Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
declaratie 100 / anul 2009 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 4

Salt la continut

declaratie 100 / anul 2009

66 replies to this topic

#61 bolba

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 121 Postari:

Postat 22 January 2010 - 08:37 AM

Nu se selecteaza obligatia in D100 pr tr.IV,daca inchiderea exe.financiar pe 2009 se face pana la 25.02.2010 ,se depune in schimb D 101 pana in 25.02.2010.

#62 Nicolett

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 19 Postari:

Postat 26 January 2010 - 12:41 PM

Am o microintreprindere. La trim 4 nu am inregistrat IVM ci impozit minim. Acuma v-as intreba cum fac declaratia 100??? Ieri mi-au spus de la finante ca nu trebuie declarat imp. minim, doar IVS-ul. M-am dus la birou am scos rubrica si am lasat doar IVS-ul. Azi am fost din nou si azi mi-au spus ca trebuie trecut??? Acuma v-as ruga sa-mi spuneti cu faceti voi??/ Microintreprinderile nu depun 101, deci???? cu trebuie sa fac 100?? Mersi...

#63 SERBAN MARIANA

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 789 Postari:

Postat 26 January 2010 - 02:34 PM

eu nu stiu ce vrei sa spui tu folosind prescurtarile cu IVM, IVS,scrie clar ce inseamna si iti raspund pentru ca si eu am avut probleme la depunerea decaratiei 100 pentru microintreprinderi dar am rezolvat-o

Aceasta postare a fost editata de SERBAN MARIANA: 26 January 2010 - 02:35 PM

RIANA784

Treburile ce se pot indeplini cu blandete niciodata nu dau gres

#64 Dana42

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2187 Postari:

Postat 26 January 2010 - 03:04 PM

Eu la microintreprinderi am completat pt. trim.IV la suma datorata: 3% din veniturile care se iau in calcul pt. trim.IV si la minim am completat imp. minim corespunzator grilei. Prin comparatie rezulta de plata cel mai mare.

Dana

#65 Nicolett

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 19 Postari:

Postat 26 January 2010 - 03:10 PM

Vezi postareaSERBAN MARIANA, la Jan 26 2010, 04:34 PM, a spus:

eu nu stiu ce vrei sa spui tu folosind prescurtarile cu IVM, IVS,scrie clar ce inseamna si iti raspund pentru ca si eu am avut probleme la depunerea decaratiei 100 pentru microintreprinderi dar am rezolvat-o
IVM= impozit pe microintreprindere
IVS = impozit pe salarii

#66 Nicolett

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 19 Postari:

Postat 26 January 2010 - 07:07 PM

Cum complectez declaratia 100 pentru microintreprindere daca impozitul minim este mai mare decat impozitul pe microintreprindere?

#67 maria viorica

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 147 Postari:
  • Interests:literatura, jocuri PC

Postat 27 January 2010 - 08:45 AM

s-a tot discutat pe aceasta tema...
citeste topicele de la impozitare profit sau da o cautare dupa "impozit minim".

Similar Topics Collapse

6 useri citesc topicul

0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL