Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Indemnizatia de 85% pt cresterea copilului - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Indemnizatia de 85% pt cresterea copilului

1 reply to this topic

#1 Raptor_40

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 29 September 2009 - 10:25 AM

Am o situatie putina mai diferita: am lucrat cu contract de munca in Italia si din 9 februarie 2009 am ramas insarcinata. Dupa 2 luni am ramas in concediu de maternitate pana in momentul de fata pt. ca era o meserie cu grad de risc. Eu m-am intors definitiv in tara si urmeaza sa nasc prin noiembrie si doresc sa stiu exact cand sa ma prezint la angajatorul italian pt incetarea contractului de munca si completarea adeverintei de venit si in ce interval de timp de la nastere trebuie depus dosarul la primaria de unde sunt domiciliata.De asemenea ce acte sa mai solicit de la angajatorul italian?

#2 DRAGOS NEGOITESCU

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 999 Postari:

Postat 06 October 2009 - 04:10 PM

Ordonanta de urgenta nr. 148 din 03/11/2005
privind susținerea familiei în vederea creșterii copilului
Cu actualizarile:
- O.G. nr. 1/2006
- O.U.G. nr. 44/2006
- Legea nr. 508/2006
- Legea nr. 7/2007
- O.U.G. nr. 118/2008 publicată în MOF nr. 680 din 03/10/2008
- Legea nr. 257/2008 publicată în MOF nr. 746 din 04/11/2008
- O.U.G. nr. 226/2008 publicată în MOF nr. 899 din 31/12/2008.

Dragos

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL