Am o problema cam spinoasa; am un angajat in preaviz ( 20 de zile lucratoare) si as vrea sa stiu daca poate sa-si ia concediul de odihna neefectuat in preaviz.( adica din cele 20 de zile lucratoare 10 sa fie in co de exemplu). Mentionez ca este in preaviz in urma desfiintarii postului.
concediu de odihna asimilat preavizului
Started By greatgirl, Sep 09 2009 08:05 AM
3 replies to this topic
Postat 09 September 2009 - 08:05 AM
Am o problema cam spinoasa; am un angajat in preaviz ( 20 de zile lucratoare) si as vrea sa stiu daca poate sa-si ia concediul de odihna neefectuat in preaviz.( adica din cele 20 de zile lucratoare 10 sa fie in co de exemplu). Mentionez ca este in preaviz in urma desfiintarii postului.
Postat 09 September 2009 - 08:21 AM
Nu !.
Cele 2 nu se amesteca, fiecare reprezinta un drept distinct al angajatului
Concediul neefectuat, fie il platesti, fie il acorzi inaintea preavizului (adica muti preavizu mai incolo)
Cele 2 nu se amesteca, fiecare reprezinta un drept distinct al angajatului
Concediul neefectuat, fie il platesti, fie il acorzi inaintea preavizului (adica muti preavizu mai incolo)
Postat 09 September 2009 - 08:33 AM
si mai am o problema ; dupa revenirea din somaj tehnic se poate lua concediu de odihna ?
Postat 11 September 2009 - 11:41 AM
Se poate lua sigur. Preavizul se poate suspenda numai in situatii deosebite ( concediu de boala, maternitate, stagiu militar etc)
Similar Topics
8 useri citesc topicul
0 membri, 8 vizitatori, 0 utilizatori anonimi