Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
chirie - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

chirie

1 reply to this topic

#1 onuta

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 130 Postari:

Postat 24 September 2009 - 11:32 AM

am inchiriat un utilaj unui client pt. care imi plateste o chirie lunara in euro sub forma de file cec in euro. Eu i-am luat 36 file cec in euro la semnarea contractului urmand sa le introducem noi in banca in fiecare luna. Eu trebuie sa inregistrez in contabilitate filele cec primite? in ce cont?
multumesc

#2 leu50

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 646 Postari:

Postat 24 September 2009 - 08:22 PM

Le inregistrezi in afara bilantului in 802 "angajamente primite"

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL