Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
recuperare creante bugetare - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

recuperare creante bugetare

6 replies to this topic

#1 dimineata

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 28 October 2009 - 09:24 PM

sper sa fi postat unde trebuie
societatea noastra are de recuperat o suma considerabila din concedii medicale
unde si cum trebuie sa ne adresam in vederea recuperarii sau compensarii acestei sume

#2 Florin_76

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1877 Postari:

Postat 30 October 2009 - 08:12 PM

De unde le aveti de recuperat ?

#3 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 30 October 2009 - 09:07 PM

Cred ca de la Casa de Sanatate. Intrati pe site si vedeti ce documente va trebuie, dupa care dati un tel la ei si intrebati-i daca informatiile de pe site sunt de actualitate (eu am patit-o la Dolj, ca nu m-am gandit ca site-ul nu e actualizat de peste 1 an si era alta documentatia). Dupa care va pregatiti dosarul si asteptati cca 6 luni sa va intre banii in cont.
Bafta!

#4 beatrice1971

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 519 Postari:

Postat 01 November 2009 - 03:34 PM

Eu astept de 10luni si niciun semn.
Viata e ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.

#5 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 02 November 2009 - 02:00 AM

acum nici nu au bani si nu cred ca vor avea pana la sfarsitul anului. Mai bine compensati cu CIC de plata pana cand va proceseaza cererea, dupa care faceti o revenire la cererea initiala catre casa si spuneti ca vreti cu x lei mai putin, bani pe care i-ati compensat.

#6 Monicela

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 11 November 2009 - 03:16 PM

Vezi postareamihaela_cva, la Nov 2 2009, 02:00 AM, a spus:

acum nici nu au bani si nu cred ca vor avea pana la sfarsitul anului. Mai bine compensati cu CIC de plata pana cand va proceseaza cererea, dupa care faceti o revenire la cererea initiala catre casa si spuneti ca vreti cu x lei mai putin, bani pe care i-ati compensat.

Noi tot asa trebuia sa recuperam de aproape 2 ani vreo 3235 lei.....si am tot facut adrese peste adrese....Intr-un final am fost la casa de sanatate si am intrebat care e problema.....mi s-a spus ca lipseau chipurile niste op-uri....le-am dus si respectivele op-uri si totul s-a rezolvat. Cica ar trebui sa primim banii cel tarziu prin decembrie. Mi s-a mai spus ca au foarte multe cereri si ca le dau banii doar la cei care se mai duc si mai intreaba de dosar. Asa ca sfatul meu este sa va duceti sa va interesati la Casa de Sanatate....asta in cazul in care nu ati facut-o pana acum. Succes tuturor.

#7 VIVI1968

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 256 Postari:
  • Interests:mai multa informare si comunicare

Postat 11 November 2009 - 04:12 PM

Pe mine m-au anuntat azi ca imi baga banii pe o cerere din martie 2006. :pullhair:
vivi

Similar Topics Collapse

10 useri citesc topicul

0 membri, 10 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL