Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Teorie si practici contabile privind intocmirea si prezentarea situatiilor financiare - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Teorie si practici contabile privind intocmirea si prezentarea situatiilor financiare

1 reply to this topic

#1 rtr_io

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 26 June 2009 - 09:39 PM

Tema mea de licenta este "Teorie si practici contabile privind intocmirea si prezentarea situatiilor financiare".In cadrul acesteia am cateva subpuncte,printre care :*Interpretari si analize financiare,*Tratamente si practici contabile specifice,*Recunoasterea si evaluarea,principii si reguli ale evaluarii.Ultimul capitol este intitulat perfectionari privind intocmirea si prezentarea situatiilor financiare.Ar putea cineva sa-mi spuna unde as putea gasi date pentru realizarea acestora sau daca ar putea cineva sa-mi trimita ceva legat de acestea.Orice fel de ajutor in acest sens este binevenit:)Multumesc mult!

#2 rtr_io

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 26 June 2009 - 09:45 PM

Am uitat sa mentionez ca subpunctul Perfectionari nu se refera la un studiu de caz ci pur si simplu la teorie.Aici am inteles ca trebuie articole de reviste,baza de concluzii din ifrs 2008(de care am facut rost deja),ceva despre omfp,etc

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL