Lucrez la o primarie , ma confrunt cu urmatoarea situatie : in urma cu 5 ani a fost atribuit in mod gratuit niste grajduri ale fostului CAP unei firme ce se ocupa cu cresterea ovinelor . In contract s-a stabilit ca dupa expirarea perioadei de 5 ani , firma poate cumpara acele grajduri . Eu intreb : veniturile obtinute de catre primarie din vanzarea acelor grajduri le poate folosi numai pentru cheltuieli de capital ( investiti ) ? Va rog , ajutati- ma .
vanzarea fostelor CAP-uri
Started By gabytza76, Oct 11 2009 11:14 AM
2 replies to this topic
Postat 11 October 2009 - 11:14 AM
Lucrez la o primarie , ma confrunt cu urmatoarea situatie : in urma cu 5 ani a fost atribuit in mod gratuit niste grajduri ale fostului CAP unei firme ce se ocupa cu cresterea ovinelor . In contract s-a stabilit ca dupa expirarea perioadei de 5 ani , firma poate cumpara acele grajduri . Eu intreb : veniturile obtinute de catre primarie din vanzarea acelor grajduri le poate folosi numai pentru cheltuieli de capital ( investiti ) ? Va rog , ajutati- ma .
Postat 03 November 2009 - 08:48 PM
Am scris de doua ori pe acest forum ( ultima data la topicul vinzarea fostelor C.A.P) dar nu mi s-a raspuns , chiar nu a intilnit nimeni aceasta situatie . Ma refer la vinzare cladiri apartinind fostului C.A.P.
Postat 03 November 2009 - 10:21 PM
Mie nu mi se pare in regula sa cedezi cu titlu gratuit pentru 5 ani, iar acum sa vinzi.
Eu stiu ca la bugetari pentru veniturile din chirii obtinute de la terti, 1/2 ii dau inapoi Primariei (eu fiind scoala). Din 1/2 cealalta o constitui ca sursa la autofinantate si o folosesc pentru diverse plati. Totul se face in baza bugetelor aprobate. Nu stiu daca te ajuta cu ceva informatia aceasta.
Eu stiu ca la bugetari pentru veniturile din chirii obtinute de la terti, 1/2 ii dau inapoi Primariei (eu fiind scoala). Din 1/2 cealalta o constitui ca sursa la autofinantate si o folosesc pentru diverse plati. Totul se face in baza bugetelor aprobate. Nu stiu daca te ajuta cu ceva informatia aceasta.
Similar Topics
| Topic | Forum | Deschis de | Statistici | Ultima postare | |
|---|---|---|---|---|---|
Venituri obtinute de un autor din vanzarea unei carti |
Impozitare - VENIT | Otilia Alupei |
|
|
|
Intrebari pentru vanzarea unei aplicatii mobile in Google Play contracost |
Contabilitate PFA | Daniel Mihai |
|
|
|
TVA la vânzarea internațională a unor produse digitale |
Impozitare - TVA | Ștefan |
|
|
|
Date solicitate la vânzarea online |
COMERT ONLINE, FREELANCING, PAYPAL | Ștefan |
|
|
|
se adauga tva la vanzarea catre persoane fizice a lemnelor de foc aduse din Bulgaria? |
Impozitare - TVA | florentina2010 |
|
|
6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi