Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Distributie uleiuri, filtre, piese auto - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

Distributie uleiuri, filtre, piese auto

3 replies to this topic

#1 susu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 44 Postari:

Postat 28 July 2009 - 11:02 AM

Va rog, daca ma poate ajuta cineva cu monografie srl distributie uleiuri, fitre, piese auto

Multumesc!

#2 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 28 July 2009 - 08:27 PM

distributie = comert

#3 Gianinutza

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 104 Postari:

Postat 29 July 2009 - 07:57 AM

Buna!Daca te aprovizionezi si apoi vinzi,adica daca ai activitate de comert cf caen consideri toate produsele marfa
Achizitie %=401, faci nir cu adaos apoi 371=378 371=4428 Vanzare 4111=%707,4427 si descarcare gestiune 607=371,378=378 si 4428=371.
371
4426

Scuze,371=378.

Adica 378=371 la descarcare.Inca nu m-am trezit...

#4 susu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 44 Postari:

Postat 31 July 2009 - 04:22 PM

e ok,
multam mult

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 03 August 2009 - 10:43 AM

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

3 useri citesc topicul