venit.

#8 cobieanu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 20 October 2009 - 08:43 AM

asta am facut ... o decizie cu 01.10.2009 si ma duc azi la itm sa o inregistrez ... ( sa vad daca o sa pot ) .... va multumesc tuturor pentru raspunsuri si o sa va tin la curent cum am rezolvat ( sper sa pot :((((( )

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 24 October 2009 - 09:37 AM

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL