Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
contributii - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

contributii

1 reply to this topic

#1 andradab

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 06 November 2009 - 11:29 AM

sunt mai noua in munca mea de contabil la o scoala si am si eu o intrebare.
am facut viramentele pt salarii in data de 5 si acuma trebuie sa platesc un serviciu prestat si sa fac viramente.
intrebarea e mai pot sa fac viramente luna asta din acelasi cont daca nu am depus declaratiile fiscale sau numai luna viitoare odata cu viramentele la salarii?
multumesc si sper sa ma puteti ajuta

#2 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 06 November 2009 - 12:38 PM

ce inseamna :"serviciu prestat"?
Daca ai facut CIM sau conventie, pe luna oct 2009, -atunci il inreg odata cu statul de sal. si platesti in cursul lunii nov.
Dar tu ai bani? Ai deschis credite bugetare si pt. suma asta, ai depus planificarea platilor prin Trez si pentru suma asta? Te incadrezi si in bugetul prevazut?
Eu nu inteleg cum ai putea sa platesti fara sa ai cel putin ce am mentionat mai sus.

Similar Topics Collapse

6 useri citesc topicul

0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL