Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
punct de lucru - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

punct de lucru

1 reply to this topic

#1 lucian.m

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 29 July 2009 - 09:41 AM

buna ziua,

am urmatoarea nelamurire : de curand am inchiriat un spatiu pe care intentionez sa-l declar ca punct de lucru si sa fac autorizarile la registrul comertului cum ca activitatile se vor desfasura acolo inclusiv activitatile de birou.
imi puteti spune ca modificari intervin din punct de vedere al declaratiilor care se depun, al cheltuielilor deductibile pt sediul social al angajatilor, sau orice lucruri de care ar trebui sa tin seama.

multumesc

#2 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 29 July 2009 - 10:26 AM

mai fratilor, sa dea naiba daca ati folosi si voi fct aia de cautare :lostit (13): ce are, dom'le ?? musca ?? :smile:

uite aici un topic mare, il gaseai imediat daca dadeai o cautare dupa "lucru" sau "punct" - ca sa nu scrii prea mult in casuta ...
http://www.conta.ro/...showtopic=18816
am inceput sa-l recitesc si inca din primele posturi am constat ca ai deja unul din rasp. pe care le doresti.

tocmai te-ai ales cu avertisment public, la prima abatere iti ridic dreptul de a posta.

topic inchis !

PS : ia-ti macar un contabil - daca nu si un jurist (fie si part-time sau pe baza de PFA, sau firme de specialitate), nu te mai chinui tu probleme ce tin de aceste domenii, tu ocupa-ti mintea cu afaceri ca de acolo iti vin banutii :good:

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 29 July 2009 - 10:32 AM

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL