Stiu ca ar trebui sa intreb asta la CECCAR dar inainte de a face asta as vrea sa stiu si alte pareri.
Postat 26 October 2009 - 05:33 PM
Stiu ca ar trebui sa intreb asta la CECCAR dar inainte de a face asta as vrea sa stiu si alte pareri.
Postat 26 October 2009 - 06:54 PM
" ART. 4
(1) Se poate prezenta la examenul de admitere prevăzut la art. 3 pentru profesia de expert contabil persoana care îndeplinește următoarele condiții:
a) are capacitate de exercițiu deplina;
b) are studii economice superioare cu diplomă recunoscută de Ministerul Educației și Cercetării;
c) nu a suferit nici o condamnare care, potrivit legislației in vigoare, interzice dreptul de gestiune si de administrare a societăților comerciale;
(2) La cerere, persoanele care au titlul de academician, profesorii si conferentiarii universitari, doctorii in economie si doctorii docenti, cu specialitatea finanțe sau contabilitate, au acces la profesia de expert contabil pe baza titlului de doctor, cu îndeplinirea condițiilor prevăzute la alin. (1) lit. a) si c) si susținerea unui interviu privind normele de organizare si funcționare a Corpului Experților Contabili si Contabililor Autorizați."
Isa draga, din Ordonanta reiese ca da, se pot participa la examen cei care au studii superioare economice, fara alte conditii.
Dana
Postat 27 October 2009 - 09:44 AM
Postat 26 October 2010 - 12:00 PM
Postat 27 October 2010 - 08:30 AM
Flower22, la Oct 26 2010, 01:00 PM, a spus:
nobody helps me??
Postat 27 October 2010 - 11:30 AM
Aceasta postare a fost editata de cristina5859: 27 October 2010 - 11:31 AM
Postat 27 October 2010 - 01:51 PM
nobody helps me??
[/quote]
Intreaba-ne in limba romana, poate reusim sa ne intelegem.
CECCAR -ul nu a restrictionat si nici nu au contestat in nici un fel pe cei care au absolvit SPIRU HARET- Cei care au absolvit SPIRU HARET- forma de invatamant acreditata, are aceeasi greutate ca si alte diplome de licenta de la alte facultati. In plus, daca lucrezi intr-o societate care este membra CECCAR, ai unele facilitati-si cu atat mai mult iti sta la-ndemana sa le cunosti mult mai bine decat altii.
In rest, iti doresc bafta
Postat 27 October 2010 - 04:08 PM
pav, la Oct 27 2010, 02:51 PM, a spus:
nobody helps me??
uite aici si un extras din regulamentul CECCAR -MODULUL -EXAMENE, tema STAGIU, pagina 6
"Activitatea desfasurata pe cont propriu intr-un cabinet sau o societatea de expertiza contabila, membra a Corpului, in calitate de angajat sau patron, cu carte de munca, este recunoscuta ca perioada de stagiu, in ce priveste lucrarile profesionale si pregatirea tehnica.
La expirarea stagiului profesional se elibereaza stagiarului un certificat care-i da dreptul de a se prezenta la examenul de aptitudini, in vederea obtinerii calitatii de expert contabil sau contabil autorizat "
Postat 28 October 2010 - 09:03 AM
nobody helps me??
Intreaba-ne in limba romana, poate reusim sa ne intelegem.
CECCAR -ul nu a restrictionat si nici nu au contestat in nici un fel pe cei care au absolvit SPIRU HARET- Cei care au absolvit SPIRU HARET- forma de invatamant acreditata, are aceeasi greutate ca si alte diplome de licenta de la alte facultati. In plus, daca lucrezi intr-o societate care este membra CECCAR, ai unele facilitati-si cu atat mai mult iti sta la-ndemana sa le cunosti mult mai bine decat altii.
In rest, iti doresc bafta
Oare de ce trebuie sa fie unii atat de iritati de faptul ca am pus si eu niste intrebari pe acest forum?Daca nu ai avut chef sa imi raspunzi sau daca nu ai inteles intrebarea mea,ai fi putut pur si simplu sa o ignori ,nu sa imi ceri sa te ''intreb in limba romana'' pentru ca eu nu cred ca in textul redactat de mine exista cuvinte intr-o limba straina.Si nu am nevoie de urarea ta lipsita de sens''IN REST ITI UREZ BAFTA'' pentru ca nu de bafta am nevoie ci de o simpla parere a contabililor cu experienta care m-ar fi putut scuti, poate ,de un drum de 120 de kilometri pana la sediul CECCAR.Multumesc mult,dar ceea ce mi-ai spus tu,stiam deja!
Aceasta postare a fost editata de Flower22: 28 October 2010 - 09:04 AM
Postat 28 October 2010 - 09:13 AM
pav, la Oct 27 2010, 05:08 PM, a spus:
nobody helps me??
uite aici si un extras din regulamentul CECCAR -MODULUL -EXAMENE, tema STAGIU, pagina 6
"Activitatea desfasurata pe cont propriu intr-un cabinet sau o societatea de expertiza contabila, membra a Corpului, in calitate de angajat sau patron, cu carte de munca, este recunoscuta ca perioada de stagiu, in ce priveste lucrarile profesionale si pregatirea tehnica.
La expirarea stagiului profesional se elibereaza stagiarului un certificat care-i da dreptul de a se prezenta la examenul de aptitudini, in vederea obtinerii calitatii de expert contabil sau contabil autorizat "
Vroiam sa stiu daca era necesar ca pe timpul celor 3 ani de stagiu sa am studii superioare(facultatea terminata).Asta nu stiu eu!
Postat 16 November 2010 - 09:13 PM
Similar Topics
2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi