Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
contract de munca suspendat -declaratii de depus ? - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

contract de munca suspendat -declaratii de depus ?

10 replies to this topic

#1 ela d

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 240 Postari:

Postat 05 June 2009 - 06:45 PM

Cum se depun declaratiile la cas cass, somaj ITM(sau se mai depun?) pentru o societate care are un singur angajat(micro) , iar acest angajat si-a suspendat contractul individual de munca pentru o perioada de 3 luni?

#2 angelamama70

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 95 Postari:
  • Interests:fotbalul, inotul

Postat 05 June 2009 - 06:51 PM

in oradea nu se depun!

#3 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 06 June 2009 - 11:12 AM

la itm se depune cu nr salariati aflati in suspendare si fond salarii, comision ITM zero

#4 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 07 June 2009 - 05:30 PM

avand ctr. de munca suspebdat - nu inchis, el este inca salariat chiar daca fara venituri.
eu zic ca se depun toate pe zero, mai ales daca nu ti-ai schimbat vectorul fiscal la finante si apari tot cu salariat acolo. logic, nu ? :sad:

ia uite ce zice codul muncii despre suspendarea ctr. de munca :
Art. 49. - (1) Suspendarea contractului individual de muncă poate interveni de drept, prin acordul
părților sau prin actul unilateral al uneia dintre părți.
(2) Suspendarea contractului individual de muncă are ca efect suspendarea prestării muncii de
către salariat și a plății drepturilor de natură sa larială de către angajator.

(3) Pe durata suspendării pot continua să existe alte drepturi și obligații ale părților decât
cele prevăzute la alin. (2), dacă acestea sunt prevăzute prin legi speciale, prin contractul colectiv
de muncă aplicabil, prin cont racte individuale de muncă sau prin regulamente interne.” (O.U.G. nr.
65/2005)
(4) În cazul suspendării contractului individual de muncă din cauza unei fapte imputabile
salariatului, pe durata suspendării acesta nu va beneficia de nici un drept care rezultă din calitatea sa de salariat.

deci, chiar daca are ctr. de munca suspendat, el ramane salariat si, prin urmare, i se vor intocmi decl. aferente unui salariat fara prezenta si fara venituri.

#5 ams

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 18 Postari:

Postat 14 January 2010 - 02:39 PM

buna ziua, va rog sa-mi spuneti si mie daca, pentru o firma care nu a avut activitate de la infiintare si a carei activitate am suspendat-o pentru o perioada de trei ani, incepand cu mai 2009 si pentru care am cerut si regim derogatoriu, este necesar sa intocmesc bilant sau alte declaratii la data de 31.12.2009?
va multumesc

#6 tes

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 315 Postari:

Postat 14 January 2010 - 04:10 PM

bilant da.
alte declaratii nu, daca ai primit de la ei ok-ul ca beneficiezi de regim derogatoriu. Daca doar ai depus cererea...du-te si mai intreaba care este stadiul ei.

#7 ams

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 18 Postari:

Postat 15 January 2010 - 01:24 PM

pai ce scriu in bilant daca nu am intocmit niciodata nici o balanta?
il depun cu zero peste tot?

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 17 January 2010 - 05:44 PM

#8 tes

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 315 Postari:

Postat 15 January 2010 - 01:32 PM

Cum sa ai zero peste tot?
Nu ai capital social? Nu l-ai depus intr-un cont la banca? Nu ai comisioane bancare? Numai de aici scoti vreo 6 randuri in balanta.

#9 ams

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 18 Postari:

Postat 15 January 2010 - 03:35 PM

da, dar pana sa ii suspend activitatea nu am intocmit bilant, am depus doar declaratii pe proprie raspundere ca firma nu a avut activitate de la infiintare si atunci acum trebuie sa intocmesc un bilant cu trei randuri acolo?

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 17 January 2010 - 05:44 PM

#10 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 16 January 2010 - 12:40 PM

depuneti si acum declaratie pe proprie raspundere ca nu ati avut niciodata activitate.

#11 VLASCEANU ADINA

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 27 January 2010 - 11:11 AM

Va rog mult sa-mi spuneti si mie ce declaratii mai trebuiesc depuse dupa ce firma a fost suspendata la ONRC?

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL