Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
spor vechime in CM - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

spor vechime in CM

1 reply to this topic

#1 -Oana-

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 47 Postari:

Postat 25 June 2009 - 10:24 PM

buna la toata lumea!
imi puteti spune si mie daca pe perioada CM de maternitate(asta in cazul meu, dar poate fi orice CM), se calculeaza spor de vechime, si se fac retinerile aferente salariat si angajator, in cazul in care sporul a fost evidentiat separat pe stat si stim ca are un caracter permanent...
va multumesc!

#2 DRAGOS NEGOITESCU

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 999 Postari:

Postat 26 June 2009 - 08:18 AM

Avand in vedere ca media zilnica se face tinand cont de venitul brut (care contine si spor de vechime), inseamna ca daca s-ar acorda si separat pe perioada CM s-ar dubla. Deci nu.

Dragos

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL