Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Factura neplatita - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Factura neplatita

2 replies to this topic

#1 timisoara

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 17 Postari:

Postat 03 November 2009 - 08:41 AM

Daca am emis o factura in luna sept 2009 cu scadenta la 7 zile si clientul nu a platit factura pot face ceva?
Mentionez ca este un client din afara tarii, este vorba de 500 eur si nu avem nici un contract intre firme.
Persoana de contact spune ca au dificultati financiare si ca o sa plateasca cat de curand insa eu nu cred ca mai au de gand.
Multumesc anticipat

#2 lilly

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 38 Postari:

Postat 03 November 2009 - 03:33 PM

Un client care nu a platit poate fi dat in judecata pentru acest lucru daca : ai un contract semnat de ambele parti si/sau ai semnatura de primire pe factura. Intrucat clientul nu e din tara ma indoiesc ca poti recupera banii foarte usor.

lilly

#3 Dana42

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2187 Postari:

Postat 05 November 2009 - 09:02 PM

Incearca mai intai pe cale amiabila recuperarea c-val. facturii : atat telefonic, cat si in scris printr-o Adresa/ Instiintare de plata, prin posta, recomandata, cu confirmare de primire, in care sa specifici suma de plata, scadenta, nr. de zile de intarziere, consecintele neachitarii facturii, etc.

Aceasta postare a fost editata de Dana42: 05 November 2009 - 09:05 PM

Dana

Similar Topics Collapse

4 useri citesc topicul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL