Postat 27 June 2009 - 07:41 PM
Postat 27 June 2009 - 10:24 PM
la angajare ti s-a spus ca vei lucra pe perioada cat colega este in concediu?
chiar daca ai avea CIM ok, angajata normal, nu pentru inlocuire, cu criza economica poti sa-ti pierzi locul de munca (dar nu cred ca asta te incalzeste cu ceva).Cred ca depinde de tine (cat esti de buna profesional, indispensabila societatii) si de afacerea patronului (daca merge si isi permite cheltuiala cu salariile). Nu ma gandesc ca ai altfel de probleme.
Nu te stresa pana nu stii sigur ce se va intampla. Eventual, ca sa previi o eventuala perioada de "somer', cauta in paralel alte job-uri. Dar cel mai mult conteaza pentru tine psihicul tau. de fapt cred ca asta este problema, nu intrebarea care ai pus-o pe forum.
Postat 28 June 2009 - 01:55 PM
asa cum a pus problema Alina, eu cred ca e angajata pe postul celei care se intoarce din concediul de maternitate, caz in care isi va pierde ACEL loc de munca, insa - asa cum ai spus si tu, poate fi trecuta pe un alt post (chiar similar) daca patronul considera ca are nevoie de ea in continuare, ceea ce e cam greu de presupus atata timp cat zice ca s-au facut deja restructurari...
Alina,
datele pe care le-ai dat sunt incomplete ceea ce ne face sa ne dam cu presupusul, de ce nu ne spui durata contractului tau de munca si alte clauze (daca exista) ca sa te putem sfatui corect ?? stii bine ca la date incomplete poti primi raspunsuri eronate, nu-i asa ?
Postat 29 June 2009 - 11:01 PM
Aceasta postare a fost editata de MIKY2010: 02 July 2009 - 12:28 PM
Postat 30 June 2009 - 07:47 AM
Nu mai fi stresata pentru nimic. As vrea sa consideri ce spun acum ca o gluma, sa te gandesti putin, departe de mine gandul de a te supara, dar stii povestea cu drobul de sare?! Daca esti stresata nu faci fata sarcinilor de servici si poate dai chix. Gandeste optimist, oricum motive de ingrijorare reala nu ai.
Postat 06 July 2009 - 03:28 PM
alinalupis, la Jun 30 2009, 12:01 AM, a spus:
n-are nici o legatura una cu alta de vreme CIM-ul tau n-a fost facut relativ la postul lasat de ea liber temporar fiindca altfel ar fi fost pe per. determinata si cu specificatie clara de inlocuire a unei pers. aflata in concediu de crestere a copilului (ca maternitate n-are cum fi - acela e mult mai scurt, nu de un an si peste).
alina :biggrin: , mihaela are dreptate, esti ca in povestea cu drobul de sare, draga de tine ... linisteste-te si nu te mai stresa de pe acum pt. ceva ce nu are sanse legale sa se intample din cauza aratata de tine, CIM-ul tau nu permite asta in forma in care este intocmit.
spor la treaba si mult succes.
Similar Topics
6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi