Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
bilant iunie 2009 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 3

Salt la continut

bilant iunie 2009

100 replies to this topic

#41 Felichir

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 169 Postari:

Postat 31 July 2009 - 03:10 PM

In formularul 30 trecem soldurile conturilor 532 si 542 ????? unde???

#42 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 31 July 2009 - 06:11 PM

se pare ca nu
sunt date informative, poate de asta nu mai vor

#43 leu50

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 646 Postari:

Postat 31 July 2009 - 07:50 PM

Vezi postareaaydynyay, la Jul 31 2009, 12:00 PM, a spus:

firma de productie unde am contul 711 nu stiu cum sa il trec in bilant......am trecut aceeasi suma si la debit si la credit dar nu imi dau corelatiile.....
In bilant nu il treci nicicum pentru ca se inchide prin 121 : 121 = 711 daca ai destocare(productia vanduta in luna este mai mare decat cea realizata) si 711 = 121 daca ai stocare(prod. realizata in luna este mai mare decat cea vanduta).
Daca te referi ca contul de profit si pierdere atunci treci suma soldurilor debitoare sau creditoare din fiecare luna inainte de inchiderea veniturilor si cheltuielilor in rindurile respective.

#44 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
    calatorii

Postat 31 July 2009 - 08:16 PM

e corect ce spune leu50, 711 in final se inchide.
In bilant la formularul 20 treci cresterea stocurilor de produse finite fata de inceputul perioadei (anului) sau descresterea lor. Bafta!

#45 dani77

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 01 August 2009 - 05:36 PM

Am o problema cu bilantul asta ca nu mai poooot! :smile:
Imi apare ca nu este corelatie la randul 36 (bilant) si intre rd 32 bilant si rd 65 CPP.... Am facut tot, am adunat fiecare cont in parte, am reverificat balanta, nu stiu unde trebuie sa ma mai uit.... Va rog poate a patit cineva acelasi lucru si ma poate ajuta si pe mine, ce gresesc? Aveti cumva idee daca nu este bine facuta vreo inregistrare in vreun cont, ce sa verific? De azi dimineata ma chinui si nu reusesc sa-mi dau seama ce gresesc! :lostit (13):
Bafta tuturor la bilant!
Dana

#46 HotChocolate

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 46 Postari:

Postat 01 August 2009 - 06:52 PM

Vezi postareaDana42, la Jul 28 2009, 10:38 PM, a spus:

Din ceea ce ai scris eu inteleg ca pana la 01.01.2009 ai desfasurat activitate si banuiesc ca s-a depus si bilantul pt.anul 2008; in acest caz se depune bilantul la 30.06.2009. Termenul este 14.08.2009.

Multumesc mult pt. raspunsuri!

Da, a fost activitate in 2008 si s-a depus bilant. Eram nelamurita doar asupra situatiei din 2009, dupa cum spuneam, societatea nu a avut activitate, dar exista amortizarea pt. un mijloc fix. Sa inteleg ca trebuie bilant?!

#47 Mary

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 157 Postari:

Postat 01 August 2009 - 08:32 PM

In formularul 30 pagina 3, la investitii financiare pe termen scurt sunt trecute ct 501+505+506+508 , fiind detaliate ca : actiuni cotate, actiuni necotate, parti sociale, obligatiuni , actiuni emise de organismele de plasament colectiv...

Daca eu am inregistrat depozite bancare pe termen scurt in ct 508...nu-l pot trece aici in detaliere... neavand rubrica de alte...

E ok ?
:lostit (13):

#48 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
    calatorii

Postat 01 August 2009 - 08:36 PM

Vezi postareaHotChocolate, la Aug 1 2009, 07:52 PM, a spus:

Sa inteleg ca trebuie bilant?!
da

#49 Mary

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 157 Postari:

Postat 01 August 2009 - 08:43 PM

Fiind date informative sa inteleg ca nu doresc corelatie intre datele din formularul 10 si cele din formularul 30 farmaceutic...
?

Daca doreau... aparea bilantul ca are corelatii eronate, ceea ce nu se intampla.

#50 doiny

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 631 Postari:

Postat 01 August 2009 - 08:43 PM

Daca lucrati in Ciel sau alte programe ....., vedeti ca si programul calculeaza formularele de Bilant si Contul de profit si pierdere...
va mai orientati.

Succes.

#51 Mary

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 157 Postari:

Postat 01 August 2009 - 08:58 PM

Nu aveti cazul pe care-l am si eu cu depozite bancare inregistrate in 5081 ?
Nu treceti nimic in formularul 30 ?
Desi sunt inregistrate in formularul 10 ?

#52 mari_mol

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 19 Postari:

Postat 02 August 2009 - 06:31 PM

pt. Dani77
rd 32 bilant=rd. 65 Cpp
N-am inteles prea bine ce corelatie este cu rd. 36 bilant. Fi te rog mai explicit!

#53 marra_2000

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 508 Postari:

Postat 02 August 2009 - 06:44 PM

Vezi postareamari_mol, la Aug 2 2009, 07:31 PM, a spus:

pt. Dani77
N-am inteles prea bine ce corelatie este cu rd. 36 bilant.

parerea mea: ar trebui sa verifice daca este indeplinita corelatia: R36=R13-R14-R15-R17

Aceasta postare a fost editata de marra_2000: 02 August 2009 - 06:49 PM

#54 dani77

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 03 August 2009 - 10:15 AM

Buna dimineata,
Ptr. Mari si Marra.... tocmai corelatia rd 36=rd13-rd14-rd15-rd17 este gresita.
Si intr-adevar este necorelatie si intre rd 32 si rd 65..... Aveti cumva idee care conturi ar trebui referificate si implicit inregistrarile din ele?
O situatie inteligenta este ca am in form 10 profit si in 20 pierdere....cum este posibil nu inteleg.... Lucrez cu Saga poate am erori de acolo.... Dar balanta ar trebui sa fie in regula, am luat si balanta si am adunat valorile manual si imi dau aceleasi valori si la bilantul ANAF. Poate am facut greseli la inregistrari, deci ce conturi ar trebui reverificate?
Va multumesc pentru ajutor,
Dana :lostit (13):
PS: Am observat ca nu ma exprim chiar foarte clar... Va rog sa ma scuzati, intrebati-ma daca mai sunt nelamuriri in exprimare!

Aceasta postare a fost editata de dani77: 03 August 2009 - 10:17 AM

#55 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 03 August 2009 - 06:14 PM

Vezi postareaHotChocolate, la Aug 1 2009, 07:52 PM, a spus:

..dupa cum spuneam, societatea nu a avut activitate, dar exista amortizarea pt. un mijloc fix. Sa inteleg ca trebuie bilant?!
da, trebuie !
in alta ordine de idei, daca firma nu a avut activitate de ce ai amortizare ?? ca doar nu s-au folosit mijl. fixe de vreme ce nu a fost activitate, logic ...
trebuia suspendata amortizarea pe per. inactivitatii fiindca acel mijl. fix nu a fost folosit, deci uzat, deci nu se poate include pe cheltuielile firmei o chelt. care nu a fost facuta, nu-i asa ?!

pt. dani77,

Saga merge brici, vezi ca au si ei o actualizare la bilant, eu chiar acum am terminat un bilant de facut, crede-ma ca nu te mint !

cat despre necorelatii, dupa ce iti faci actualizarea (daca nu ti-ai facut-o deja, pe aia din 29 iulie), mai vezi pe la rotunjiri, sa nu fie de acolo, eu le-am mai aranjat la cate 1 leu, 2 ca nici mie nu mi s-a potrivit din prima tot.

bafta si revino cu noutati :lostit (13):

#56 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 03 August 2009 - 06:23 PM

fratilor, ce mai depunem cu formulare de bilant ? doar discheta, o copie dupa balanta si una dupa CUI, da ?

ca zice asa OMFP nr.2123/ 22.06.2009,pentru aprobarea Sistemului de raportare contabila la 30 iunie 2009 a operatorilor economici :
"Operatorii economici vor depune la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice discheta cu raportarile contabile la 30 iunie 2009, insotita de raportarile contabile listate cu ajutorul programului de asistenta, semnate si stampilate, conform legii. Aceste raportari se depun impreuna cu o copie de pe codul unic de inregistrare, precum si o copie a balantei de verificare a conturilor sintetice."

adica la fel ca anul trecut = fara raport administrator, fara hot. AGA, fara note explicative si fara declaratie pe proprie raspundere, da ?

ms frumos :biggrin:

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 03 August 2009 - 06:41 PM

#57 Doina P

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1143 Postari:

Postat 03 August 2009 - 07:11 PM

Otilia bine ca ai intrebat ce mai contine bilantul de iunie 2009 ! oricum hotarare si note nu se dau decat la 31.dec , ma intereseaza Raportul admin .ca ma pregatesc sa le compun...
Daca a depus cineva , rugam sa ne informeze...

#58 madalinab

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1733 Postari:

Postat 03 August 2009 - 07:11 PM

Pai da :smile: ...fara...fara...fara...
Se poate chiar si fara CUI, dar e bine sa-l aveti la voi.
:lostit (13):

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 03 August 2009 - 07:13 PM

Madalina

#59 Doina P

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1143 Postari:

Postat 03 August 2009 - 07:41 PM

Multumim Madalina 1 inteleg ca ai depus si nu ti-au cerut restul ,dar la ce sector ai depus ?

#60 claudiaionela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 319 Postari:

Postat 04 August 2009 - 11:40 AM

Fara raport de gestiune privind activitatea desfasurata?

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL