Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
deschidere cont trezorerie firma - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

deschidere cont trezorerie firma

5 replies to this topic

#1 miauca

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 08 October 2009 - 10:42 AM

La deschiderea unui cont de trezorerie pj am fost intrebat de " starea civila a societatii" . Va rog daca puteti axplicati-mi ce inseamna asta? Va multumesc anticipat si va doresc o zi buna.

#2 nopris

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1575 Postari:
  • Interests:A invata mai mult unii de la altii si a deveni mai priceputi si mai buni.

Postat 08 October 2009 - 12:36 PM

La rubrica aceea scrie "casatorita". Glumesc desigur. Nu am mai auzit de prostia asta, dar am intalnit multe alele la care nu era clar ce se completeaza. Scrie "privata" sau nu scrie nimic pana la momentul depunerii, cand spun ei ce vor.

Drumul catre fericire nu se afla in a face ceea ce iti place, ci in a-ti place ceea ce trebuie sa faci! (Sai Baba)

#3 madalinab

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1733 Postari:

Postat 09 October 2009 - 05:41 PM

:lostit (13): Probabil ca voia sa afle motivul pentru care deschideti cont la trezorerie. Din cate stiu, o persoana juridica cu capital privat poate deschide cont la trezo numai daca are tranzactii cu institutii de stat, respectiv incasari de la acestea.
Madalina

#4 Bea

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 546 Postari:

Postat 09 October 2009 - 07:53 PM

nu se poate sa fi referit la : in stare activa, suspendat, in curs de lichidare etc.?(daca mai sunt si alte situatii...)
Bea

#5 realmadrid

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 27 August 2010 - 05:58 PM

Buna,

ma adresez cu o intrebare..pe baza unui contract cu o Primarie, primim o suma, intr-un cont de trez, recent deschis. Pentru a transfera banii, din contul de trez, in contul curent bancar al Firmei, la depunerea OP-lui de transfer, am nevoie si de certificat fiscal privind lipsa datoriilor la stat? Cu multumiri anticipate pentru raspunsuri, Cris.

#6 marra_2000

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 508 Postari:

Postat 28 August 2010 - 08:40 AM

certificatul fiscal se cerea cu ceva timp in urma,deoarece prin sistemul informatic existent nu se putea verifica situatia datoriilor restante. In prezent aceasta "problema" s-a rezolvat si nu mai este necesar certicatul fiscal. Pentru a transfera banutii, se depune OP, cei de la trezorerie verifica datoriile firmei in baza de date, daca nu aveti datorii se face transferul, in cazul in care exista datorii, acestea se achita si abia apoi se face transferul :lnr (1):

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL