Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Baza de calcul concediu medical ? - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Baza de calcul concediu medical ?

3 replies to this topic

#1 eu_2006

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 66 Postari:

Postat 03 September 2009 - 11:13 AM

Am urmatorul caz, un salariat care are concediu medical in luna iulie 3 zile societate, 8 zile cas in luna august are concediu medical in continuare 3 zile societate, 7 zile cas si initial 5 zile societate, 6 zile cas, cu cod 01 si 75%.
Venitul lui este de 650 din ianuarie pana in august 2009.

Va rog mult de tot sa ma ajutati sa-mi spuneti cum se calculeaza.

Multumesc mult de tot, anticipat.
O zi buna.

#2 katinca

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 250 Postari:

Postat 03 September 2009 - 09:14 PM

Penntru CM in continuare pastrati media zilnica din iulie iar pentru cel initial calculati din nou media zilnica luand in calcul veniturile pe baza carora s-a achitat contributia pentru concedii in ultimele sase luni. Nu inteleg totusi daca medicalul este in continuare de ce mai suporta sociotatea cele 3 zile?

#3 Cimpean Claudiu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 44 Postari:

Postat 04 September 2009 - 07:19 AM

La concediul medical initial cu cod 01, societatea plateste primele 5 zile, urmand ca apoi CASS-ul sa suporte urmatoarele zile. Daca ai in continuare CM, se suporta din CASS.
Spre ex. Un angajat are CM initial 10 zile si CM in continuare 4 zile.
Se calculeaza pt unitate primele 5 zile din CM initial si restul se vor recupera de la CASS: 9 zile.
Daca mai ai ceva nelamuriri, intreaba :lostit (13):

#4 eu_2006

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 66 Postari:

Postat 07 September 2009 - 03:52 PM

Multumesc frumos pentru raspunsuri.

O zi buna.

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi