Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
o sigura luna de activitate din trum III - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

o sigura luna de activitate din trum III

9 replies to this topic

#1 ela d

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 240 Postari:

Postat 18 October 2009 - 09:54 AM

SC isi suspenda activitatea incepand cu 1 august 2009.Din mai, unicul angajat al societatii isi suspenda si el contractul individual de munca..Cum fac declaratia 102?Trec cas, cass, somaj cu zero?Sau nu o fac deloc?La declaratia 101 vreau sa trec la impozitul minim suma de 183 de lei, aferenta unei singure luni lucrate din trimestru, dar declaratia nu ma lasa, imi apare un mesaj care ma informeaza ca trebuie sa trec sumele stabilite de ei, respectiv 550 etc...cum fac?

#2 Florin_76

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1877 Postari:

Postat 18 October 2009 - 12:27 PM

Daca nu ati depus 010 cu scoaterea contributiilor salaraiale depuneti 102 pe 0.
Cred ca a-ti vrut sa ziceti declaratia 100, chiar daca ignorati mesajul si treceti manual suma nu va lasa ?

#3 ela d

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 240 Postari:

Postat 18 October 2009 - 07:54 PM

Da, Florin76, e vorba de declaratia 100, am gresit eu.Si nu, nu pot ignora mesajul pentru ca imi sterge suma pe care o trec eu, respectiv 183.

#4 Florin_76

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1877 Postari:

Postat 18 October 2009 - 09:00 PM

Da, vad si eu ca nu merge la minim alta suma, asa ca ramane sa treceti 183 la datorata si 0 la minim ( ca sa respectati declararea corecta a impozitului ) si explicati celor de la fisc ca ati suspendat activitatea si nu ati avut alta alternativa de inregistrare a impozitului.

#5 cci

Nou

• Members
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 18 October 2009 - 09:07 PM

Completeaza la rubrica "suma daorata" 183

#6 katinca

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 250 Postari:

Postat 18 October 2009 - 09:24 PM

Vezi postareaela d, la Oct 18 2009, 10:54 AM, a spus:

La declaratia 101 vreau sa trec la impozitul minim suma de 183 de lei, aferenta unei singure luni lucrate din trimestru, dar declaratia nu ma lasa, imi apare un mesaj care ma informeaza ca trebuie sa trec sumele stabilite de ei, respectiv 550 etc...cum fac?

Cred ca aveti prima varianta a programului, cu varianta 1.0.2.1/27.07.2009 la impozitul minim se poate introduce ce suma doriti.

Aceasta postare a fost editata de katinca: 18 October 2009 - 09:25 PM

#7 Florin_76

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1877 Postari:

Postat 19 October 2009 - 07:52 AM

Am varianta de pe site-ul de la finante pe care am descarcato ieri, ca sa vad daca are posibilitatea introduceri impozitului care il vreau eu sau numai minim.( si nu ma lasa sa introduc alta suma inafara de 0 si impozitul minim )

#8 ela d

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 240 Postari:

Postat 19 October 2009 - 09:11 AM

Dar daca fac declaratia cu suma de 550 cat ma lasa programul, si duc in acelasi timp si-o rectificativa pentru declaratia 100?E ok?

#9 Florin_76

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1877 Postari:

Postat 19 October 2009 - 10:17 AM

Partial da e ok, dar nu vad de ce sa va complicatii inutil atata timp cat nu dumneavoastra sunteti devina ci programul de la finante.

#10 ela d

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 240 Postari:

Postat 19 October 2009 - 12:08 PM

Multumesc mult pentru raspunsuri

Similar Topics Collapse

10 useri citesc topicul

0 membri, 10 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL